Hocam sevme zorunluluğu tabi yok ama dövüş sistemi birbirinin aynısı, combatın çoğunluğu kare-üçgen tuşuna abanmaktan ibaret Sony oyunlarını eleştiren olunca çıldıran kitle (ki ben bu oyunları da seviyorum ancak gerçek bu, hepsi birbirinin tasarım olarak birebir aynısı), sırf kendi tarzına uymuyor diye BG3 gibi bir şaheseri gömemez, gömmemeli. En azından BG3 kendi tarzında farklı bir şey yapan bir oyun, Sony gibi 1000000 kere aynı formülü kullanmadı adamlar. Sony oyunlarına gelince Metacritic puanı atıp kaçan kitle, BG3'ün metasını göremiyor olamaz. İşine gelince Metacritic, işine gelmeyince zar atmaktan ibaret çöp . Beğenmemiş olabilirsin, o zaman da bana uymuyor der geçersin. Sana ne ben beğenmiyorum ulan diyorsa da ilgili kişiler, o zaman bir Xbox fanı da bir PS özel oyununu beğenmediğini söyleyince ağlamayacak . |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (4935. sayfa)
-
-
100 yılın balonu ait olduğu yerde 118. Olmuş kutlama yapın müritler. Senelerce oynanacak len zortfield
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tekrar söylüyorum, baldurs çöp, çöpün en önde gidenidir. Tabi bu benim şahsi görüşümdür.Herkes bunu dile getirmek istemiyor, sırf goty ve bol bol oyun medyası tarafından övüldüğü için. Forumda kaç kişi bitirdi diye anket yapsak tahminim çok az bir oran çıkacaktır. Her zaman dediğim gibi saf oynanış olan oyunları seviyorum. Bu aralar re4'ün vr versiyonunu oynuyorum. Leon'un gözünden bu dünyaya bakmak gerçekten çok manyakça bir deneyim. Oynanışın kralı direk burda, kalkıyorsun, çömeliyorsun, elinde gerçek bir silah, karşında gerçek boyutlarında gördüğün düşmanlar. Yani olay sadece kare ve çarpı tuşuna basmak değil.
-
BG3 muhtemelen yılın değil son 10 senenin en iyi falan oyunu olabilir
-
Baldurs a 20 dakka dayandjm ana göre enkaz ve türevleri benlik değil 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BEN HAYATIMDA HİÇ RPG OYUN OYNAMIŞ BİR İNSAN DEGİLİM GENELDE FPS AKSİYON TÜRÜ OYUNLARI SEVEN BİR İNSANIM BANA BİLE OYUNU OYNATIP ACABA BİR SONRAKİ GÖREVDE NE OLUCAK DEDİGİM NADİR OYUNLARDAN BİRİDİR BALDURS GATE 3 ÜSTÜNE TÜRKÇE
-
O konuda haklısın. Ps tarafında o hoşgörü pek bulunmaz. Mutlak görevdir savunmak. Eleştiri olamaz.quote:
Orijinalden alıntı: kataaayHocam sevme zorunluluğu tabi yok ama dövüş sistemi birbirinin aynısı, combatın çoğunluğu kare-üçgen tuşuna abanmaktan ibaret Sony oyunlarını eleştiren olunca çıldıran kitle (ki ben bu oyunları da seviyorum ancak gerçek bu, hepsi birbirinin tasarım olarak birebir aynısı), sırf kendi tarzına uymuyor diye BG3 gibi bir şaheseri gömemez, gömmemeli. En azından BG3 kendi tarzında farklı bir şey yapan bir oyun, Sony gibi 1000000 kere aynı formülü kullanmadı adamlar. Sony oyunlarına gelince Metacritic puanı atıp kaçan kitle, BG3'ün metasını göremiyor olamaz. İşine gelince Metacritic, işine gelmeyince zar atmaktan ibaret çöp . Beğenmemiş olabilirsin, o zaman da bana uymuyor der geçersin. Sana ne ben beğenmiyorum ulan diyorsa da ilgili kişiler, o zaman bir Xbox fanı da bir PS özel oyununu beğenmediğini söyleyince ağlamayacak .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
bg3 oynayacağıma spiderman 2'yi spiderman küp şeker halindeyken bitiririm daha iyi
god of war çöp. koskoca tanrı katili ebeveynlik yapıp duruyor yeahh
-
Hos görümü bunu xbox fani söglüyor ironi yaptin sanirim
-
Geçen sene ELDEN RING bu sene BALDURS GATE 3 ARDLARI YAKMIŞ GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE….
Iki efsane bir araya gelip şöyle bir sinerji yaratmalıydılar Kendilerine inanan herkese birer kopru satarlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 11 Aralık 2023; 23:2:3 > -
Kojima nın korku oyununu merak ediyorum iptal olan bir korku oyunu vardı o olacak gibi oynayanlar bilir baya ürkütücü bir oyundu
-
Aynen brom kimse beğenmedi BG3’ü küçücük stüdyo para yedirmiş game awardsa
Siz ekrana üçgene bas yazısı çıkınca basmaya devam. Müthiş bir turnusol kağıdı oldu bu oyun
Hayretle okudum bazı yorumları. Yahu Baldurs Gate 3 dediğimiz yapım :
800 bin kişinin üzerinde eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşmış
Playstation'da en çok ön sipariş edilen oyun olmuş.
Dıger bazı büyük oyun geliştirici firmalar BG3 başarısı sonrası bizden bu kaliteyi beklemeyin diye açıklamalar yapmış.
Oyuncuların gönlünde taht kurup en olumlu comminity'lerden birini oluşturmuş
Yetmemiş yılın oyunu ödülünü de kazanmış
Ama neymiş tavla simülasyonuymuş, çöpmüş vs.Bu kadar basit mi ? Sıra tabanlı izometrik rpg türü oyunlar hitap etmiyor deseler anlayışla karşılayacağım ama bu tarz söylemlerin ciddiye alınır bir tarafı da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 12 Aralık 2023; 0:33:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yılın oyunu ödülünü sonuna kadar hak etti bg3 ten sonra insanlar diğer bg3 benzeri oyunlara yönelmeye başladı bu bir başarıdır sana hitap etmeyen şey o oyunu kötü yapmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 12 Aralık 2023; 0:35:53 >
Hocam o beklenti de olma çünkü sanıyorum bahsettiğin iptal edilen oyun PT idi.
Kojima, Google için oyun geliştiriyordu. Hiçbir şey görememiştik ama bu Stadia ile rafa kalktı. Xbox tarafı bu oyun için anlaştı sanıyorum.
Gerçi yine Kojima... Çok harika bir şey de yapabilir MGS gibi ya da DS gibi ikiye bölecek bir şey de yapabilir fakat direkt PT vari bir oyun bence beklememek gerek. Hayal kırıklığı olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X