Şimdi Ara

Playstation koltuk onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam aleykum ikea poang modelini kullanan varmi acaba? Nasil rahat midir ps icin ? Baska onerilerinizi de bekliyorum kardeslerim. Alacak kardesimiz 1.90 100kilo . poang modeli.

m.ikea.com.tr
    Oturma Odaları | Koltuklar | Kumaş Koltuklar | IKEA Türkiye
    http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/koltuklar/kumas-koltuklar/39825190/poang-tekli-koltuk.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

:)

Hocam oneriniz varmi acaba

• rahat edilmez. hiç tavsiye etmem.
    www.ikea.com.tr
    http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/koltuklar/kumas-koltuklar/50276652/ekenas-tekli-koltuk.aspx
    Bunu tavsiye ederim, çok rahattır. veya 190 boya göre kenarları açık olmalı.

• Koltuk aşırı oturmada fps düşmesi yapıyor tavsiye etmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

rahat edilmez. hiç tavsiye etmem.
    www.ikea.com.tr
    http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/koltuklar/kumas-koltuklar/50276652/ekenas-tekli-koltuk.aspx
    Bunu tavsiye ederim, çok rahattır. veya 190 boya göre kenarları açık olmalı.

Hocam bu da cok kucuk kalmaz mi . Onu almadaki amac icine tam uzaniyir gibi pozisyonla sirt ve boyunu desteklemesi. Siz kullandiniz mi peki hocam. Genelde ps cafelerde poang modeli varmis .

• quote:

Orijinalden alıntı: iPlay

Koltuk aşırı oturmada fps düşmesi yapıyor tavsiye etmem

Fps dusmesi derken kardesim yani dikkat mi dagiliyor kiside .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ikisini de kullandım. o ilk koltuktan ayağa bile zor kalkar. Rahat görünüyor ama öyle çok da rahat bir koltuk değil ilki. Ben 180 im ve tavsiye ettiğimi kullanıyorum.
  • Yok hocam şaka amaçlı ljhkawphıbwhbpwbjkş.

Tavsiye ederim o koltuk güzelde konu biraz saçma :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım kardesim cok sagolasin. Onerdigin koltukda biraz tuzlu gelebilir ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: iPlay

Yok hocam şaka amaçlı ljhkawphıbwhbpwbjkş.

Tavsiye ederim o koltuk güzelde konu biraz saçma :)

Yok kardesim sacma değil. Uzun boylu arkadaslar icin oturma skintsi buyuk. Cabuk eklem agrilari yasanabiliyor. Dogru oturma pozisyonunda oturamadiklarindan oturu.

• hem bilgisayar hem playstation oynarken kullanıyorum. Şuan için gayet memnunum. Çok pahalı 1. sınıf(playseat,dxracer vb..) ürünler ile karşılaştırınca biraz malzeme kalitesi eksik ve daha az konforlu gibi. Ama onun dışında fiyat performans olarak şuan için en iyilerinden biri diyebilirim. Tabi geçen sene bu zamanlar 200-250 arasına alabiliyordum kampanya ile dedim sonra alırım o aralar biraz para lazımdı. Pişman oldum. Temmuzda 390 liraya aldım. Kurması 15-30 dakika sürüyor en fazla. Ama ürün falan biraz ağır. Bir de tekerleklerde sanki biraz bir takılma var gibi. Sanırım parke zeminde kullandığımdan yada uzun zamandır tekerlekli sandalye kullanmadığımdan biraz garip geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir0149

Selam aleykum ikea poang modelini kullanan varmi acaba? Nasil rahat midir ps icin ? Baska onerilerinizi de bekliyorum kardeslerim. Alacak kardesimiz 1.90 100kilo . poang modeli.

m.ikea.com.tr
    http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/koltuklar/kumas-koltuklar/39825190/poang-tekli-koltuk.aspx

istikbal'de oslo tv koltuğu olarak geçiyor. babalar gününde 700 TL'y almıştım. o kadar rahat ki; oyun esnasında uyuya kalabilirsin.
    tavsiye ederim. malzeme kalitesi de çok iyi. baba koltuğu olarak da geçerler isim olarak piyasada bu tip koltuklar. ona göre arayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 16 Eylül 2015; 13:17:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UyGaR___

quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir0149

Selam aleykum ikea poang modelini kullanan varmi acaba? Nasil rahat midir ps icin ? Baska onerilerinizi de bekliyorum kardeslerim. Alacak kardesimiz 1.90 100kilo . poang modeli.

m.ikea.com.tr

istikbal'de oslo tv koltuğu olarak geçiyor. babalar gününde 700 TL'y almıştım. o kadar rahat ki; oyun esnasında uyuya kalabilirsin.
    tavsiye ederim. malzeme kalitesi de çok iyi. baba koltuğu olarak da geçerler isim olarak piyasada bu tip koltuklar. ona göre arayabilirsin.

Hocam baya saglammis bu koltuk onerilerinizi dikkate alacagim. Poang dan o zaman vazgecsin diyorsunuz. Zaten kullanan uzun boylu bir arkadas tavsiye etmedi. Bakalim maddi sartlar el verirse alsin bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

hem bilgisayar hem playstation oynarken kullanıyorum. Şuan için gayet memnunum. Çok pahalı 1. sınıf(playseat,dxracer vb..) ürünler ile karşılaştırınca biraz malzeme kalitesi eksik ve daha az konforlu gibi. Ama onun dışında fiyat performans olarak şuan için en iyilerinden biri diyebilirim. Tabi geçen sene bu zamanlar 200-250 arasına alabiliyordum kampanya ile dedim sonra alırım o aralar biraz para lazımdı. Pişman oldum. Temmuzda 390 liraya aldım. Kurması 15-30 dakika sürüyor en fazla. Ama ürün falan biraz ağır. Bir de tekerleklerde sanki biraz bir takılma var gibi. Sanırım parke zeminde kullandığımdan yada uzun zamandır tekerlekli sandalye kullanmadığımdan biraz garip geldi.

Hocam malzeme kalitesi nasil. Cok sert mi. Uzun kullanımda arkadasda eklem agrilari cok fazla boyle oturunca icine gomulecegi, armut puflar gibi birsey olsa daha rahat edecektir.

• Ben armut koltuk kullanıyorum ve gayet memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey Business

Ben armut koltuk kullanıyorum ve gayet memnunum...

Hocam uzun boyli biri icin tavsiye edermisiniz

• İnternetten bakman pek mantıklı değil alıcak kişinin mağazaya gidip oturup denemesi daha sağlıklı.Beğendiğin modelleride internette araştırırsın daha verimli sonuç alırsın.
  • Hocam şöyle malzeme kalitesi yumuşak bilgisayar kullanımı için güzel. Ama bahsettiğin armut pufların çok rahat ve çok rahatsızlarına oturdum. Çok rahatlarındaki keyif hiç bir şeyde yok. Ama sürekli bilgisayar kullanacak bir kişiyse ideal bana göre. Sadece Playstation ise keyifli oynamak için yukarıdaki arkadaşın önerdiği koltuk daha rahat gözüküyor. Bu arada alacak kişinin mutlaka koltuğu denemesini tavsiye ederim. Boy ve kilo bakımından rahat etmesi önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Hocam şöyle malzeme kalitesi yumuşak bilgisayar kullanımı için güzel. Ama bahsettiğin armut pufların çok rahat ve çok rahatsızlarına oturdum. Çok rahatlarındaki keyif hiç bir şeyde yok. Ama sürekli bilgisayar kullanacak bir kişiyse ideal bana göre. Sadece Playstation ise keyifli oynamak için yukarıdaki arkadaşın önerdiği koltuk daha rahat gözüküyor. Bu arada alacak kişinin mutlaka koltuğu denemesini tavsiye ederim. Boy ve kilo bakımından rahat etmesi önemli.

Hocam onerileriniz icin tesekkurler. Anlasilan en temizi kendisinin gidip deneyerek almasi .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.