Şimdi Ara

Playstation koltuk onerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EXios

İnternetten bakman pek mantıklı değil alıcak kişinin mağazaya gidip oturup denemesi daha sağlıklı.Beğendiğin modelleride internette araştırırsın daha verimli sonuç alırsın.

Dogru soyluyorsunuz. Bana gore da en mantikli kendisinin deneyerek almasi olacak herhalde. Ben boyle genel gecer bir model var midir acaba playstation icin diye sormak istedim. Gordugum kadariyla oyle bir durum yokmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta armut koltuklar da boy boy değişiyor,battal boyunu alırsın olur biter.

70 bilemedin 100 liraya işi bağlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey Business

Sonuçta armut koltuklar da boy boy değişiyor,battal boyunu alırsın olur biter.

70 bilemedin 100 liraya işi bağlarsın...

Hocam fiyat olarak cok uygun gorunuyor. Fakat iste acaba uzun sureli kullanimda arkadasin eklem skintisi ne durumda olacak. Birkac yerde duymustum uzun sure de armut yipraninca boyun ve bel agrilarina sebebiyet verebiliyormus.

• Ben hala çekyatta oynuyorum ve orda yatıyorum çok kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zugu

Ben hala çekyatta oynuyorum ve orda yatıyorum çok kullanışlı.

Kardesim senin ki supermis valla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir0149

Selam aleykum ikea poang modelini kullanan varmi acaba? Nasil rahat midir ps icin ? Baska onerilerinizi de bekliyorum kardeslerim. Alacak kardesimiz 1.90 100kilo . poang modeli.

m.ikea.com.tr
    Oturma Odaları | Koltuklar | Kumaş Koltuklar | IKEA Türkiye
    http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/koltuklar/kumas-koltuklar/39825190/poang-tekli-koltuk.aspx

istikbal'de oslo tv koltuğu olarak geçiyor. babalar gününde 700 TL'y almıştım. o kadar rahat ki; oyun esnasında uyuya kalabilirsin.
    tavsiye ederim. malzeme kalitesi de çok iyi. baba koltuğu olarak da geçerler isim olarak piyasada bu tip koltuklar. ona göre arayabilirsin.
     Playstation koltuk onerisi

Ben bul koltuğun aynısının masajlı olanını eşimede bunu almıştım 2. sene sonunda koltuğun üstündeki suni deri gibi şeyler dökülmeye başladı ortalık siyah siyah o parçalardan doldu yürüdükçe üstümüzden dökülmeye başladıki bizde çocuk vardı bulup ağzına atmasın diye devamlı süpürgeyle dolaşıyorduk sonra 2 koltuktada yandaki ayaklığı açmaya yarıyan kol kırıldı değiştirdik ama gene sorun oldu ve garanti karşılamadı ücret verdik sonra masaj koltuğunun masajı bozuldu ben delirdim gittim kapıcıya ben bunları çöpe atıcam işine yararsa al dedim geldi ikisinide aldı. Kurtuldum yani kesinle tavsiye etmeyeceğim bir kortultuk

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir0149

Selam aleykum ikea poang modelini kullanan varmi acaba? Nasil rahat midir ps icin ? Baska onerilerinizi de bekliyorum kardeslerim. Alacak kardesimiz 1.90 100kilo . poang modeli.

m.ikea.com.tr
    Oturma Odaları | Koltuklar | Kumaş Koltuklar | IKEA Türkiye
    http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/koltuklar/kumas-koltuklar/39825190/poang-tekli-koltuk.aspx

istikbal'de oslo tv koltuğu olarak geçiyor. babalar gününde 700 TL'y almıştım. o kadar rahat ki; oyun esnasında uyuya kalabilirsin.
    tavsiye ederim. malzeme kalitesi de çok iyi. baba koltuğu olarak da geçerler isim olarak piyasada bu tip koltuklar. ona göre arayabilirsin.
     Playstation koltuk onerisi

Ben bul koltuğun aynısının masajlı olanını eşimede bunu almıştım 2. sene sonunda koltuğun üstündeki suni deri gibi şeyler dökülmeye başladı ortalık siyah siyah o parçalardan doldu yürüdükçe üstümüzden dökülmeye başladıki bizde çocuk vardı bulup ağzına atmasın diye devamlı süpürgeyle dolaşıyorduk sonra 2 koltuktada yandaki ayaklığı açmaya yarıyan kol kırıldı değiştirdik ama gene sorun oldu ve garanti karşılamadı ücret verdik sonra masaj koltuğunun masajı bozuldu ben delirdim gittim kapıcıya ben bunları çöpe atıcam işine yararsa al dedim geldi ikisinide aldı. Kurtuldum yani kesinle tavsiye etmeyeceğim bir kortultuk

masajlı ile bunlar başka ama hocam, karıştırma.
    masajlı makina alıyorsan ucuzunu aramıycaksın. hoş, gerçi onların ucuzu da 2 bin lira falan. masaj unitesi koyup diğer kalemlerden çalıyor fiyatı daha alınabilir boyutlarda olsun diye.

• Ben ikea modeli kullaniyorum. Dusuk butce icin tavsiye ederim. Bas icin bir yastigida var ek olarak onuda al mutlaka. Ama 1000 tl butcelere cikarim diyosan tv koltuklarinin rahati hicbirinde yok.

• Ben kullanıyorum ama modifiyeli olarak şöyleki: koltuğun arkası ps oynamak için çok geride o yüzden arkama yastık koyuyorum. Bir de kolçakları kolu kestiği için oralarada el havlusu koydum yalnız ben 80 kiloyum pek sıkıntı yaşamıyorum ama 100 kilo biri için döşegi ince kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 16 Eylül 2015; 15:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Ben kullanıyorum ama modifiyeli olarak şöyleki: koltuğun arkası ps oynamak için çok geride o yüzden arkama yastık koyuyorum. Bir de kolçakları kolu kestiği için oralarada el havlusu koydum yalnız ben 80 kiloyum pek sıkıntı yaşamıyorum ama 100 kilo biri için döşegi ince kalabilir.

Hocam valla ben kararsiz kaldim bakalim ne yapar onerdigimiz kisi. Ama poang benim hosuma gitmisti de dediğiniz sebepler ve sizin de surekli online oynayan biri olduğunuzu biliyorum. Pek boyle ic acici gelmedi .

• quote:

Orijinalden alıntı: P.a.r.s.

Ben ikea modeli kullaniyorum. Dusuk butce icin tavsiye ederim. Bas icin bir yastigida var ek olarak onuda al mutlaka. Ama 1000 tl butcelere cikarim diyosan tv koltuklarinin rahati hicbirinde yok.

Hocam sizde yastik falan koyuyor musunuz yoksa geriden oynamaya alistiniz mi

• ikea da kendi yastığı var. Bende o yastıktan aldım. Yoksa kafa çok geride kalıyor. Ama ürün bu fiyat için alabileceğiniz en rahat ürün heralde.
  • Ya arkadaşım ben armut koltuk kullanıyorum çokta rahat oluyor istediğin şekle bile giriyor içindeki şey sayesinde tamda sirtinin şeklini alıyor 70 liraya almıştım ne gerek var 300 400 liralara. Benim görüşürüm böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: P.a.r.s.

ikea da kendi yastığı var. Bende o yastıktan aldım. Yoksa kafa çok geride kalıyor. Ama ürün bu fiyat için alabileceğiniz en rahat ürün heralde.

Hocam boy ve kilonuz kac demek kisiden kisiye rahatlik konusuda degisiyor bu modelde. Dediğiniz yastik internet siparisinde iccinde gelmiyor herhalde. Varsa resim veya linki varmi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

Ya arkadaşım ben armut koltuk kullanıyorum çokta rahat oluyor istediğin şekle bile giriyor içindeki şey sayesinde tamda sirtinin şeklini alıyor 70 liraya almıştım ne gerek var 300 400 liralara. Benim görüşürüm böyle

Hocam armutlara bakmak lazim kendim icinde merak ediyorum rahatligini.

• izinizle dört yıllık konuyu hortlatiyorum. Ben de şu günlerde ps4 için koltuk bakıyorum. Ayak uzatma alanı olan rahat bir şey arıyorum. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

rahat edilmez. hiç tavsiye etmem. http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/koltuklar/kumas-koltuklar/50276652/ekenas-tekli-koltuk.aspx Bunu tavsiye ederim, çok rahattır. veya 190 boya göre kenarları açık olmalı.
    Çok fena Hort

Bunu kullandın mı da tavsiye ediyorsun? Poang bundan kat kat daha rahattır. Bir kere senin dediğin koltuğun sırtı çok dik, oturma konumu da yüksektir.

Evimde ikisi de mevcut ve oyun oynarken Poang tercih ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 14 Aralık 2019; 21:53:51 >

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Iki mesaj altinda da soyledigim gibi ikisi de bende var su an ona gore yorum yaptim. Oyun oynarken geriye dogru yatarak mi oynuyorsun, dik oturarak mi, mesele o. Ben dik oturarak veya sirt dayayarak oynuyorum. Poangta film izlenir, uyuklanir, bacak uzatilip uzanilir, diger taraftan ona oturup kalkmakta bile zorluk cekiyorum eğiminden dolayi ama onerdigimde dik oturarak oyun oynanir, rahat oturup kalkilir. Uyku gelmeden kitap okunur, film izlenir vs. Bunlar tabii kisisel fikirler.

Olsun faydali bir hort bu, belki ihtiyaci olan faydalanir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 14 Aralık 2019; 22:1:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önceleri suni deri olan baba koltuklarından vardı. Diğer arkadaşların da dediği gibi sonradan derisi dökülmeye başladı ve gerçekten rahatsız edici bir seviyeye gelmişti. O yüzden değiştirmeye karar kılmıştım. Sonra mobilyacıları dolaşırken Enzahome da koltuğun aynısı fakat tay tüyü kumaştan olduğunu gördüydüm. Belki başka markaların da vardır bilemiyorum şimdi çünkü 3-4 sene geçmişti aradan. O günden bu yana hiçbir sıkıntısı yok. Deri dökülme derdi vs hiç yok. Sadece belki eksi olabilir yanı eğer tay tüyü kumaşa alerjiniz varsa belki o zaman eksi olabilir. Onun haricinde hiçbir sorunu yok. Fakat şuan ki fiyatına bakıyorum da maşallahı var :) Benim aldığım zaman 1000TL'ye falan geldiydi. O zaman bile çok pahalı gelmişti şimdi 2600TL gözüküyor. Başka yerlerde illa ki vardır. Araştırmak gerekir. Deri koltuk tavsiye etmiyorum çünkü bir müddet sonra soyulmaya ve dökülmeye başlıyor ve kullanılmaz hale geliyor.

• Mobilya fiyatları çok kazık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.