Playstation VR2 [ANA KONU] PS5 (12. sayfa)
-
-
-
fiyat 549 dan 599 a cıktı sanırım
direct.playstation.comPlayStation®-consoles, -games en -accessoires kopen | PlayStation® (Nederland)https://direct.playstation.com/nl-nl?addedSkuId=9453895-BX&cartAction=add -
Avrupa'da 599 Euro idi zaten başından beri. 549 birime USD olarak Amerika'da satılıyor.
-
harika. harika. harika.
NathieyoutubeToday I'm playing Star Wars: Tales From The Galaxy's Edge on PSVR2. This PlayStation VR2 Star Wars game lets you become a Jedi wielding a lightsaber, you get to meet C3PO and R2D2 and disguise yourself as a Stormtrooper to sabotage Darth Vader's empire. Enjoy this exclusive sneak preview! Timestamps; 0:00 - Introduction 0:47 - Star Wars PSVR2 Gameplay 8:00 - Afterthoughts Check out this Star Wars VR Game! https://store.playstation.com/en-us/concept/10004699 My Star Wars: Tales From The Galaxy's Edge video! https://youtu.be/D_He1FGTy3c #psvr2 #starwars #playstationvr2https://www.youtube.com/watch?v=KQV_0A9PlfM -
Muhteşem olmuş
müzikler desen harika
zevkle oynanır bu
-
-
Arkadaş dünyanın her yerinde ön siparişe açılmış. İnternetten biraz baktım Filipinler, Mısır, Endonezya.. Bizde siparişi geçtim fiyatı belli değil. Hiç mi para kazanmadın sen bu
ülkeden yıllardır ? Valla ilginç bence. 12 martta teyzem gelecek isviçreden. Ben artık Amazon İtalyadan onun adresine sipariş geçtim. Eğer Avrupada bir yere sipariş etme
imkanınız varsa Amazon İtalya ve İspanyadan sıraya girerek sipariş verilebiliyor. Vergide düştüğü için karlı oluyor. 650 euroluk paket 584 euroya geldi.
-
Türkiye ye ne zaman gelir Teknosa vatan ora bura ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün bi iki yere daha yoklama çektim ama öncesinden
Sony Playstation Türkiye servisi aradım oradaki arkadaş sağolsun biraz uzun konuştuk zaten telefonda servis bölümüne bakanların ikinci dil Türkçe balkan yada Kıbrıs bölümü bakıyor sanırım
Öncelikle onlarda yeni distribütörü bilmiyor dolayısıyla ellerinde bir bilgi yok sadece geç gelebilir diyor öncelikli ülkelerden olmadığımızı belirtiyor
1 ay önceki konuşmamızda çıkış günü ürünü bulabileceğimizi sorun olmayacaklarını söylemişlerdi
Sonrasında Sony ürünü satan mağaza ile konuştum onlarda distribütör ü bilmiyor eğer distribütör belli değilse kimse bilmediğine göre anlaşma yapılmamış olabilir daha ürün geç gelir
22 sine kadar beklicez mecbur o zaman çıktı çıktı yoksa beklemekle geçecek belliki
beklide bir son dakika olur kim bilir bu Ülkede herşey olur
-
Fiyat bile belli değil nasıl bir ülke bu anlam veremıyorum bazen bari fiyatı bilelim ona göre plan yapalım.
-
PS VR1 'i Çıktıktan 2 gün sonra bir tane saçma sapan bir oyun spotçusundan sipariş yaparak almıştım.
Şimdi bırak ne zaman geleceğini fiyatı bile belli değil.
Ülke bitmiş.
-
Playstatiın support'tan bana gelen mail.
Merhaba Uğur,
PlayStation Destek ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Şu anda türkiye bölgesinde veya web sitesinde satın alınamaz. adresindeki güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.
Umarım bu yardımcı olur, ancak başka sorularınız varsa lütfen PlayStation Destek ile iletişime geçin; ekibimizden biri size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.
Teşekkürler,
PlayStation Destek Ekibi
-
Playstationu ne güzel amazon ukden ön sipariş vermiştik, şu anda kimse göndermiyor Türkiyeye
-
Ülkeyi biz bize yeterizciler, deprem kaderdir diyen vizyonsuzlar yönetiyor. Türkiye’ye gönderim yapmamalarına niye şaşırıyorsunuz ki. Hele de seçim ertelenirse şimdiden geçmiş olsun, 1 sene hiç bir yurtdışı ürün beklemeyin buraya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O tarihlerde Almanyada olacağım ama dönüşüme yetişmiyor gibi.
Almanyada 22-28 şubat arası teslim görünüyor.
-
spotcu bir arkadaşla konuştum bu işleri bırakalı 1 2 senesi var ama dedim durum bu vs
onun aldığı bilgi ise vr'ın Sony tarafından getirilecek şuan aracı firma ile anlaşılmadığını söyledi (zaman alan bir konuymuş bu süreç)
sorduğum bütün yerlerde aracı firmayı bilmediğini söylediğine göre burada haklılar gümrüklemeden dolayı birkaç gün gecikmeli çıkar ürün dedi
hayırlısı diyelim
-
Çağrı merkezi tarafında bazı gelişmeler var ve 17799 gibi bir fiyat telaffuz ediliyor. Diğer yönden pazartesi günü genel merkez tarafında bir tekrar değerlendireceğim zira home office'in etmenleri devrede. Bir de şirketlerin yönetici kısmında telefon numarası paylaşımları artık şirket hattı şeklinde olsun, kişisel numara olmasın yahu. Sonrasında ayrılan kişiyi resmen kişisel telefondan aramak durumu gerçekleşmiş oluyor, nereden bileyim senin zamanında kişisel numarasını verdiğini :( Hoş bir şey demedi o kişi niye arıyorsun falan diye ama beni rahatsız eden durum oldu.
Yurt dışı alınan ürün açısından 1 yıl garanti AB için bu üründe de geçerli gözüküyor ve varsa tanıdığı olan buna da yönelebilir tabii.
-
hadi bakalım müdür sabah pek iyi haberler yoktu şimdi olumlu gelişmeler var gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X