Biri zeldaya çöp der biri baldurs gate 3'e tavla der biri elden ring'e yuvarlanma sim der Kafayı yedi millet iyice |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (4934. sayfa)
-
-
-
Konu yine 50 yaş üstü dayıların, teyzelerin Facebook mizah kalitesi. Bazı kişilerin oyunlara bir süre ara verip başka hobilere yönelmesi daha doğru gibi geliyor.
Oyun oynamanın yaşı yok evet ama kafada bazı düşünceler fosilleşince ne oynadığı oyundan anlıyor ne de başkasına huzur veriyor.
Ehühühü zar atma oyunu ahühhü yuvarlanma sim…
Gow’da ne yapıyoruz fazladan? Horizon’da vs ne yapıyoruz abi ya?
Yarın MGS çıksa ona da çömelme sim mi diyeceksiniz? Kendi konsolunuza özel çıkarsa demezsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu oyun Xbox first party oyundu ve PS5'e geliyor?
Microsoft baya baya third party firma olmak için adımları atıyor yavaş yavaş
-
oyunu oynamadığın o kadar belliki zar atmanın oyunda diyaloglar harici ön planda gördüğün hiçbir şeyi yok. combatta napacağını bilmeyip tek turda yanlış yere vurup sıranın sana gelmesini beklerken sıkıldın dimi doğru söyle?
-
spider man 2 de kaç farklı varyasyonlu build yapabiliyorsunuz? hani bg3 zar atma oyunu ya? bg3'de 11 tane class ve alt classlarla birlikte bunlarla kombinlediğin 2. classlarla oyunda 100'lerce build yapabiliyoruz ama birisi çıkıyor oyun bile değil diyor adamlar opsiyonel bosslarına bile özel müzikler besteleyip final boss'u kadar kaliteli dizaynlar eklesin ama spider man 2'nin yan görevinde çapulcu dövmek daha zevklidir tabi biz ne bilelim
-
Biraz sağa yuvarlanam biraz sola biraz da geriye yuvarlanam. 362819383117861301 kere öldüm ve kafamda stresten saç kalmadı ama olsun bu oyun tam bir mastırpiys ağbi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soul serisinin esas olayı sanat tasarımı, dünya & level dizaynı, kendine özgü atmosferi ve kombat hissi-gerçekçiliği.
Bütün seriyi, remaster'lar dahil platinlememin sebebi bunlardı.
Tabi From'un teknik açıdan tekrara düştüğü kesin. Demon's Souls'tan beri aynı motorla gidiyorlar. Bu da takla simülatörü gibi eleştirilere yol açıyor. Bir yanda, Bluepoint'in DeS Remake'te kullandığı animasyon ve fiziklere bakınca, eleştirenleri anlıyorum.
From Software, Elden Ring'le, bu motor dahilinde yapacağı her şeyi yaptı. Sonraki oyunlarında ciddi değişikliğe giderler. Tabi Bandai Namco'dan kurtulurlarsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Aralık 2023; 16:7:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler hocam. Bu mesaj çok ard yakacak belli ki. Dünyaca olsun basın olsun kullanıcı olsun Top tier oyunlara burada çöp deyince biz devreye geçiyoruz. O zannediyor ki trollüyorum:) biz dalga geçiyoruz öyle arkadaşlarla. Ne yapalım işler güçler stres oluyor, bu oyun köylüsü arkadaşlar olmasa kim üzerinden stres atıp eğleneceğiz….
Ben yalan konuşmam kardeşim, yalancımıyız biz. Neyse onu söylerim. 15 değil 20 saat kadar oynamışım. Yorumum burda. :)
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156668159
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 11 Aralık 2023; 16:20:38 >
-
Hocam kendisi diplomalı trol, rica ederim ciddiye almayın asabınızın bozulduğu ile kalırsınız. Hayatında Switch görmemiş birisi kendisi, BotW oynamamış ki TotK'nın kopya olsuğunu bilsin, ciddiye almayın lütfen.
Ben bu arkadaşın bir konsolu hatta oyun oynamak için her hangi bir donanımı olduğuna da inanmıyorum, tetris bile oynamış bir canlının bu arkadaştan daha fazla oyun kültürü vardır, emin olabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 11 Aralık 2023; 16:28:50 > -
-
Kimsenin oynamadığı demeseydin eyiydi..
Anlık..
Bu oyunun tek kişilik olduğunu ve 3 Ağustos ta çıktığını hatrılatmak isterim..
Bu arada Starfield nerede?
Buradaymış...
-
Zar attım 17 geldi begenmek zorundasın
-
Bg3 sevme zorunluluğu gelmiş galiba konuya. mutlaka seveceksin, başka yolu yok.
Sıra tabanlı olması ve izometrik olması baştan büyük bir kitleyi oyundan soğutuyor, gayet doğal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 11 Aralık 2023; 17:24:36 >
First Party değil hocam.
-
Ne oynasak acaba ya? Hepsi bilmem ne sim oldu :)
-
İlk 20'de Sony oyunu yok sanırım.
Tüm Steam'deki Sony oyunlarını toplasak dayone Game Pass'a gelen Starfield etmiyor.
Bırakın şu kumarcı oyununu artık... Kaybolarak gider. Sıra tabanlı ayılı sevmecili çöp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 11 Aralık 2023; 17:42:52 > -
bu konuda sürekli olarak game play yoksunu oyunlar övülüyor çok ilginç gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X