Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (1108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190.888
Cevap
1.626
Favori
10.559.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11061107110811091110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akşam videolarını izledim aman Allahım
  • Mesut Çevik video yapmış.

• canskru kullanıcısına yanıt
    garip ama çok fazla hastası var. türkiyede de var. mekaniklerini bilmeden karakter tasarımlarına aldanıp ps3 de denemiştim. 2-3 saat oynayıp bıraktım. izlemesi oynamasından daha mantıklı bir janra benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Sene olmuş 2020 hâlâ daha xbox taki gamepass sistemi sony kısmında yok diyen mağara adamları var. Yolda gördüğüm birinden şu cümleyi duysam , elinin altında internet yok heralde konsol sitelerini takip etmiyor falan derim. Ancak şu forumda konusu varken , hemen hemen bu söylemin geçtiği her yazışma da bilgilendirme yapılıyorken, hâlâ böyle cahil kalabilmekte büyük başarı gerçekten.

Öte yandan Sony nin de bu servisi tüm Dünya da aynı anda aktif edememesi, tüm oyunları indirilebilir hale getirememesi ve yeterince reklamını yapmıyor oluşu da ayrı bir rezalet. Yine de böyle sürekli ps now hakkında konuşulan bir forumda Sony de böyle bir şey yok demek komik kalıyor artık.
    Kim kızdırdı seni böyle yiğidim.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Oyundan anlamıyor bu zat.
  • PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | sebepsizce cihazı gta 5teki x80 protona benzetiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihaz çok dandik duruyor kim ne derse desin, dik koymak için fazla enli değil, yatay koyunca da sağı başka solu başka çok asimetrik duruyor, saçma sapan bir şey yapmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 5 cihazın tanıtım videosu dün geceden beri 9.7 milyon kez izlendi.

Xbox series x tanıtım videosu ise 5 ayda 11 milyon kez izlendi.

• şaka gibi ama gerçek. playstation 5 için alınacak vergiler, playstation 5'in fiyatından fazla. valla benim aklım almıyor.

devletimiz işin güzelini bulmuş valla. ne gerek var konsol üretmeye falan. her türlü şeye böyle fahiş vergi koyarak sanki her türlü şeyi devletimizde kendi üretmiş de satıyormuş gibi oluyor.

vallahi ticari zeka 10/10
    ekonomi zekası 10/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Mesut Çevik video yapmış.

tam düşündüklerimi özetlemiş gibi görünüyor.

bence konsol çıkar çıkmaz alınmaz. hem psn den beş para etmez oyunlar geliyor hem exlusice oyunların artması 3-4 yıl alıyor. bir de üstüne pro gelecek.

2022 den önce ilgilenmeyi düşünmüyorum

• çıkmamış oyunun metacritic skorunu paylaşmakta ne bileyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ADF35784A

tam düşündüklerimi özetlemiş gibi görünüyor.

bence konsol çıkar çıkmaz alınmaz. hem psn den beş para etmez oyunlar geliyor hem exlusice oyunların artması 3-4 yıl alıyor. bir de üstüne pro gelecek.

2022 den önce ilgilenmeyi düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    İyi de dostum bu ulkede bu sene almayayim seneye ucuza alirim diyebildigin bir sey var mi?

1399 TL ye aldim ilk ciktiginda 1.5 asgari ucret de su an neredeyse 2 asgari ucret ve oyunlar aksesuarlar da daha pahali.

Mevcut ekonomik adimlarla 2022 de daha pahaliya alacaksin. Evet oyunsuz geciyor ilk 1-2 sene.

• Beklentilerinizi çok yükseltmeyin diyordum. 7-8 tane AAA oyun tanıtılacak yazanlar oluyordu

E3 2016'da bile 3 tane çok iyi oyun gördük. 2022-2023'den sonra iyi oyunlar çıkmaya başlayacaktır.
  • Bayi kârını da siz hesaplayın artık 500 TL mi dersiniz 1000 TL mi dersiniz durum vahim.

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    black friday i beklemek doğru bir karar olacaktır hem indirim hem de vergi anlamındaki zaten TR ye de gelişi kasımı bulur
  • Topluca protesto ettsek almasak fiyatlar aşağı inmezmi ?

7k çok faiş insani fiyat değil

Millet gene kazık fiyata alıcak bunlar aldıkça ps5 o fiyattan satmaya devam edicek

Asgeri ücret ne kadar konsol ne kadar lol 3k fiyatlarıda savunanlar vardı zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Haziran 2020; 16:20:34 >
  • Sony’nin bir ara Microsoft’un yaptığı gibi kelime oyunları ile süreli exc. oyun duyurması hoşuma gitmedi.

Bahsettiğim oyun Project Athia. Ps5 için tasarlanmış hadi ya ? Yine de haklarını yemeyeyim. Güzel pazarlamakta taktiği.

Konsol bazlı oyun geliştiricilerinin bundan böyle çokça başvuracağı bir laf olabilir bu.

• Türkiye için kişisel fiyat tahminim

5.999 - 6.599
    825 GB Sürücüsüz

6.499 - 6.999
    825 GB Sürücülü

7.499 - 7.999
    2TB Sürücüsüz

8.499 - 8.999
    2TB Sürücülü
  • Ps4 ün ilk kasaları kadar gürültülü olmaz değil mi? Ps4 pro fan sesi olarak başarılıydı bence öyle olsa kafi benim için.

• 
Sayfa: önceki 11061107110811091110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.