Şimdi Ara

Playstation varken Xbox alınır mı? (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
6
Favori
53.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • whoops W kullanıcısına yanıt
    Hocam konsol bu adı üzerine kapalı bir kutu. Alırsın ömrü bitene kadar kullanırsın rahatça. Pc değil bu zırt pırt donanım değişsin. Eğer olayı pc tarafına çevirecek olursak 50.000 TL ye de pc toplarsın 1500 TL ye de. Konsol oyuncularının konsol seçimi bu yüzden zaten. Ömrü nekadar olursa olsun alayım takayım oynayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz.
  • Ben Pc'de halen daha i5 2400 işlemci kullanıyorum anakartta eski ekran kartı da Gtx 1050 ti. Oynadığım oyunları high seviyesinde oyununa göre değişmekle birlikte 40-50 fps'de falan oynuyorum. Yani öyle sık sık parça değiştirmene gerek yok, sık sık parça değiştiren insanlar genelde 144 hz kullanan ya da ultrada sabit 60 fps almak isteyen insanlardır. Onun dışınsa orta karar bir sistem gayet iyi oyun oynatır. Ps4'de Witcher 3 açın birde benim kullandığım sistem gibi orta ayar bir sistem de açın orada bile grafik farkını görürsünüz. Bu saatten sonra Playstation anca Gow, Uncharted hayranıysan alırsın oynar satarsın (zaten Stream yoluyla Last of Us ve Uncharted'ı Pc'de oynayaniliyorsun) . Onun dışında Pc kullanan bir insan ya gider Xbox One X alır ya da Pc'yi günceller oynamaya devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    Dostum fiyatlar konusunda algı yapan sıfır dostumuza yönelik o Sea of Thieves örneğini verdim. Nitekim şu anda GoW sec hesaplarını 40 TL civarında bulmak mümkünken sanki fiyatı 300 TL ymis gibi algı yapmaya çalışıyor aklınca. Ben de buna karşılık game pass e dahil Sea of Thieves gibi (bence sapa saçma) bir oyunun 230 tlye satıldığı örneğini verdim. Bu durum fiyatlar konusunda arkadaşın saçmaladığıni ortaya koymak içindi...

    Game pass konusunu bir kaç sayfa öncesinde konuştuk zaten. Fikir olarak harikulade ama içerik olarak hala çok zayıf bir uygulama bence. Yeni satın almalarla birlikte Xbox özellikle yeniden nesilde çok büyük bombalar patlatabilir. Buna ek olarak sadece geriye uyumluluk değil de remake ve remastered oyunların gelmesiyle Game pass mükemmele yakın bir sistem olabilir.

    Game pass in içeriğine gelirsek, aşağıdaki linkte görülebileceği üzere 213 oyun var. Buyrun herkes bu listeye bir baksın. Şahsen ben 13 tanesini bile oynamam. O yüzden de xbox sahibi olsaydım bu listeye göre 2-3 ay üyelik sonrası game pass in bir anlamı kalmazdı benim için. Yani 30 TL'ye yüzlerce oyun oynuyorum mealinde yanlış algı yaratacak sözleri söylerken daha dikkatli olmak lazım.

    https://www.eurogamer.net/articles/2018-08-01-xbox-game-pass-games-list-price?

    Saygı bizden

    Edit: Bu arada Game pass çok da sürdürülebilir bir model değil şu haliyle. Game pass yanılmıyorsam 10 usd ABD'de. Örneğin GoW ayarında bir oyun için diyelim 50 milyon USD yatırım gerekli. O zaman Xbox in her bir yeni oyunun maliyetini cikarabilmesi için yaklaşık 5 milyon game pass aboneliği satması lazım ki bu imkansız. Peki Microsoft ne yapacak? Yeni çıkaracağı oyunları multiplayer ağırlıklı yapıp hem Gold üyeliği sattiracak hem de online oynamaya devam etmek isteyeceğiniz için Game pass üyeliğinizi uzatmanizi bekleyecek. Yani eski oyunlara bakıp Game pass in geleceğini okumak ne yazık ki doğru değil. Bu modelle Xbox single player oyun pazarını neredeyse tamamen Sony'nin kucağına bırakacak. Bu durum da maalesef hangi konsol sahibi olursanız olun hiç de iyi bir durum değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart655 -- 3 Ağustos 2018; 13:54:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yine aklınca algı yaratmaya mı çalışıyorsun? Seni gidi hınzır seni

    Senin söylediğini söyle çevirelim. Karşılaştırın One S grafikleri ile Pc grafiklerini. O kadar fark var ki gidin ya PS4 pro alın ya da PC. Kulağa nasıl geliyor

    Yahu arkadaş elinde olmayan ps4 ile pc karşılaştırması yapıp One X önermek bir tek senin aklına gelir herhalde. Tekrar söylemiş olayım Digital Foundry karşılaştırmalarini aç bak. Witcher 3 özelinde One x ile ps4 pro arasında en önemli fark çözünürlük. Buna rağmen kimi zaman Ps4 pro daki görüntü daha bile keskin!

    Elmalarla patlıcanları karşılaştırmayı bırak da mantıklı bir argümanın varsa bir kere de onu duyalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart655 -- 3 Ağustos 2018; 14:25:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer mevzu bahis başlıkta olduğu gibiyse yani Ps4 varsa çoğunlukla aynı oyunları biraz daha iyi grafikli, daha akıcı ve çözünürlüklü oynamak için Xbox one X alınmaz hele One ya da S hiç alınmaz bence artı ps4 pro da alınmaz yani çok öyle deli gibi takılmıyorsan görsel şeylere 4k vs. Bunun dışında yurtdışı bağlantılarınız varsa ya da internet üzerinden alışveriş aşinaysanız başka platformda oynamayacağınız oyunlar için buradaki 2400 satmaya çalışanlara para bayılmadan bir Nintendo Switch alınabilir. Tabi bu kişisel görüşüm.

    Ancak hiç konsolun yoksa pc'in de kötüyse özel oyunlarla da pek alakan yoksa fiyat performans açısından Xbox One X oldukça mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 3 Ağustos 2018; 15:19:49 >
  • Hocam düzgün bir pcden konsola geçerseniz bir kültür şoku yaşamanız olası.



    Bütün oyunları low-medium ayarda birde 30 fps oynamak gercek oyuncular icin bir kriz nedeni olabilir.



    Bilgisayar en iyi oyun platformudur. Ama insanlar basitlik ve daha hafif oyunculuk tercih ettiginden konsola yoneliyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox'a çıkan tüm oyunlar zaten PC'ye çıkıyor artık exclusive olayı kalmadı. PS'de ise hala güçlü exclusive oyunlar var. İyi bir PC + PS4 en iyisi bütçesi olana.
  • Artık bu dolar kuruyla pc donanımı satın almak yalan oldu dolar 5 tl seviyesindeyken 7000 tl topladığım sistemi şimdi bana 6,4 tl dolar kuruyla 9200 tl mal oluyor aradaki fark bile konsol parası ne yazık ki artık bi x box alır geçerim bu ne böyle
  • dexter342 kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldin sadece ekran kartı upgrade parasına onex güzel oluyor. (game pass, ea access, gold live)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dioksan

    Aramıza hoşgeldin sadece ekran kartı upgrade parasına onex güzel oluyor. (game pass, ea access, gold live)
    Tek kötü yanı oyunda single player modunda hileli oynayamayacak olmam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece padı için bile xbox alınır.
    ps4 online eskisi gibi rezilse yine online için xbox alınır.
    kısacası hertürlü xbox alınır
  • Ps4+alienware ile tartışmaya dahil olayım. Arkadaşlar oyun önerin pc-ps4 farketmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun başlığını degiştirmek lazım. "Dolar&Euro bukadar yükselmişken xbox&ps4 almak mantıklımı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raizel

    Konunun başlığını degiştirmek lazım. "Dolar&Euro bukadar yükselmişken xbox&ps4 almak mantıklımı?
    Dolar&euro bu kadar yükselmişken herhangi bir elektronik alet almak mantıklı mı yapsınlar tam olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raizel R kullanıcısına yanıt
    Dolar-euro buralara geldi ama fiyatlara henüz yansıtılmadı gördüğüm kadarıyla. Bunun en önemli nedeni de kurdaki belirsizliğin halen devam etmesi. Yani fiyatlar kesin artacak ama ne kadar artacağını kurda bir nevi durulma olduğu zaman göreceğiz.
    Büyük ihtimalle de kurban bayramı ardından konsol fiyatlarına kur ayarlaması gelecek.

    Bu süre zarfında da dolar euro cinsinden elektronik cihazların fiyatları uyguna gelmiş gibi oluyor. Bu kurlarla yurtdışından Black Friday ve benzeri dönemlerde indirim kovalamak da hayal oldu zaten. Benim tavsiyem hala konsol almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun ve kurban bayramı öncesinde alın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation varkan xbox alınır Neden mi ? Ps4 deki bütün ex oyunları oynadıktan sonra xbox one x e geçiş yapabilirsin çünkü daha donanımlı bir cihaz şuan en güçlü konsol olarak geçiyor.
  • 2 hafta önce one x aldım. Aldım alalı imzamdaki sistemi açmadım bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim evde de PC nin yüzüne bakılmıyor artık:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Ne varmış acaba dolar ve euro'da? Biz her şeyi milli paramızla alıyoruz. Boşverin bunları.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.