Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: matea3535 , Alp Badem , Alp Badem , Ebuu Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil1 iOS6 Android
5 sn
180.848
Cevap
1.521
Favori
9.825.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 33823383338433853386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yo_Sun kullanıcısına yanıt
    Hocam salonda LG 49um7100plb model tv kullanıyorum ve çok memnunum playstation için ise diğer odaya Vestel 50u9500 model tv aldım aynı modelin 50 inç olanından açıkçası uydu kanalları olsun görüntü kalitesi çok hoşuma gitmedi pişman oldum ama sadece playstation için kullanacaksan memnun eder görüntü kalitesi falan güzel oyunlarda 9500 modeli değilde 9400 modeli daha iyi diyorlar bilgin olsun
  • Konsol üssü nasıl Xbox fanı oldu yahu. Murat sönmez last of us ve tsushimayı öve öve bitiremedi. Deli gibi demon's souls oynuyor. God of War ragnarok duyurulduğunda göbek attı adam canlı yayında adamlar objektif olarak yorum yapıyor,yeri geldiğinde de kendi düşüncelerini belirtiyorlar. Miles bu parayı hak etmiyor bu arada. Ona ben de katılıyorum. Keyifliydi ancak çok ama çok kısa bir oyundu. Nerdeyse spidermanın dlc leri gibiydi. Murat sönmezin bu dediğine katılıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 27 Kasım 2020; 9:19:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • petrucci53 kullanıcısına yanıt
    100-120 TL arası PS5 Pri FIFA 21 hesap satılıyor hocam, bilgin olsun.
  • Ahahahha adam yılın en çok beklenen oyunu cyberpunk olmalıydı dedi diye ipte sallandıracak kişiler var komedi bu ps bölümü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nat Pagle

    Ahahahha adam yılın en çok beklenen oyunu cyberpunk olmalıydı dedi diye ipte sallandıracak kişiler var komedi bu ps bölümü

    Cyberpunk adaylar arasında yoktu hocam bu sene geliyor diye. Öyle hatırlıyorum. Yoksa büyük ihtimal o alırdı most wanted game'i. Şu an o oyuna olan hype rockstar games'in bir sonraki oyununda falan yakalanır gibi duruyor. He god of warı çok severim üç kez bitirdim ps4de. Ragnarok öncesi 4.kez bitircem valla. Linçlemeyin yani gow favori exclusivelerimden cory barlog da oyun endüstrisindeki favori adamlarımdan biridir  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 27 Kasım 2020; 0:51:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • murat sönmez de fanboy ilan edilmiş ya... bir yaşıma daha girdim :) piyasanın en efendi, en dürüst adamlarından biri. otur sabaha kadar sohbet et, öyle birikimli adam. boş beleş yayıncılarla karıştırmayın konsolüssü’nü lütfen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
  • Arkadaşlar sormak istediğim bir soru vardı. Dün PS5'im geldi (ve ilk PS konsolum) kurulumunu yaptım oyunları indiriyorum fakat souls oyunlarını seven birisi olarak Bloodborne'u almaya karar verdim DLC'sinden daha ucuza geliyordu hem. Fakat ondan önce plus collection oyunlarını hesabıma bağlamıştım. Şimdi ben Bloodborne kurarken Plus Collection (DLCsiz) olanı mı kurar yoksa GOTY edition'ı mı kurar? Kütüphanede Bloodborne seçeneklerine baktığımda orada GOTY ile alakalı bir şey göremedim. (Not: satın aldım GOTY versiyonunu)

  • Source kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de ps kullanıcısıyım ve ne yalan söyleyeyim şu an exclusiveleri gerçekten en kaliteli oyunlar arasında. Gerçekten bazıları rakipsiz hatta. Ancak bu yüzden Sony e yeri geldiğinde laf söylemeyecem demek değil bu. Müşteri olan benim para ödeyen benim yeri gelir överim yeri gelir eleştiririm   Kendi firmammış gibi savunmaya gerek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 27 Kasım 2020; 0:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamerasi kullanıcısına yanıt

    Buna katılıyorum çünkü farkı ben de hissettim. PS4 PRO dan alamadığım sesler PS5 de çok rahat bir şekilde alıyorum. Şöyle ki benim Samsung HW-Q800T soundbar ve buna bağlı arka kitler var. PS4 PRO dan surround sesi alıyordum ama nasıl söyleyim, bir şeyler eksikti. Tamamen net değildi. Surround var ama yeterince iyi değildi ben de acaba dedim aldığım alette mi bir bozukluk var az kalsın iade edecektim ki PS5 de deneyince işin rengi değişti. Tam manasına surround efekti veriyor. Sağdan soldan arkalardan müthiş ses alıyorum artık. PS4 PRO dan o cılız arka sesler yok. Gerçek surround keyfi yaşatıyor PS5.


    Bu arada benim setup'a benzer kişiler varsa. Ses ayarlarım PS5 de AV Receiver 5.1 şeklinde. En altta ses formatı olaraksa Bitstream Dolby seçili. LPCM seçersem 2 channel veriyor. EARC destekli TV olmadığı için şuanda 2 channel veriyor sanırım. O yüzden Bitstream Dolby seçili ve o şekilde 5.1 alıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMurat55 -- 27 Kasım 2020; 0:59:26 >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Bunu herkes anlasa problem yok hocam bende PS5 sahibiyim iyi yönünüde kötü yönünüde söylemek en büyük hakkım. Bu sahip olduğum tüm ürünler için geçerli bu arada. Ama bunu belirli bir kitleye anlatamazsın ve bu sadece konsol değil her konuda var. Forumun diğer bölümlerine bakıp bunu rahatlıkla görebilirsin, 2004'ten beri bu foruma üyeyim konsol bölümü dahil neredeyse her bölümde bu fanatiklerle uğraşmak zorunda kalmışlığıma vardır. Gerçekten bazen ciddi derecede forumun tadınıda kaçırıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lifeless.

    Bu mesaj silindi.

    bunun sebebi ps severler xbox konusuna fazla girmediği ve insanları trollemediği içindir. yani xbox fanı olup ps konusuna 20 kişi giriyorsa, xbox konusuna girip millete sacmalayan ps'ci 2-3 falandır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Sönmez'e de xbox fanı denmemiştir yok artık diye girdim, diyenin bende çoktan engellenmiş olduğunu görüp verdiğim kararın doğruluğunu tasdik etmiş oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vestel'den uzak durun derim . Samsung Ru 7400 alabilirsiniz o da çok güzel bir televizyon ya da Sony marka da alabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of war yeni nesil güncellemesi alacak mı yoksa böyle mi kalacak 4k 60 olacaksa bir kez daha bitirilir
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt

    Ps3'den PS4'e geçişte bir düşüş hissetmiştim. Mark Cerny, The Road to PS5 videosunda bundan da bahsetmişti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Neverwinter81

    Hadi ben de paylaşayım :)



    Hocam sehpanın bittiği yer tv arası kaç cm ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Zamanında 1600 liraya ps4+infamous second son almıştım :(

  • 
Sayfa: önceki 33823383338433853386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.