Şimdi Ara

PlayStation 5 Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
6.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

600 dolarlık cihaz şimdiki kurla o fiyatlara çıkmaz hocam.

• Selfroot kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. Ps3 zamanından beri konsol ve pc kullanıyorum ama konsolda oynaması daha keyifli oluyor.

• kado1806 K kullanıcısına yanıt

Dolby Vision konusunu belirten olmadı şimdiye kadar.

• 20.400 yapıyor bizim ülkemizde satıcılar bunu 30.000 - 40.000 yapar...

• crashris kullanıcısına yanıt
    Tr altyazı yama yapma ve modlar da cabası :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sawolverine kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden ne hevesle aldık ps5 i o karaborsa da liste fiyatından ama bekle bekle oyun çıkmadı 2 sene sonunda sattım gitti bi kumanda pilini düzeltemediler 10 senedir sürekli şarj bıktırdı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Semmellow kullanıcısına yanıt

Özel bir vergi getirilir ve o fiyatlara çıkartılır hiç merak etme. Bu ülkede araba, bilgisayar, telefon, ev gibi şeylere halk tarafından kolayca ulaşılmamalı (!)

• Benim kafa cok karışık ya ben 2-3 seneye meslege baslayacagim insallah o zamana PS6 falan cikarsa onu alırım diye bi düşündüm elimde PS5 var su an satma üstüne koyup alma islerine hic girmesem mi 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hipokratamca kullanıcısına yanıt

Hocam ps5'iniz olmasaydı pro almak en mantıklısı olurdu. Ben şahsen ps5 almadım pro yu alacağım. Daha yüksek performans olacak başkada bir farkı yok.

Yani hocam karsimiza bakin bu PS5 pro özel oyunu PS5e gelmeyecek falan diye çıkmazlarsa günün birinde çok isin teknik kısmını önemsemedigimden bulasmam hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce PS5 e oyun çıkarsınlar da senelerdir. Sonra pro alalım. Hiç gerek yok almaya sırf daha fazla fps alalım diye. Satılırmı peynir ekmek gibi gider o kesin. Ama bunun gelişi PS5 i de etkileyecek fiyatlar yukari çıkacaktır kesin. Özellikle GTA nın gelişi ile beraber.

• geç içeri geç

PlayStation 5 Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı
  • Aralık sonuna yakın GTA 6 Trailer 2 gelir. Altında da Captured on PS5 Pro yazar. Take-Two'nun senesi olacak 2025.

2026 nın 6 sı ile birleştirirler diye yazdım. PlayStation 5 Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı 

2028 sonu çıkması muhtemel tabi. Bu arada websitenizin robots.txt dosyanıza Disallow: /search komutu ekleyin. Bu aralar dahili site içi aramalara enjeksiyon trendi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 1 Eylül 2024; 23:40:33 >
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkür ederim. PlayStation 5 Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı 

• oyun yok ki, ne gerek vardi

• haktan24 kullanıcısına yanıt

Bazıları yazmak için yazıyor, laf olsun torba dolsun misali... Digital versiyon 600 dolar, Aralık ayında çıkacak ama bizim ülkeye gelmesi ocak 2025'i bulur diye düşünüyorum. Ocak'ta dolar 38 tl olsa 22.800 tl olur. Muhtemelen satış fiyatı 31-34 k arası olacaktır ilk zamanlar için digital için söylüyorum. Tabi o dönem o paraya 2 ps5 alınır iyi düşünmek lazım. Benm amca yurt dışına gir çık yapıyor ben ps5'i satarım üstüne koyup dolara çeviririm yurt dışından aldırırım, imkanı olan zaten yurt dışından alır almaya çalışır yurt içine göre.

• oyun yok diyenler interneti mi kesik? ben oyunlara yetişemiyorum...

plsaystation 5'e 700 'den fazla oyun çıkmış. bi de xbox oyunları da geliyor artık.

konsola özel olsun başkası oynayamasın takıntısı olan biri değilim, Baldur Gates3 , ALan Wake, Elden Ring, Wukong başkası PC'de oynamış, hesap

makinesinde oynamış bana ne kardeşim..

PC ile işim olmaz, yıllarca o ameleliği yaptım, hatta okul zamanı keyif de alırdım donanımla uğraşmaktan.

65 in tv'nin yanına koyarım konsolu, yok ram, yok ekran kartı, yazılım, yok işlemci de sıkıntı çıktı derdim olmaz, PS düğmesine basıp oyunuma

başlıyorum.

PlayStation 5 Pro'nun fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktıen.wikipedia.org
    List of PlayStation 5 games - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_5_games

• Selfroot kullanıcısına yanıt

Keşke konsolda civ 6- falanda olsa Civilization 7 geliyor mesela bu yıl başında total war warhammer 3 - League of legends -Cs go 2- Dota 2 vs. bu tarz Moba ve strateji oyunlarıda ps5'e geleydi iyi olurdu.

Bu oyunlarında çok büyük bir oyuncusu var. Hem pc Hem konsol olunca maalesef 2sinden biri Atıl vaziyette oluyor bende. PC+Konsol kullanmak gibi bir durmum olmuyor 2sinden birini tercih ediyorum mecbur.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Bence cs2'nin gelmesi gerekiyor. Valorant gibi animasyonu bol oyun bile geldi konsol'a ve güzelde oynanıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.