Az kalsın fat kasayı satıp slim alıyordum iyi ki vazgeçmişim : D |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8968. sayfa)
-
-
Slim ilerleyen serilerde fan sorunu giderilirse alınabilir sakın o hatayı yapmayın araştırmadıgım form kalmadi yurt dışında da herkez sesinden şikayetçi bazı arkadaşlar sıkıntı yok diyor büyük ihtimal PS4 prodan geçtiler ondada malum uçak motoru çalışıyor sanki sese aliskinlar yada ses duyularinda sıkıntı var 12 fanli gaming PC kullanıyorum slim kadar ses yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 11 Mart 2024; 10:25:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ocak ayında slim Japon aldım. Series S gibi inanılmaz sessiz ve sıfır ısınma vardı. Fakat 1 ay olmadan arıza verdi. Sıfırı ile değişim yaptılar. Gelen slim ise vııı diye sesli çalışıyor ve ses rahatsız ediyor. Sanırım slim modellerinin bazılarında ses ve ısınma var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylmz07 -- 11 Mart 2024; 10:26:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, Deluxe almaya gerek yok o zaman, aralarında 400 TL gibi bir rakam var ama vermeye gerek yok gibi.
Var evet dolu serverlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle 11 fanlı PC var bf2042 gibi sorunlu bir oyunda bile slim kadar ses vermiyor.
Extra alın ihtiyacınızı karşılar, biraz bakarsınız eğer klasikler kataloğunda sevdiğiniz oyunlar varsa ya da deneme sürümlerine bakmak istiyorsanız sonradan da yükseltebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnluckyGuy -- 11 Mart 2024; 16:36:59 > -
Ben PS oyunlarının PC ye gelmesinden şikayetçi değilim, hepsi ilk günden gelsin iyi satış yapsın ki Sony de yenilerini de daha rahat yapabilsin (Benim düşüncem tabi bu).
Global ve TR deki dinamikler bir birinden çok farklı olduğu için bize göre değerlendireceğim:
Ben PS5'i sadece aboneliğe verilen ve verilecek olan Sony oyunları için tutuyorum (Uyguna abonelik aldığım için tabi). Çünkü en uygunu 2K dan başlıyor artık. PC artık ana makinem. Fakat TR deki durumlar yüzünden PC de neredeyse PS store gibi aşırı pahalandı. Oradan da alamıyoruz artık. Yeni bir PS oyunu PC ye çıktığında 60 dolar civarından çıkıyor. Ayrıca PC ye çıkana kadar da aboneliğe gelme durumu çok yüksek. Özetle PC ye tam fiyattan çıkan oyunu PS5 de abonelikle oynama fırsatımız olabiliyor.
Globaldeki Hans, John, Carlos için PS5 almanın hakikaten bir anlamı kalmadı bu arada. Hem PC hem de oyun fiyatları onların bütçesini çok zorlamıyor zaten. Ben şahsen PS5 almazdım artık. Gerçi onlara konsol da fikrimi değiştirdim ucuz zaten dursun köşede diye bir de konsol alırdım :)
-
İşte sırf köşede dursun diye alıyoruz. Çünkü en az 10 fanlı bir kasayı köşede tutamayız :)
Köşede dekor dursun, akşam da gelip tek tuşla açayım şu oyunu dediğim bir cihaz artık. Spiderman 2, GoW gibi oyunları tek tuşla açıp akşam 2-3 saat keyfime baktığım ergonomik bir seçim.
PC kasasını salona ikide bir taşıyamıyorsun ne yazıkki.
Çözünürlüğünü düşürüp denedin mi? 1080p mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Bugün dağıtıma çıktı :)
-
Kargo beklemekten nefret ettiğim için cihazı satan yere başka ilden gidip almıştım 2 saatte : D
-
asdadas helal olsun valla. Daha gelemedi bekliyoruz bakalım.
-
• Ghost of Tsushima’nın PC duyuru tarihini sızdıran, Silknigth:
- “PlayStation, Mayıs ayının sonlarına doğru büyük bir sunum yapacak ve bu sunum içerisinde de Ghost of Tsushima II’yi duyuracak!..”
-
Bu nesil kendimce çözüm buldum uygun fiyata 4050 li laptop denk getirmiştim 24K gibi bir fiyata dlls 3 ile beraber üç dört yıl rahatça kullanılır yanına ps5 alınca hem her oyuna erişim oluyor hemde yer kaplama olayı sıfır hemde işlerimi de laptop ile halledebiliyorum
Ancak son zamanlarda PS tarafından oyun duyurusu gelmeyince bir miktar uzaklaşmıştım umarım iki uç duyuru ile gönlümüzü alırlar
Mayısta sunumun geleceği kesin, ghost of tsushima 2 nin artık gösterilmesi şart sucker punch 2020 ana oyun ve 2021 dlc iki island dan beri proje duyurmadı. 2025 eylül ekim gibi çıkar diye düşünüyorum. Wolwerine sızmayan noktası kalmadı fakat bir video da ondan bekliyorum, yanında SP2 dlc de gösterilir.
-
Eneba'dan kampanya ile spider man'i almak istiyorum ama açıkçası ban yerim diye korkuyorum. Bu tür durumlarda sony ne yapıyor ? Direkt cihaz banı yeme gibi bi risk var mı
-
Siteyi bilmiyorum,ilk kez duydum
baktım biraz belirli psnlerde oyun key satıyorlar
Japonya psn için Spiderman 2 key 5€
Bence sorun olmaz,satın alınmış kod ile oyunu ekliyorsunuz sonuçta
-
Sony bir ara bu konularda çok cinsti ban atıyordu diye kalmış aklımda hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X