Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (928. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Spartan 117 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
142.022
Cevap
319
Favori
5.129.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Miraclescape

Rainbow da ben hep ps de italyan larla eşleşiyorum. Arap geliyor ama çok çok az. Genelde avrupalılar. Fifa da ise arap geliyor ama az. Çoğunluk avrupa. Fifa da aradaki ping farkına göre eşleştiriyor büyük olasılık. Ben istanbuldayım, eğer doğu dan bağlanırsanız arap çoğunlukta geliyor olabilir.

superonline ile ps4 pro da fifa oynarken arap çok gelirdi, vodafone geçtim ps5 de yüzde 90 italyan gelmeye başladı yurt dışı çıkışları farklı olabilir pinge göre eşleştirtiyor diye biliyorum yer izmir

• volkie kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle , fifa da server a göre değil ping e göre eşleştiriyor. Yurt dışı çıkış yolları tabi ki önem kazanıyor. Sizin örneğiniz deki gibi fark ediyor yurt dışı çıkışı. Zaten fifa da bir kişi host oluyor. Server lada bağlantı var mutlaka ama önemsiz, amerikalı birisiyle bile eşleşebilirsiniz fifa da maç yapabilirsiniz.

Ama rainbow farklı, server bazlı eşleştiriyor. Ben batıdan bağlandığım için hep avrupa lılarla özellikle italyanlarla eşleştiriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Heyt be Sony yine kalitesini konuşturmuş beyler

bu çok ağır olmuş hocam [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  xbox cidden kullanıcı dostu imajını çok iyi çizmeye başladı, pc'den bile ucuz

• Burada temcit pilavı gibi devamlı inatla ps oyunları pc veya xbox a göre pahalıymış bayatlayan muhabbeti ne zaman sona erecek.Bıkmadınızmı cidden? Tek elinizde bu koz olduğu içinmi aynı şeyleri takılmış plak gibi yazıyorsunuz xboylar.Merak etmeyin sizden çok daha iyi ps kullanıcıları zaten bu durumu biliyor.Milyon kez anlatıldı ps türkiye direk ingiltereye bağlı fiyatlandırma olduğu için böyle.Tr ye özel fiyatlandırma yapmıyorlar.Hala kafanız almıyorsa bu sizin sorununuz.Hayır yani illa fanboy damarınız kabarması için başka yerlerden vurun ve bundan haz alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Burada temcit pilavı gibi devamlı inatla ps oyunları pc veya xbox a göre pahalıymış bayatlayan muhabbeti ne zaman sona erecek.Bıkmadınızmı cidden? Tek elinizde bu koz olduğu içinmi aynı şeyleri takılmış plak gibi yazıyorsunuz xboylar.Merak etmeyin sizden çok daha iyi ps kullanıcıları zaten bu durumu biliyor.Milyon kez anlatıldı ps türkiye direk ingiltereye bağlı fiyatlandırma olduğu için böyle.Tr ye özel fiyatlandırma yapmıyorlar.Hala kafanız almıyorsa bu sizin sorununuz.Hayır yani illa fanboy damarınız kabarması için başka yerlerden vurun ve bundan haz alın.

Sony umarım ilerde çıkaracağı exc leri 1000 TL yapar.. Sana ve senin gibilerine müstehak gerçekten. Burda neden Sony Microsoft gibi bize özel fiyatlandırma yapmıyor diye düşünüp Sony i eleştireceğine hala fanboyluk yapıp Sony i savunuyorsun. Siz bu bakış açınızı değiştirmediğiniz sürece Sony sizi daha çook öper.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forum "last of us, god of war 1000 lirada olsa alır oynarım" diyenlerle dolu. artık üzülmüyorum bunlara. 1000 lira olduğu günlerde gelecek nasıl 500 e 600 e eyvallah çektiyse bu kitle 1000 liraya da eyvallah çekecektir. bu durum ülkedeki malum kesimi hatırlatıyor bana ama neyse.

aç kalsak soğan ekmek de yesek playstationdan vazgeçmeyiz uleen!! [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 20 Eylül 2021; 16:53:30 >
  • Daha 1 nesil önce Xbox 360'ın başarısının verdiği gazla oyuncuları yatırıp bir güzel badelemek için her türlü saçmalığı deneyen, daha sonra PS4 karşısında ezim ezim ezilince geri adım atmak zorunda kalan, piyasada tutunabilmek için GamePass'i icat eden Microsoft "oyuncu dostu" olmuş başımıza.[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Demek istediğim Sony'ye teşekkür edeceğinize 7/24 sövüyorsunuz [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Microsoft'un atakları da Sony'yi yola getirecek hayırlısıyla.

• 2022 yılında çıkması beklenen Gran Turismo 7(PlayStation 5)
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

2017 yapımı Forza Motorsport 7(Xbox One) [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

• Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    Bilader paran var diye savuruyorsun sonra burada ne diye ağlıyorsun. 1.0 araba alıp niye bu 220 gitmiyor demek kadar boş yorumlar yapıyorsun. Dua et PS’yi sattığında bırak zararı kâra bile geçiriyor. Ya Xbox aldırdığınız aslında pişman olmuş insanlar ne yapacak? Adam 8000 e alıyor satarken 5500 dahi etmiyor. Xbox alanın forumlarda beğenmeme şansı yok, eleştirme şansı yok çünkü adam ertesi gün 2500 lira değer kaybeden bir şeyi seve seve beğenmek zorunda kalıyor. Biz millet sizi dinleyip zarar etmesin diye burada uzun uzun yazıyoruz. Herkes sizin gibi zengin değil ki biz fakirlerde bu dünyada yaşıyoruz dimi ama ?

Bana Xbox’dan PS geçince PS fanboyu iması yapmışsın gir PS5 konusuna bak en çok konsolu eleştiren benimdir. Ne Coil Whine’ı bitiyor, ne 1440p desteği var. Ben açık açık Fifa yüzünden bu konsola katlanacağımı söyledim benim bir sebebim var. Ama Xbox’a 8000 TL verip PC platformunda olan oyunu 30-60 fps locked oynamak cidden çok komik geliyor. Nedir yani gamepad mi takılmıyor PC’ye ? Gamepass mi yok ?

Ayrıca senin ima ettiğin gibi biri olsam burada ölümüne Xbox’ı savunurdum sanırım 20-25 ‘+’ alırdım. Çünkü donanım haber’de ezik olan şeyi savunmak piyasa yapar. Gidelim ios yerine Android övelim gene + manyağı oluruz. Seninde anlaşılan elit gibi konuşup + almak hoşuna gidiyor. Madem casual oyuncusun milleti yanlış yönlendirmeyeceksin yanlış yönlendirirsen cevabını alırsın. Fifa oynarmış, F1 oynarmış, BF oynarmış seviyen nedir diyorum girip çıkıyorum diyor ahahahahahah ama evde 2 konsol var.

Teee Allahım birde gamepadlerinin fotosunu atıp bilir kişi moduna giriyor. God Of War’da dümdüz yürünüyormuş seçim şansı yokmuş dşfmfş

Madem bizde atalım belki piyasa yaparız artı alırız ? Ha birde şunu atalım. Bu da alacak insanlara tekrar bir bilgi olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bende hem PS hemde Xbox var; ben cebimin fan boyuyum. Aynı oyunu rakip 3 kat daha aşşağasına satabiliyorsa o 'Sony İngiltere'ye bağlı o yüzden fiyatlar böyle' gibi saçma bir açıklamanın arkasına sığınmam, rakip yapabiliyorsa neden Sony yapmıyor derim. Onu da geçtim adamlar oyunun ps5 yükseltmesi için bile ayrıca 10 dolar para istiyor, dandik bir DLC ya da görev ekleyip Director's Cut adı altında 60-70 dolara itelemeye kalkıyor ve siz bunu bile eleştiremiyorsunuz. Halbuki biraz sorgulayıp eleştirseniz Sony nasıl tepkilerden sonra Horizon da geri adım attıysa emin ol bu saçma bahaneyi kullanmak yerine özel fiyatlandırmayı bal gibi de yapar. Kısaca sizin zihniyet değişmediği sürece Sony öpmelere doyamayacak sizleri.

• vezirler huzura çıkmışlar:
    - padişahım, hazinede para kalmadı. yeni vergilere ihtiyacımız var
    padişah, kavuğunun altından kafasını kaşımış,
    - eeee! ne vergisi koyalım?, demiş..
    - köprülere adam koyalım, geçenden bir akçe alsınlar! padişah, tamam, demiş. aradan bir süre geçtikten sonra sormuş vezirlerine:
    - tepki var mı?
    - hiçbir tepki yok!
    - iyi o zaman köprünün diğer tarafına adam koyun, çıkandan da bir akçe alsın! aradan bir süre geçmiş, padişah:
    - var mı şikayet?
    - yok! halkının tepkisizliğine kızan padişah, gürlemiş:
    - köprülerin ortasına da adam koyun, gelip geçeni becersin! aradan birkaç gün geçmiş, halktan bir tepkinin olmamasına içerleyen padişah, çağırmış vezirlerini,
    -halkı dinleyelim hele bir, demiş gitmişler köye, padişah sormuş:
    - var mı şikayet? ses yok. padişah tekrar :
    -var mı şikayet ? şikayeti olan söylesin! diye gürleyince arkalardan cılız bir ses duyulmuş:
    -padişahım, o köprünün ortasındaki adam var ya!..
    - eeee!, demiş padişah bir umutla...
    - aksamları çok kalabalık oluyor, sıra uzuyor, eve geç kalıyoruz, bir adam daha koysanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İş döndü dolaştı yine fiyatlara geldi...

Bakın dünya geneli oyun fiyatları aynı, ülkemiz konsollar için küçük bir pazar olduğu için dikkate alınmıyor, keşke dikkate alınsa da, daha uygun fiyatlara oyun oynasak.

Ancak birileri nedense bu cihazları insanların sevdiği oyunları oynamak için aldığını, oyunlar için platform tercih ettiğini anlayamıyor. Kardeşim ben şu oyunu oynamak için aldım diyorum adam ama geympes diyor, zamanla oluşmuş büyük bir oyun kütüphanem var diyorum, adam ama geympes diyor, oyun oynadığım tüm arkadaşlarım burada diyorum adama ama geympes diyor.

Cidden artık yeter baydınız çünkü, neredeyse bir senedir geympestir, ucuz oyundur beynimizin etini yediniz, geympesiniz size God of War, Uncharted, Gran Turismo oynatıyor mu onu söyleyin bize?..

• quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

Daha 1 nesil önce Xbox 360'ın başarısının verdiği gazla oyuncuları yatırıp bir güzel badelemek için her türlü saçmalığı deneyen, daha sonra PS4 karşısında ezim ezim ezilince geri adım atmak zorunda kalan, piyasada tutunabilmek için GamePass'i icat eden Microsoft "oyuncu dostu" olmuş başımıza. 

Demek istediğim Sony'ye teşekkür edeceğinize 7/24 sövüyorsunuz   Microsoft'un atakları da Sony'yi yola getirecek hayırlısıyla.

cok sukur mantikli bir yorum..gecen nesil sony 2.el oyun almanin kolayligini anlatan o videoyu cekmeseydi gorurdum xboxi 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

İş döndü dolaştı yine fiyatlara geldi...

Bakın dünya geneli oyun fiyatları aynı, ülkemiz konsollar için küçük bir pazar olduğu için dikkate alınmıyor, keşke dikkate alınsa da, daha uygun fiyatlara oyun oynasak.

Ancak birileri nedense bu cihazları insanların sevdiği oyunları oynamak için aldığını, oyunlar için platform tercih ettiğini anlayamıyor. Kardeşim ben şu oyunu oynamak için aldım diyorum adam ama geympes diyor, zamanla oluşmuş büyük bir oyun kütüphanem var diyorum, adam ama geympes diyor, oyun oynadığım tüm arkadaşlarım burada diyorum adama ama geympes diyor.

Cidden artık yeter baydınız çünkü, neredeyse bir senedir geympestir, ucuz oyundur beynimizin etini yediniz, geympesiniz size God of War, Uncharted, Gran Turismo oynatıyor mu onu söyleyin bize?..

Yalniz abi bu sorunun yorumlanmasini yanlis yapiyorsun..sony seni kale almak zorunda degil..10 larca ulke var..adamlarin fiyati sabit..senin demen gereken paramiz pul olmus,ekonomik olarak 400-500 birimlik cihazlar bile abuk sabuk vergiler eklenerek luks sinifinda satiliyor..dolar euro sterlin dusmedigi surecede bu fiyatlardan alacaz..hatta gun gectikce dahada pahalilanacak..doler euro sterlin artmasa bile degisik degisik vergiler eklenecek..

xbox yada steam kurlari sabit tutarak zaman zaman oyuncu dostu olabiliyor ama sony kurlari guncel aldigi icin ben suclu olarak sony gormuyorum..bu fiyatlarin suclusu kesinlikle sony degildir..siyasetin yeri burasi degil ama malesef zevklerimiz bile bu ekonomik kosullardan dolayi baltalaniyor..

simdi bu konsollar bizum ulkemizde birak 300-400 birim olmayi 2000-3000 birim olsa bile burdaki kavgalarin %70 i yasanmaz..oyunlar birak 50-60 birimi 200-300 birim bile olsa kimse agzini acmaz..bu kavgalarin asil sebebi ekonomik kosullardir..sony degil..

• quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Bilader paran var diye savuruyorsun sonra burada ne diye ağlıyorsun. 1.0 araba alıp niye bu 220 gitmiyor demek kadar boş yorumlar yapıyorsun. Dua et PS’yi sattığında bırak zararı kâra bile geçiriyor. Ya Xbox aldırdığınız aslında pişman olmuş insanlar ne yapacak? Adam 8000 e alıyor satarken 5500 dahi etmiyor. Xbox alanın forumlarda beğenmeme şansı yok, eleştirme şansı yok çünkü adam ertesi gün 2500 lira değer kaybeden bir şeyi seve seve beğenmek zorunda kalıyor. Biz millet sizi dinleyip zarar etmesin diye burada uzun uzun yazıyoruz. Herkes sizin gibi zengin değil ki biz fakirlerde bu dünyada yaşıyoruz dimi ama ?

Bana Xbox’dan PS geçince PS fanboyu iması yapmışsın gir PS5 konusuna bak en çok konsolu eleştiren benimdir. Ne Coil Whine’ı bitiyor, ne 1440p desteği var. Ben açık açık Fifa yüzünden bu konsola katlanacağımı söyledim benim bir sebebim var. Ama Xbox’a 8000 TL verip PC platformunda olan oyunu 30-60 fps locked oynamak cidden çok komik geliyor. Nedir yani gamepad mi takılmıyor PC’ye ? Gamepass mi yok ?

Ayrıca senin ima ettiğin gibi biri olsam burada ölümüne Xbox’ı savunurdum sanırım 20-25 ‘+’ alırdım. Çünkü donanım haber’de ezik olan şeyi savunmak piyasa yapar. Gidelim ios yerine Android övelim gene + manyağı oluruz. Seninde anlaşılan elit gibi konuşup + almak hoşuna gidiyor. Madem casual oyuncusun milleti yanlış yönlendirmeyeceksin yanlış yönlendirirsen cevabını alırsın. Fifa oynarmış, F1 oynarmış, BF oynarmış seviyen nedir diyorum girip çıkıyorum diyor ahahahahahah ama evde 2 konsol var.

Teee Allahım birde gamepadlerinin fotosunu atıp bilir kişi moduna giriyor. God Of War’da dümdüz yürünüyormuş seçim şansı yokmuş dşfmfş

Madem bizde atalım belki piyasa yaparız artı alırız ? Ha birde şunu atalım. Bu da alacak insanlara tekrar bir bilgi olsun.

Hala pc diyor bir yahu herkes pc oyuncusu olmak zorunda mı? Sen niye her mesajında PC ile xboxu ikame ediyorsun .

Bu konsolu alan 5 milyon aptal bir sen akıllısın .ki yurtdışında rtx 3070 ile aynı birim para.

ben PC kullanmıyorum anlatamıyorum galiba laptop var onda da oyun oynamam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 20 Eylül 2021; 18:19:11 >

• İş döndü dolaştı fiyatlara gelmişmiş evet beyler piyasaya Sony oyun fışkırttı milletin haberi yok [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] İkinci elde para etmiyormuş argüman bulamayınca bunu yazıp gidiyor xd

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

İş döndü dolaştı yine fiyatlara geldi...

Haklılar bir ps kullanıcı olarak fiyatlar konusunda baştan sona kadar haklılar ,bahsettiğin oyunları oynamayan kalmadı , bilmeyen de sanki her sene 3-5 tane böyle çıkıyor sanır.

God of war oynamayan mı kaldı ? 3-4 sene de 1 gelen seri, uncharted 5 yıl olmuş son oyun çıkalı

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Haklılar diyerek anlattığım olayı nasıl da anlamadığınız ortaya çıkıyor, bir önceki tartışmada olduğu üzere.

Bakın size samimi olarak son defa izah ediyorum, bu manasız ve anlamsız yorumlarınızın devamı halinde dikkate almam yazdıklarınızı, boşa alıntılamayın yani...

Ben diyorum ki paradan daha önemli meseleler var, tercihler, sevdiğiniz oyunlar gibi kişisel meseleler, burada haklı veya haksız olmanın ötesinde ucuz mu, pahalı mı diye bir tartışma yapmakta manasız, hatta saçma diyelim.

Umarim bu sefer anladınız...

• 
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.