Şimdi Ara

PlayStation2 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın almayı düşünüyorum slim olan modeli çipli 300 milyon sizce nasıl almaya değer mi?Yeni slim modellerde ısınma problemi varmış diye duydum.Fikrinizi paylaşırsanız ve yardımcı olursanız sevinirim

• xbox almanı tavsiye ederim bu aralar fiyatı bayağı düştü...250-300 ytl ye çipli hdd li güzel makina bulursun..
  • xbox baktım ama bulamadım.Burada playstation bayaa yaygın onun için istiyorum
  • slimlerdeki ısınma problemi saçmalığına inanmıyorum. O kadar oynuyoruz ama tıkı yok. Geçin bunları. Önemli olan takılmış yada takılacak olan çiptir. Çip sağlamsa sorun çıkmaz. Bizde o kadar kalın kasa kullandık. Slim ne kadar problemli ise kalınlarda o kadar problemlidir.
  • yılbaşında hediye olarak playstation2 geldi daha iki günlük sadece bir kez oynadım öyle duruyor bilgisyaradan sonra beni tatmin etmedi açıkçası alacaksan sana satabilirim
  • Evet alıcam fakat benim için önemli olan klavye ve mouse bağlanabilmesi.Bu konu hakkında bilginiz var mı?Herhangi bir usb klavye ve mouse olur mu yoksa özel klavye mouse var mı?Klavye mouse bağlayan var mı içinizde yardımcı olursanız sevinirim
  • bence sen hayatının yanlışını yapıyosunplaystation sevilmez mi ya arkaaşlar ps2 ciler hadi konuşun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    20 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

Evet alıcam fakat benim için önemli olan klavye ve mouse bağlanabilmesi.Bu konu hakkında bilginiz var mı?Herhangi bir usb klavye ve mouse olur mu yoksa özel klavye mouse var mı?Klavye mouse bağlayan var mı içinizde yardımcı olursanız sevinirim

klavye mouse olayı biraz pahalıya patlayabilir sana
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdr -- 20 Mayıs 2013; 0:45:49 >
  • ARKADAŞLAR bu arada PS2 de harry potter4 ün hileleri varsa bi gönderiverseniz(yardımlarınız için şimdiden teşekkürler)
  • Bana yılbaşı hediyesi olarak babam Playstation 2(slim) aldı.Valla oynamadan duramıyorum bence slim al. ama al yeterki
  • Bi yerde okumuştum microsoftun klavye ve mouseları kullanılabiliyomuş.Gittigidiyorda klavye mouse seti 140 milyonmuş çok pahalı.Herkes kolla mı oynuyo bu oyunu yav
  • valla büyük modeli varsa hemen al.küçük modeli çok ısınıyor
  • Yav arkadaşlar hala bulamadım bu cihazlarda usb klavye mouse uyumlu mu?Bilen biri lütfen yardım etsin...
  • Bırak x box mıdır nedir oyunu yok bi b.k bilmem neyi yok sen PS2 den şaşma .Ben şu an slim kullanıyorum bundan önce de kalın kasayı kullandım ikiside aynı.
  • ps2 den başka konsol bilmem arkadaş hep söylüyorum yine söylicem. Bi ps2 al bide God Of War sana ps3 çıkana yeter
  • Yav arkadaşalr sorumun cevabını alamadım ve gittikçe amacından şaşıyo gibi konu

• klavye mouse olayı pahalıya falan patlamaz...

smartjoyfrag diye bi aparat var.alıyosun takıyosun sonrada bağla klavye mouse mis gibi fps oyna...

ebay.com dan arat 17 usd falan 5 usd de kargo veririsin 1 haftada gelir... bu kadar basit..
  • Artı bide THOMSON speed touch 510 tipinde bir modemin varsa internete girip.İnternetten playsatation 2 oynayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

ps2 den başka konsol bilmem arkadaş h

quote:

Orjinalden alıntı: NCOMMENT

Bırak x box mıdır nedir oyunu yok bi b.k bilmem neyi yok

Hehe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.