İlgini çekmiyorsa hiç bulaşma bence. Switch demek Zelda, Pokemon, Mario, Kirby demek. Tabii artık DLSS falan derken diğer konsollara ve Pc'ye gelen oyunlar da sık gelecektir. Elde oynamak istiyorsan bunları mantıklı olabilir. Sızıntı doğruysa gpu tflops değeri Steam Deck'ten fazla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ocak 2025; 17:28:7 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6495. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Exc oyunları ilgimi çekmiyor ama dediğiniz gibi bu konsolla beraber Pc ve multiplatform oyun sayısı baya bir artacaktır.Steam deckten daha güçlü olması iyi olmuş zaten yüzde 100 daha optimize ve pil ömrü daha uzun bir cihaz olacaktır.
-
Duyuru ile Direct arasında bu kadar aralık olma sebebi üçüncü parti firmaların oyunlarını tanıtması için diye haber çıkmış. Yani duyurular gelmeye başlar yakında. Hollow Knight ekibinden bir developer "yarın büyük bir şey olacak diye twit atmış". Silksong duyurulursa ortalık karışır yarın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ocak 2025; 17:34:34 > -
Valla benim beklentimde Xbox oyunlarının duyurulması zaten uzun zamandır söylentiler var hem Ps hemde Nintendo tarafı için.Xbox kütüphaneside gelirse güzel olur.
-
Cod u sonunda Nintendo da görecez diyebiliriz. Abk alımı sırasında Ms herkesten olur kağıdı topluyordu o dönem anlaşmışlardı:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla Cod Switch tarafında nasıl olur bilemiyorum single tarafı rahat oynanır ama online tarafı kısmında şüpheliyim
Cod çöpü zaten hala Xbox one ve Ps4 tarafına bile geliyor güç anlamında bir sorunu olmaz Switch 2 tarafının her türlü oynatır.
-
İlk yılında 20 milyon satış bekleniyor. Rockstar mühendislik olarak optimizasyonun mümkünatı varsa kesin o kitleye erişmek isteyecektir. Riske girip saçmalama yoluna sapmazsa gelmiş geçmiş en çok satan konsol olacaktır. İlk Switch ps2’yi rahat geçecektir tabi.
Sızdırılan donanım doğruysa ve ilk switch e benzer fiyatta olursa ilk günden alırım bu konsolu, pek bana hitap etmiyor(hiç nintendo cihaz almadım daha önce) ama dışarıda, uçakta ya da uzanırken filan güzel olur. Rog Ally kullanmıştım daha önce windows handheld cihazlar için pek uygun değil hala bence çok sarmamıştı satmıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 16 Ocak 2025; 18:34:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cfw bekliyorum, kırdıkları vakit kaparım bir tane
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
switch'e game pass entegre etseler keşke muhteşem olur
bu konsol daha çok switch'i pas geçip daha iyisi olsun diyenler için yapılmış gibi sanırım.
ps2'nin satış rakamlarına inanmıyorum bu arada
-
Switch 2 ismini vererek akıllı bir hamlede bulunmuşlar. Genel kanının aksine nintendo konsol satışları inişli ve çıkışlı. Bu başarıyı her zaman tutturamadılar. Bir iyi bir kötü konsol ile gidiyorlar bir süredir.
Gamecube zayıf
Wii başarılı
Wii U zayıf
Switch başarılı
Bu sefer umarım şeytanın bacağını kırar başarılı devam ederler. Kuvvetli 3 üncü parti desteği olmasını umuyorum. Fiyatı switch ile aynı ya da biraz üstü gelirse day 1.
Zelda windwaker HD sürümünü getirseler çok tatlı olur başlangıç olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Xbox'inki daha buyuk.
Bu japonların kafaları farklı çalışır ama switch üstünde kontrollü oldukları belli ismini bile switch 2 koyarak bu sefer riske girmeyip yaptıklarını yapmaya devam ederek aynı başarıyı sürdürmeleri çok kolay.
-
-
State of play kadar sacma bir sunum yok insanlarin Playstation markasina olan nefretini arttirdi iyice beklentileri yükseltim hayal kirikligina ugratiyorlar.Sony'nin marketin takimindakiler ya bunun farkinda degiller yada bilerek yapiyorlar.
-
2 servis oyununu iptal etmiş sony. Bir tanesi Bluepoint'e yaptırdıkları god of war live service (?) oyunuymuş. Ne desem bilemedim Bluepoint gibi bir firmayı 4 sene boş yere bununla ugraştırmışlar, diğeri de bend studionun yaptığı canlı servis oyunuymuş. bluesky social
Jason Schreier (@jasonschreier.bsky.social)https://bsky.app/profile/jasonschreier.bsky.social/post/3lfvfm2febc2e
Demon's souls remake gibi hala PS5 in en iyi özel oyunlarından biri olan bir oyunu yapan Bluepoint'e Bloodborne remake vermek varken god of war online veren ve 4 sene sonra iptal eden Sony i tebrik ediyorum başka diyecek bişey bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 17 Ocak 2025; 2:53:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu live service olayını bu konsola her kim çıkardıysa cidden yatacak yeri yok. Yapıyorlar 3 4 sene çalışıp sonra projeyi iptal ediyorlar. Allah aşkına god of war online nedir? Mantıklı bir izahı var mı bunun?
Yatacak yeri yok şu yönetim takımının. Rezil ettiler güzelim efsane markayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X