Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KAKÁ , KAKÁ Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
142.019
Cevap
319
Favori
5.129.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 64926493649464956496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda geldi be!! Çok mutluyum. Ayrıca Mario Kart 9'u da ilk kez görmüş olduk [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]Nintendo of Americayoutube
    Introducing Nintendo Switch 2, the successor to Nintendo Switch, releasing in 2025. Learn more: https://ninten.do/6003ohKAB
    https://www.youtube.com/watch?v=itpcsQQvgAQ
  • Yeni efsane başlasın bakalım. Satış rekorları gelir yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

Day one çekilir [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • Diğerlerini bir süre satışlarda yok edecek yeni efsane geliyor.

Videoda yeni Mario Kart'ı gördük. İlk tanıtımda exc. oyun gördük. Malum bazen yıllarca göremeyenler oluyor artık [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ocak 2025; 16:49:47 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Gerçek konsol ya. AYAĞA KALKIN BÜYÜĞÜNÜZ GELDİ. Day one çekeceğiz inş:) BULUNURSA TABİ. Cingen gibi saldırırlar buna şimdi:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Zoortt ahhahaha. Birileri ümit satar. Nintendo ise çıkarır masaya:) fark bu

• Fiyatı da konsolun kendisi gibi upgrade edilmese keşke. Çok beğendim görüntüsü itibariyle.

• Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt

Nisan'da Direct var. Yaza sarkar. Aralık çok fazla o üzdü biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ocak 2025; 16:51:5 >
  • Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

400-450 dolar olacaktır.

• Bilen varsa yazabilir mi? İlk Switch 2016'da tanıtılmış 03.03.2017'de çıkış yapmıştı.

Mart 2017'de direct oldu mu? Bittiği gibi mi satışa sunuldu ürün? Nisan'daki Switch 2 sunumunda da aynısı olabilir belki [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 16 Ocak 2025; 17:5:18 >
  • rockstar gta vi'yı switch 2'ye port ederse ortalık fena karışır

• Hem donanım hem oyundan kar ediyorlar. Ve bunu Sony gibi PC'ye ağlamadan yapıyorlar hahahaha [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Switch 3 Mart'ta çıktı Nisan'da değil. 12 Nisan'da olmuş çıkıştan sonra.

https://www.nintendo.com/us/nintendo-direct/archive/?srsltid=AfmBOoq7gYKYVd7Ly3EznZtcwloPVTIV-bZvF5l-f-Roe9pta0kYBtyS

Haziran'da çıkmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ocak 2025; 17:4:3 >

Adamlar Nintendo Switch gibi donanımı çağ dışı kalmış konsolu hala itelemeye devam ediyor bi zahmet kar etsinler[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Yanlış yazmışım düzelttim.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

Al buna gonuş [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Yani kanka [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Hitap ettiği kitleye göre güzel konsol ama gerçekten donanımı çağ dışı kaldı yani bu donanım ve fiyat ile bir zahmet kar etsinler yazdığıma cevap bu olmamalıydı [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Bu arada ekran oled gelecek dimi ? Nintendo konusunda oled olmayabilir yazanlar olmuşta sene 2025 olmuş oled panel varken çöp oğlu çöp ips panelle getirmek gibi bi durum yapmazlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 16 Ocak 2025; 17:19:28 >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Belirsiz. Sızıntılar Lcd diyordu. Bana farketmiyor pek Docked oynuyorum ama Oled olmalı evet.

Kar kısmına gelince. Wii U da donanım fiyat olarak makuldu ama yerin dibine sokuldu, 13 milyon sattı. Onla alakası yok yani. Switch bir mühendislik harikası onun ekmeğini yedi fazlasıyla. O yüzden yürüyen sistemi bozmadan eklemeler ve donanım güncellemesi yapıyorlar sadece. Çünkü sistem işliyor.

Wii U ile öyle sağlam tokat yediler ki arkasından tarihe geçen bir konsol ile geldiler. İşte böyle arada tokat yemesi lazım firmaların. Darısı diğerlerine [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ocak 2025; 17:24:45 >

Yok hocam benim bahsettiğim Switch çok uzun süre satışta kaldı ve donanımı oldukça eskidi ama fiyatı ona rağmen yüksekti yani kar etmesi çok normal.Lcd panel bu konsola yakışmaz kesinlikle Oled olmalı.Şahsen bu konsolu almayı düşünürsem sırf bu yüzden Oled paneli beklerim.Benim kullanım senaryomda docked yüzde 10 bile olmaz büyük ihtimal ama bu konsolun oyunları ilgimi çekmiyor işte.

Tokat kısmına gelirsek Ps tarafı Ps3 döneminde çok havalanmıştı Xbox tokadı vurunca Ps4 döneminde topladılar kendilerini.Xbox tarafıda 360 sonrası baya havalanmıştı one dönemi ve sonrasını malum zaten.Konsol tarafında hep rakipler birbirini dengeliyordu biri diğerini hizaya çekiyordu ama dönemde geçti artık öyle bir rekabet olma şansı yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 16 Ocak 2025; 17:27:20 >
  • 
Sayfa: önceki 64926493649464956496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.