Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (7445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lextor Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
190.871
Cevap
1.626
Favori
10.557.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74437444744574467447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkinci el sektörü tam tımarhane akıllı adamın yapacağı iş değil. Benim evde çok az kullandığım salon takımı var kaliteli birşey vakko kumaş felan şuan sıfırı en az 200.000 tl eder ama adım gibi biliyorum sarı siteye koysam 10.000 tl den fazla vermezler çünkü zeka yok kültür yok adam kalite nedir bilmiyorki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün NFS Payback’i indirdim, ps4’te rahatsız etmiyordu da şu an 30 fps olması çok rahatsız edici oynayamadan sildim. The Crew 2’yi indirdim o da resolution modda bile bulanık ve grafikler berbat duruyor. Şöyle güzel bir sokak yarışı oyunu gelse de rahatlasak ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PSVR2 2023'ün Başlarında Çıkış Yapacak.!!

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |PlayStation Türkiyetwitter
    “2023’te geliyor. #PSVR2”
    https://twitter.com/PlayStationTR/status/1561996900655570944

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |PlayStation Francetwitter
    “Disponible début 2023. #PSVR2”
    https://twitter.com/PlayStationFR/status/1561836001697349632

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 23 Ağustos 2022; 12:9:43 >

• Fearless_tr kullanıcısına yanıt

Gerilim korku oyunları yapısı gereği çok uzun olmuyor hocam genelde. Ben de pre orderladım callistoyu ama oynanış süresi maks 15 saat falan olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birje B kullanıcısına yanıt

her eve böyle bir abi lazım :)

• Arkadaşlar sizce ps5 için soğutucu olmaya gerek var mı yoksa olmasada olur mu ?

• Gerek yok bence.

• Bu RDR2 niye bazı yerlerde, PS5'de çamur gibi gözüküyor ? Ps4 de onadım 80 saat hiç böyle hatırlamıyorum. TV de mi bir şey var anlamadım. c1 tv. Random event denk geldi. şişe vurmaca yarışı yapalım diyor. Şişeleri, üstüne koyulan köprüden ayırt edemedim bile. Anlaşılmıyor. Zaman zaman bazı yerler çok kötü gözüküyor. Var mı böyle bir şeylere denk gelen ?

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

Olmasa da olur hocam hiç gerek yok fuzuli masraf.

• Fiyatı uygun olursa birde pc desteğide sunarsa vr piyasasını baya domine eder.En önemli muhakkak pc desteğide olmalı.

• shupusbu kullanıcısına yanıt
    Motion Blur açık mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Disney indirmeye sunulmuş

• birje B kullanıcısına yanıt
    Abime aynı istekde bulunsam buraya bir daha yazamazdım

• Motion blur ayarı yokmuş konsol versiyonunda. Biri zaten dediğim olayı yazımş reddite 3 ay önce. Çözüm yok gözüküyor.

• Edelion kullanıcısına yanıt

Slm arkadasim,ayni durum bendede soz konusuydu GRID LEGENDS dene derim Drive Club in 4k 60fps hali,pistler sokaklarda,araclar basta cok marka degil ama oyun arayisini kesiyor bi surePlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | eaplayde 10 saat deneme surumude var,bilgine..

• Edelion kullanıcısına yanıt

EA codemasters aldıktan sonra yeni NFS'yi belki toparlar. Ama şuan piyasada doğru düzgün openworld yarış oyunu yok Forza dışında. Test Drive Solar Crown gelecekti bakalım.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    1-2 aydır var zaten Disney

• MSRP olarak 399-449USD civarı olacaktır. TR fiyatı yine evlere şenlik olur. İlk etapta PC desteği olacağını sanmıyorum. Ama artık Sony kendi özel oyunlarını da PC tarafında bir süre sonra çıkartıyor. PSVR oyunları için de aynı durum geçerli olabilir. Belki o zama PSVR2 PC desteği gelir. Ama keşke en başta gelse elbette çok güzel olur.

• 
Sayfa: önceki 74437444744574467447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.