< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (7445. sayfa)

-
-
Bugün NFS Payback’i indirdim, ps4’te rahatsız etmiyordu da şu an 30 fps olması çok rahatsız edici oynayamadan sildim. The Crew 2’yi indirdim o da resolution modda bile bulanık ve grafikler berbat duruyor. Şöyle güzel bir sokak yarışı oyunu gelse de rahatlasak ya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PSVR2 2023'ün Başlarında Çıkış Yapacak.!!
PlayStation Türkiyetwitter
“2023’te geliyor. #PSVR2”https://twitter.com/PlayStationTR/status/1561996900655570944PlayStation Francetwitter
“Disponible début 2023. #PSVR2”https://twitter.com/PlayStationFR/status/1561836001697349632
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 23 Ağustos 2022; 12:9:43 >
-
Gerilim korku oyunları yapısı gereği çok uzun olmuyor hocam genelde. Ben de pre orderladım callistoyu ama oynanış süresi maks 15 saat falan olur bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her eve böyle bir abi lazım :)
-
Arkadaşlar sizce ps5 için soğutucu olmaya gerek var mı yoksa olmasada olur mu ?
-
Gerek yok bence.
-
Bu RDR2 niye bazı yerlerde, PS5'de çamur gibi gözüküyor ? Ps4 de onadım 80 saat hiç böyle hatırlamıyorum. TV de mi bir şey var anlamadım. c1 tv. Random event denk geldi. şişe vurmaca yarışı yapalım diyor. Şişeleri, üstüne koyulan köprüden ayırt edemedim bile. Anlaşılmıyor. Zaman zaman bazı yerler çok kötü gözüküyor. Var mı böyle bir şeylere denk gelen ?
-
Olmasa da olur hocam hiç gerek yok fuzuli masraf.
Fiyatı uygun olursa birde pc desteğide sunarsa vr piyasasını baya domine eder.En önemli muhakkak pc desteğide olmalı.
-
Motion Blur açık mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Disney indirmeye sunulmuş
Abime aynı istekde bulunsam buraya bir daha yazamazdım
Motion blur ayarı yokmuş konsol versiyonunda. Biri zaten dediğim olayı yazımş reddite 3 ay önce. Çözüm yok gözüküyor.
reddit
Red Dead 2 on PS5 Blurryhttps://www.reddit.com/r/RedDeadOnline/comments/v1a8ic/red_dead_2_on_ps5_blurry -
Slm arkadasim,ayni durum bendede soz konusuydu GRID LEGENDS dene derim Drive Club in 4k 60fps hali,pistler sokaklarda,araclar basta cok marka degil ama oyun arayisini kesiyor bi sure
eaplayde 10 saat deneme surumude var,bilgine..
EA codemasters aldıktan sonra yeni NFS'yi belki toparlar. Ama şuan piyasada doğru düzgün openworld yarış oyunu yok Forza dışında. Test Drive Solar Crown gelecekti bakalım.
1-2 aydır var zaten Disney
MSRP olarak 399-449USD civarı olacaktır. TR fiyatı yine evlere şenlik olur. İlk etapta PC desteği olacağını sanmıyorum. Ama artık Sony kendi özel oyunlarını da PC tarafında bir süre sonra çıkartıyor. PSVR oyunları için de aynı durum geçerli olabilir. Belki o zama PSVR2 PC desteği gelir. Ama keşke en başta gelse elbette çok güzel olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X