Şimdi Ara

Playstation indirim (spiderman rdr2 gta5 vb) kacmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatlar oldukca guzel yaz indirimleri başlamış

Marvel’s Spider-Man – 134.00

Days Gone – 199

Assassin’s Creed Odyssey –

Red Dead Redemption 2 – 179

Grand Theft Auto V Premium Online Edition – 49

World War Z – 114

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kank07 -- 28 Temmuz 2019; 22:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rdr2 çok iyi

• Fifa19 131 TL ama ederi 20 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun için önce sıcak fırsattan PS4 almam gerekiyor
  • 2 sene önce oyunların çıkış fiyatları buna yakındı
    rdr ve şipiterman iyi fiyat yine de.
  • RDR'nin diskini D&R 270TL'den spotcular ise 220TL'den satıyor. 180TL'yi dijitale verecekseniz yıllarca oynamayı düşünerek verin, hikaye için alacağım diyen varsa disk alması daha mantıklı. 2. el pazarına bakmıyorum 2 aydır 180-200'den millet kaktırmaya çalışıyordu en son gittim 220TL'ye sıfırını aldım eğer disk alacaksanız bu fiyatları da bilin.

Spiderman'ın piyasasını bilmiyorum ama dijitale göre bakınca fiyatı iyi görünüyor.
  • Rdr2, Gow 4, spiderman. Bunları bu sırayla mutlaka oynayın ps4 varsa. İndirimler güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Rdr2, Gow 4, spiderman. Bunları bu sırayla mutlaka oynayın ps4 varsa. İndirimler güzel.
    Hesap olarak alinan oyunu satmak cok daha kolay ve hizli. Her oyunu ayri mail ile alip o sekilde satiyorum.

• Eşle birlikte oynanabilecek platform tarzı oyunlar var mı önerebileceğiniz indirimde? :) Yan yana ikili oynanacak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Eşle birlikte oynanabilecek platform tarzı oyunlar var mı önerebileceğiniz indirimde? :) Yan yana ikili oynanacak yani.
    Geçenler de aşçı oyunu vermişti plus ta. Bizim iş yerinden arkadaş hanımla birbirimize giriyoruz oynarken diyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

RDR'nin diskini D&R 270TL'den spotcular ise 220TL'den satıyor. 180TL'yi dijitale verecekseniz yıllarca oynamayı düşünerek verin, hikaye için alacağım diyen varsa disk alması daha mantıklı. 2. el pazarına bakmıyorum 2 aydır 180-200'den millet kaktırmaya çalışıyordu en son gittim 220TL'ye sıfırını aldım eğer disk alacaksanız bu fiyatları da bilin.

Spiderman'ın piyasasını bilmiyorum ama dijitale göre bakınca fiyatı iyi görünüyor.
    Dijitali elden çıkarmak çok daha kolay, kargosu yok çiziği yok. Kutulunun ucuz olması lazım tercih edilmesi için şu saatten sonra.
  • Trin - 3 oyunu var. Psstore'da uç oyununu birden bundle olarak ucuza alabilirsiniz. Tek olarak alacaksanız Trin 2.

Rahman Legends

Little Big Planet 3

Unravel 2

Platform değil ama 2 kişi müthiş keyifli ve zorlu Dead Nation ve bir de Lara Croft and the Temple of Osiris

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Hesabınıza tanımlı oyunu nasıl elden çıkarıyorsunuz? Hesabı koruyarak sadece oyunu satmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimi

Hesabınıza tanımlı oyunu nasıl elden çıkarıyorsunuz? Hesabı koruyarak sadece oyunu satmak mümkün mü?
    Yeni bir maille yeni hesap açıp oyunu oynayıp satmaktan başka çare yok. Kendi hesabındaki tek oyunu satamazsın. Komple hesaba erişim oluyor.

• Marvel’s Spider-Man – 134.00

Days Gone – 199

Assassin’s Creed Odyssey – 

Red Dead Redemption 2 – 179

Grand Theft Auto V Premium Online Edition – 49

World War Z – 114

• Kaç gün bu kampanya?

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Dijitali elden çıkarması daha sıkıntı. İkincil hakkı satmışsa şifreyi değiştirecek mi, hesabı satmışsa ticket atıp kurtarmaya çalışacak mı yani hesabı geri alacak mı. Çok daha art niyete uygun alan. Yabancı kişiden alışveriş yapılıyor sonuçta fiziksel ürünü kontrol eder istediğin durumdaysa alırsın.
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    Çift hak satın ya da alın?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.