Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (1170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mg3 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.446
Cevap
444
Favori
1.195.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11681169117011711172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Gameps505

Bu ram fiyatları ne olmuş böyle

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

Ram fiyatları böyle artınca ellerindeki ram stoku bitince playstation da zam yapacaktır konsol almayı düşünen varsa ertelemesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 25 Kasım 2025; 22:28:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın makedonyaya gideceğim. Dualsense edge 9 bin lira civarı, sizce alınır mı? Siyah renkli olan 9100 tl geliyor. Özellikle online oyunlarda avantaj sağlar mı?

Onun dışında astrobot ve gow temalı dualsenseler ise yaklaşık 4 bin tl civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 26 Kasım 2025; 0:57:3 >

Don't stop till you get enough...
  • yaman43 Y kullanıcısına yanıt
    Monitör model no alabilir miyiz? :)

Bence TR den alınanda dükkan garantisi olması büyük avantaj. Yurtdışından kişisel olarak alınan hem taşıma / gümrük kontrolleri hem de bu garanti durumu nedeniyle çok da mantıklı değil bana göre. Üstelik TR de peşin fiyata taksit var HB Amazon gibi yerlerde. Ama kol alınır bence her türlü.

Sony 55XE9305, Sony DA2400ES AVR, Jamo A 102 HCS 5 Hoparlor, PS5, Sony 7.1 Kablosuz Kulaklık, Pentax K10D DSLR + Pentax-FA SMC 50 mm f/1.4 + Tamron 17-50 mm f/2.8, iPhone 14 Pro Max Siyah, iPad Pro 256GB Siyah Wifi
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    MSI mag 27upf hocam. 4K 144hz

Monitörünüz güzel fakat fiyatına baktım 55 bin TL civarında.. bu fiyata değmez..Bu fiyatın biraz üzerine çıkıp kaliteli bir OLED televizyon alınabilir. Bu saatten sonra VA yada IPS panel almak mantıklı değil.. OLED almak en mantıklısı. OLED alamıyorsanız hiç almayın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 26 Kasım 2025; 10:9:49 >

Death Stranding 2: On The Beach ESRB tarafından PC için Derecelendirildi!!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!esrb ratings
    Death Stranding 2: On the Beach - ESRB
    https://www.esrb.org/ratings/41057/death-stranding-2-on-the-beach

seyahat engeliniz yok ise daimi gerçekleşiyorsa mantıklı tabi

bende berlin mediamarkt den aldım yazın, bir sorun olursa at bavula götür değiştir.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 2023 de 15.869 TL ye almıştım. Eski olduğu için fiyat böyledir stoktan dolayı.

İki senede sizin monitörün fiyatı uçmuş hocamPLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! 

19 Ocak 2025 'de ben Amazon Almanya'dan Xbox Series X aldım hocam, Türkiye fiyatıyla neredeyse yarı yarıya daha ucuza gelmişti.

Amazon Almanya'dan 87,81 EUR kdv vergisini de geri alınca o gün 462 EURO'ya yaklaşık 17.000 TL'ye gelmişti konsol, TR'de 32.000 - 35.000 TL fiyatlarında satılıyordu.

Garanti TR'de geçerli, gümrük yolcu beraberinde ki ürüne karışamaz ticari bir durum yok.

yani Almanya'ya uçak bileti alıp, 2-3 gün kalıp gezip ayrıca konsolu alıp gelmek TR'den neredeyse daha ucuza geliyor.

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM

• Destiny 3 Geliştirme aşamasında!!

Bungie'de Destiny 3 “Çok Erken Geliştirme Aşamasında”,

Kaynak : https://thegamepost.com/destiny-3-in-early-development-at-bungie-leaker

• _conscript_ kullanıcısına yanıt

Edge nin biraz daha agır olması ve şarj ın hemen bitmesi normal dualsense cok daha kullanışlı ek tuşları kullanmıyorm

Almanya Mediamarkt ps5 pro 699 Euro (34.300 TL), türkiye fiyatı 38.000 ve 9 taksit. Ben şahsen Tr dükkan tercih ederdim. Senede 3-5 kere yurtdışı imkanı varsa o ayrı. O zaman düşünülebilir belki. Tercih kişiden kişiye değişir, hesap ortada.

Sony 55XE9305, Sony DA2400ES AVR, Jamo A 102 HCS 5 Hoparlor, PS5, Sony 7.1 Kablosuz Kulaklık, Pentax K10D DSLR + Pentax-FA SMC 50 mm f/1.4 + Tamron 17-50 mm f/2.8, iPhone 14 Pro Max Siyah, iPad Pro 256GB Siyah Wifi
  • etokel kullanıcısına yanıt

Ben de PS Pro'yu Yunanistan'dan almıştım. 700 Eur üzerinden 100 Eur kadar da Tax Free iade alıyorsunuz. Yurt dışı fiyatını 600 Eur olarak düşünebilirsiniz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.