Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (1171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hyperw0w Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.445
Cevap
444
Favori
1.195.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarı yarıya kadar bir avantaj yok onu demek istedim. Ama gitsem görsem o fiyata belki ben de alırdım zaten kafalar da güzel oluyor alkolsüz dolaşmam hazır ucuzken yurtdışında 🤓

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sony 55XE9305, Sony DA2400ES AVR, Jamo A 102 HCS 5 Hoparlor, PS5, Sony 7.1 Kablosuz Kulaklık, Pentax K10D DSLR + Pentax-FA SMC 50 mm f/1.4 + Tamron 17-50 mm f/2.8, iPhone 14 Pro Max Siyah, iPad Pro 256GB Siyah Wifi
  • etokel kullanıcısına yanıt

hocam Amazon Almanya'da ps5 pro 2TB şu anda 699 euro.

112 EURO kdv'si var, Amazon'dan bu kdv kolayca geri alınıyor, bu durumda ürün 587 EURO'ya gelir bu da 29.000 TL yapar.

29000 TL tek ödeme

yada üstüne 10000 TL verip 3 veya 6 taksit ödeme

9 taksit ile ödeme mümkün değil, sadece HB premium üyelerin HB Worldkart'ları varsa mümkün, orada ürün 43999 tl civarı.

ben aradaki 11000 tl fark için almanya'ya gider, 1-2 gün konaklar gezer görürüm ve ürünü alır gelmeyi tercih ederim şahsen.

free shop'lardan sigaramı alkolümü vergisiz alırım.

TR'deki vatandaşı yolan sisteme ekstra 11000 tl vereceğime keyfime harcamayı tercih ederim.

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Marathon dan sonra acaba ömürleri Destiny 3'e yetecek mi? Patlarsa Sony canlarına ot tıkar..

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

Marathon'nun kapalı testinden geri dönüşler hep olumluymuş, hatta dün 1 saatten fazla oynanış görüntüleri sızdırılmıştı. Patlayacağını düşünmüyorum ama oyunlarının desteği önemli Destiny 2 her seferinde oyuncuları oyunda tutacak güncellemeler olması gerekli. Yoksa akıbeti kötü olabilir. :)

buradakilere para kazandırma, içine siniyorsa alın oradan.

ALIN ARTIK RAHATLAYALIM BİZDE YAHUUU

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH
  • ShinQda kullanıcısına yanıt
    Benim pro var tuzum kuru, alacak olanlara hayırlı olsun 🤗Fikir telakkisi bizimkisi 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Sony 55XE9305, Sony DA2400ES AVR, Jamo A 102 HCS 5 Hoparlor, PS5, Sony 7.1 Kablosuz Kulaklık, Pentax K10D DSLR + Pentax-FA SMC 50 mm f/1.4 + Tamron 17-50 mm f/2.8, iPhone 14 Pro Max Siyah, iPad Pro 256GB Siyah Wifi
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH

Bu site resmi Playstation sitesi değil. Bence yazınızı kaldırın. Gören bir arkadaş satın almaya çalışıp parasını dolandırıcılara kaptırmasın.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, gözünüz aydın :)

Ben de dayanamadım aldım. Koleksiyon için almıştım kutusu biraz ezik olanı göndermiş Amazon.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Kaça aldınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Don't stop till you get enough...
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

Tanesi 5799 TL hocam.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Arkadaşlar geçen gün de foruma yazmıştım televizyon hakkında. Son karar olarak LG C5 veya Samsung S90'dan yana kullanıcam. Sizce hangisini seçmeliyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam en çok önemsediğim grafik tabiki de. Grafik açısından hangisini önerirsiniz?

- LEGO Horizon Adventures

- Killing Floor 3

- The Outlast Trials

- Synduality Echo of Ada

- Neon White

Blog : https://blog.playstation.com/2025/11/26/playstation-plus-monthly-games-for-december-lego-horizon-adventures-killing-floor-3-the-outlast-trials-more

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 26 Kasım 2025; 19:36:5 >

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Hocam grafik işi çıkış cihazinizda:) yani ps5 ile mi kullanacaksiniz yoksa pro ile mi o farkeder,tv deki panel ile bir alakasi olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Don't stop till you get enough...
  • 
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.