Şimdi Ara

PlayStation2 yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bırakın klavyeyiya kolla çok daha ii analok biraz zorluyo ama titreşim var o çok iyi
  • PS 2 al sorun olmaz x box felan hikaye diğerlerine bakma fakat ps 2 okuyucu gözünde bozulma olabilir dikkat et tozlu ortamda kullanma
  • ayrıca çip kalitesinede dikkat et mesiah pro 2 çipi tavsiyemdir ben 3 ben 3 yıldır ps 2 kullanıyorum
  • Slim alma derim Uzun süredir ps2 kullanıcısı olarak kalın kasa bir ps2 ve 80 gb maxtor hdd ile hayatımdan çok memnunum.Slim modellerde hd takmak istediğinde sorunlar yaşayabilirsin;)
  • Ps2'nin en fazla 1 senesi var bu senenin sonunda Ps3 çıkacak onu al derim..
  • Hepinize teşekkürler artık alamam araba aldım çünkü şimdi onun ödemesini yapıcam malum kemer sıkmak lazım
  • ark lar ps2 butun dvd lerı oynatıyo mu acaba?
  • ark lar ps2 butun dvd lerı oynatıyo mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

Hepinize teşekkürler artık alamam araba aldım çünkü şimdi onun ödemesini yapıcam malum kemer sıkmak lazım

Sadece onun ödemesini yapmıycan, bi de dünyanın en pahalı benzinini almak zorundasın artık , ayrıyetten çuvalla da vergi verecen hem benzin için, hem de her sene araba içi. Sonra her gittiğin yerde park yeri bulamıycen, arabayı parketmek için de otoparklara bir ton para domalıcan...

Keyifle PS2 oynayacakken, keyifsiz bi işe girişmişsin

Hade geçmiş olsun, kemerini iyi sık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 14 Mart 2006; 15:32:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.