Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (927. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bLackMumbLe , Akone Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 23 Misafir (3 Mobil) - 22 Masaüstü3 Mobil
5 sn
142.159
Cevap
320
Favori
5.133.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şaşırmadık ama vazgeçemiyoruz da sanırım tecavüzden zevk almasını bilmeye başladık  

Alıntıları Göster

O resmi paylastiktan sonra playstationa on siparis gecmistir o merak etme 🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Hocam bence kalitesi düşük oyunları oynamayalım diye sony bilerek yapıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

Artık kabullendik zevk almaya bakıyoruz sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Oynarken bu kadar zevk alamayız zaten

• 4k@60fps yi buldukta 120fps yi ariyoruz😃 dinamik cozunurlukle anca 60 fps yi yakalayabilen bir nesildeyiz..yeni nesil oyunlar daha cok kas gucu gerektiriyor..yeni oyun motorlari,yeni textureler,ray tracing olaylari vs vs 60 olursa sukrederiz yeni oyunlar..1080/120 olacagina girtlak kadar dolu kayis ediysin 4k/60fps olsun kafi..oyunlarda performans ve quality modlari var..hala 30fps oyunlar..60fps standsrt hel gelmeden 120 cok cok ucuk..gerekliligide tartisilir..30 dan 60 a gecince bambaska bir deneyime donusuyor ama 60 tan 120 ye gecince hissetmedigim bile oluyor..4k@60fps ultra detay ile kabul edilebilir degerler..120 diye diretmeye gerek yok bence..

• Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    Fifa oynayan birinin iki konsol varken Xbox’ı açması başlı başına palavra bronz 3 oyuncusu falan mısın ? Fifa dediğin oyun PS’de dönüyor. Markette 1-2 milyon kart olan Xbox, Fifa’da rezil seviyesinde bile değil, daha aşağı kelime varsa onu kullanayım.

Pazar gecesi elit maçına çık bakayım Xbox’da kaç dakika maç arıyorsun. Sırf bu yüzden Xbox ve PC’ye ettiğim küfrün haddi hesabı yok. Gerçek Fifa oyuncusu Xbox’ı ancak RTG olarak kullanır.

• Sony(PS tarafı) den ve sony fan boylarından nefret ediyorum.

dünyada hiçbir bir şirket yoktur ki müşterilerini bu kadar umursamasın , bu kadar kendini düşünsün .

verilen paranın hizmetin karşılığını alamadığın başka bir firma yoktur.

stok bulduk da 2 tane ps5 aldım biri arkadaşa biri kendime arkadaş vazgeçti . hatta onun ps5 inin satılık ilanını foruma koydum.

ben vazgeçemiyorum çünkü çok fazla oyunum var, çünkü online oyunlarda ilerlemelerin burda.

yeni bir konsol alsam ya da bu kadar büyük hesabım olmasa asla ve asla tercih etmezdim.

özel oyunuymuş yemişim özel oyunu yılda 3 özel oyun çıkacak diye ümüğümüzü sıkıyorlar.

ve işin vahim tarafı burda da redditte de her şeyi savunan tipler var.

oyun çıkmış 1000 lira " oyuna değer yeaa" diyen var.

ps4 deki oyunumu ps5 için güncelleme için para ister " adamlar bedavamı yapsın kar etmeleri lazım yea"

işin özeti

ben ettim siz etmeyin.

gidin pc alın, xbox alın . ps bulaşmayın .

• quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Fifa oynayan birinin iki konsol varken Xbox’ı açması başlı başına palavra bronz 3 oyuncusu falan mısın ? Fifa dediğin oyun PS’de dönüyor. Markette 1-2 milyon kart olan Xbox, Fifa’da rezil seviyesinde bile değil, daha aşağı kelime varsa onu kullanayım.

Pazar gecesi elit maçına çık bakayım Xbox’da kaç dakika maç arıyorsun. Sırf bu yüzden Xbox ve PC’ye ettiğim küfrün haddi hesabı yok. Gerçek Fifa oyuncusu Xbox’ı ancak RTG olarak kullanır.
    Spor oyunları hiç oynamam, fifa da online da full arap var mı? Hangi oyunu online girsem araptan başka bir ırk nadir görüyorum. Oyuna özel mi yoksa tüm oyunlar mı böyle merak ettim. İnanılmaz toksik bir kitle çünkü. Fifa da durum nedir?

• Afonso54 kullanıcısına yanıt

17 den beri fifa oynuyorum ps4'te. bu sene gamepass e gelince series s'e deneme amacıyla yükledim ve sezon sonuna kadar sadece xboxta oynadım. elit 3 oyuncusuyum. cuma cumartesi ve pazar geceleri 10'ar maç atarak oynuyordum. pazartesi iş olduğu için pazar günü gece 23-2 arası oynuyordum bir sorun yaşamadım maç bulmakla alakalı. elit 1 için veya farklı bir saat aralığı için konuşuyorsanız bilemem ama abartılı buldum ifadenizi.

• quote:

hayırdır 2 konsol içinde Xbox açmam seni neden bu kadar rahatsız ediyor ??

ben fifayı hasta gibi oynamıyorum ( bronz 3 felan mısın diyen tip için )

bir iki maç oynar çıkarım .

ps5 de almıştım , Xboxda da gamepas de var hangisi açıksa ondan oynuyorum .

fifa 2022 alıp almama konusunda bile kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Spor oyunları hiç oynamam, fifa da online da full arap var mı? Hangi oyunu online girsem araptan başka bir ırk nadir görüyorum. Oyuna özel mi yoksa tüm oyunlar mı böyle merak ettim. İnanılmaz toksik bir kitle çünkü. Fifa da durum nedir?

Alıntıları Göster

Valla hocam Rainbow'da çok denk geliyordu bana.Pubg dereceli aynı şekilde arap yoğunluktaydı.Onlardan sonra en fazla gurbetçi tayfa denk geliyordu.Cronus klavye mouse kullanan arap ve gurbetçi tayfa beni online oyundan soğuttu.Fifa ultimate oynarken bana çok denk gelmiyordu haftasonu liginde.Genellikle Türk ve Avrupalı rakip geliyordu şansıma.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    PS’de daha WL oynamadım bu sene başlayacağım. Normalde PC ve Xbox’da oynadım. PC, Fifa konusunda en berbat olanıdır.

Araplar konusunda dediğinizin ise Xbox veya PS ile alakası yok. EA bizi genel olarak orta doğu olarak görüyor. Araplarla fazlasıyla eşleşiyorsunuz hem ping oluyor hem her türlü pisliği yapıyorlar. Ancak geçen sene Balkanlara bir server kuruldu oyun biraz daha rahatlamıştı.

Profesyonel seviyedeyse tanıyorsunuzdur; Riv9, JediJaster, Ege Arseven gibi hem oynayan hem yayıncı olanlar Araplarla eşleşmekten her daim şikayetçi olmuşlardır. Fifa ise büyük turnuvalarda Türk oyuncusunu Araplarla eşleştirmeye devam ediyor. Birde kazın diğer ayağı var. Avrupalılar biz Türklerle eşleşmek istemiyor onlarda kendilerince haklılar.

• Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    Fifa’da Casual oyuncuysan ve Exculusive sevmiyorsan başta PlayStation niye aldın o zaman ? Cidden mantık dışı hareketler yapıyorsunuz üstüne böyle böbürlenerek konuşuyorsunuz. Konsolun amacı belliyken o konsoldan başka bir şey beklemek çok ahmakça değil mi? Bu şeye benziyor; Xbox aldım ama niye God Of War yok yhaaaaaa ya da PS aldım neden gamepass yok, neden oyunlar pahalı yhaaaa….

Eeee araştır öyle al hemen atlama kendine uygun olan seçimi yap ?

• quote:

PS’de daha WL oynamadım bu sene başlayacağım. Normalde PC ve Xbox’da oynadım. PC, Fifa konusunda en berbat olanıdır.

Araplar konusunda dediğinizin ise Xbox veya PS ile alakası yok. EA bizi genel olarak orta doğu olarak görüyor. Araplarla fazlasıyla eşleşiyorsunuz hem ping oluyor hem her türlü pisliği yapıyorlar. Ancak geçen sene Balkanlara bir server kuruldu oyun biraz daha rahatlamıştı.

Profesyonel seviyedeyse tanıyorsunuzdur; Riv9, JediJaster, Ege Arseven gibi hem oynayan hem yayıncı olanlar Araplarla eşleşmekten her daim şikayetçi olmuşlardır. Fifa ise büyük turnuvalarda Türk oyuncusunu Araplarla eşleştirmeye devam ediyor. Birde kazın diğer ayağı var. Avrupalılar biz Türklerle eşleşmek istemiyor onlarda kendilerince haklılar.
    Xbox da çünkü gta online oynarken neredeyse doğru düzgün arap gelmiyor ama ps5 de oynayınca sürekli arap geliyor. Kendi açımdan oynadığım diğer oyunlarda da geçerli. Rdr 2 online da xbox da neredeyse hiç arap görmedim ama ps5 sürümünde yine denk geliyorum. Genel olarak bizi asya kıtasına ağırlıklı olarak sürüklemişler gibi ps tarafında. Fifa oynamadığım için bilemeyeceğim ama xbox da pek arap görmüyorum online da.

Diğer taraftan söylediğin doğru. Bizim arapları istemediğimiz gibi avrupa da bizi istemiyor olabilir, normaldir. Bizimde genel kitle ağzı bozuk, sövmekten ve trollük yapmaktan başka iş bilmeyen tip dolu.

Allah belamızı vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 20 Eylül 2021; 14:40:57 >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Araplar pek Xbox kullanıcısı olmadığı için dediğiniz doğru olabilir. Evet bu Xbox’ın güzel bir artısıdır.

• quote:

Fifa’da Casual oyuncuysan ve Exculusive sevmiyorsan başta PlayStation niye aldın o zaman ? Cidden mantık dışı hareketler yapıyorsunuz üstüne böyle böbürlenerek konuşuyorsunuz. Konsolun amacı belliyken o konsoldan başka bir şey beklemek çok ahmakça değil mi? Bu şeye benziyor; Xbox aldım ama niye God Of War yok yhaaaaaa ya da PS aldım neden gamepass yok, neden oyunlar pahalı yhaaaa….

Eeee araştır öyle al hemen atlama kendine uygun olan seçimi yap ?

Yahu sanane herkesin durumu aynı mı imkanım var ki aldım.

ben senin gibi Xbox varken ps oyunları çok pahalı ya xbox böyle iyi şöyle iyi diyip , ps ye geçince de ps şöyle iyi böyle iyi Xbox çöp diyen tip değilim .

sana değilde genel açıklama yapayım .

Ben kendi durumumu anlattım .

Ps5 kötüdür demedim . Ps5de de kullandığım oyunlar var .

xboxu daha çok açtığımı belirttim bu neden bazı insanları rahatsız ediyor? .

2 konsolun da avantajları olduğunu gördüğümden ve bildiğimden dolayı 2 konsola sahibim.

bizi exc oyun adı altında diğer platform oyunlarından mahkum edenler varken bunları tartışmak saçma.

allahtan PC de böyle bir durum yok. Emin olun ps nin şu kitlesi PC de olsa nvidia sadece kendi kartında çalışan oyun felan yaptırırdı ama PC de böyle bir şey olsa kıyameti koparırlar .ps kitlesi bunu alkışlar, amd bizim oyunumuzu oynamasın diye.

exc oyunu ilk yaptıran bu fitili yaktı onu gören Xbox da bunu devam ettirdi.

atıyorum bugun Xbox sahibi ghost of tsudhima oynamıyor, ps sahibi forza serisi. Oynamak için birinin ps birinin Xbox ya da PC alması gerekiyor .

biz oyuncuyuz tam tersi bir xboxu olanın Xbox exc sorgulaması lazım , ps si olanın ps exc sini sorgulaması lazım. Bunlar ne kadar artarsa rakibi de o kadar artırır bundan 5 yıl sonra çok daha vahim duruma gelir.

ps ile Xbox nvidia ile amd gibi rakip firma olsalar bu oyuncuların lehinde mi aleyhinde mi olurdu böyle bakın biraz

bu gidişat oyuncular oyunseverler için çok kötü arkadaşlar bu açıdan bakın .

exc oyun oyunsever için ileride sektörü çıkmaza sokar.

hiç ummuyorum ama umarım bu firmalar bir anlaşma sağlarlar exc olayını kaldırırlar . Bir gün herkesin boğazına kadar gelecek bu olacak ama çok uzun zaman sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 20 Eylül 2021; 15:21:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

Sherlock Holmes

Microsoft Store 127 TL
    T*cavüz Store 429 TL

Rezillik..

:)

minik canavarda oynarsın

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Exc ve AAA oyunlar dışında PS5'e dokunmuyorum zaten abi kalbim dayanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 20 Eylül 2021; 15:9:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

Exc ve AAA oyunlar dışında PS5'e dokunmuyorum zaten abi kalbim dayanmıyor

kalbim seninle :)

acın benim acım

unutma

• Rainbow da ben hep ps de italyan larla eşleşiyorum. Arap geliyor ama çok çok az. Genelde avrupalılar. Fifa da ise arap geliyor ama az. Çoğunluk avrupa. Fifa da aradaki ping farkına göre eşleştiriyor büyük olasılık. Ben istanbuldayım, eğer doğu dan bağlanırsanız arap çoğunlukta geliyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 925926927928929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.