Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (1109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
190.888
Cevap
1.625
Favori
10.560.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Urahara0

IT sektöründekiler tek maaşla çok rahat alabiliyor. 10k ve üzeri kazanan arkadaslarimda var fakat bence mesele alıp alamamak değil. Elin gavuru 3000tl verirken sen neden 6000 veresin?

Alıntıları Göster
    elin gavurunun en fakir çalışanının 1 aylık maaşının 3de1 ine aldıgı cihaz için bizim en fakirinin 3 ay çalışması trajik bro aynen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    En son milletçe birlik olup tepki gösterip de almadığımız bir şey var mı ? Zamanında bin kere söyledik , tepki göstermek için tr psn den oyun almayın belli bir süre diye, tamam destekliyoruz dediler. İki gün sonra tr psn de indirim oldu, tepki gösterenler de dahil indirimli oyunlara hücum ettiler.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    2tb lık versiyona hiç ihtimal vermiyorum hocam. zaten adamlar boş slot bırakmiş istiyen ssd alip hafızayi arttırabilecek

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    825'likte boş disk slotu mu varmış ?

• PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 12 Haziran 2020; 16:22:58 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    fiyat olaylı hiç bakmıyorum işe aga onu geç. bu sefer durum farklı. hem para çok değersiz hem kredi oranı anormal yüksek hem gelir dağılımı çok bozuk.
    siyasetçi gibi üretim borç üretim tatavalarına girmiyorum am bu gelir dağılımı paranın değersizliği olayı nüfusu bu kadar genç bir ülke için felaketi getirecek gibi görünüyor (umarım felaketle sonuçlamaz)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    evet hocam 875lik ssd sabit onun yanina bos slot olacak istiyen takip yükseltecek hafizayi

https://www.technopat.net/2020/06/12/playstation-5-tanitildi-iste-ps5-tasarimi-ve-ozellikleri/amp/

• Spitz kullanıcısına yanıt
    Şahane, görsel olarak çok iyi iş çıkarmışlar ama umarım mekaniklere dokunmamışlardır, bozulur yoksa oyun.
  • zaten kasımda çıkmayacak mı bu meret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFE

black friday i beklemek doğru bir karar olacaktır hem indirim hem de vergi anlamındaki zaten TR ye de gelişi kasımı bulur
    black fridayde ps5 neden indirime girsin hocam

bence ps4'ler bile indirime girmeyecek
  • Hiç kimse oyunlarin boyutlarina deginmemiş şimdiki neslin oyunlari bile en az 100 gb 4 5 oyun içine yuklenirse amenna

• https://twitter.com/IGN/status/1271368290254938112?s=19

Spider-Man'in PS5 versiyonunun DLC'si olacakmış. DLC diye belirtmemeleri hiç hoş olmadı. Ayak yapıyorlar resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Şahane, görsel olarak çok iyi iş çıkarmışlar ama umarım mekaniklere dokunmamışlardır, bozulur yoksa oyun.
    Grafikler çok iyiydi.şu oyunu bu grafiklerle oynarsak gözüm açık gitmem artık umarım tüm mekanikleri eskiye uygun yapılmıştır. dediğin gibi yapısı bozulur yoksa oyunun.
  • NeXT Gen oyunlar genel olarak böyle gözükmeli bence.

Gfycat
    WutT R-QrLi4EvR8 GIF | Gfycat
    https://gfycat.com/jointimmenseicelandichorse

Flight Simulator.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3'teki Demon's Souls'tan sonra bu grafikleri görmek çok şaşırttı. Gözümde bile bu kadar iyisini canlandırmamıştım. Gerçekten harika olmuş. Hayal ederken normalde en iyisini hayal edersin ama, benim hayal ettiğimdekinden bile daha iyi olmuş.
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Olmayan paylar da gelir. Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Haziran 2020; 16:32:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Mesut Çevik video yapmış.

Videoya girip dis atıp kapattım sağol.
  • turki5hmo kullanıcısına yanıt
    yeni bir sıkıştirma yöntemi bulmuşlardır diye düşünüyorum

• arkadaşlar türkiye'de xbox'un yeni konsolu ps5'e göre 500-600 tl daha ucuz çıkarsa sizce ne olur? türkiye'de ki ps kitlesi önümüzde ki nesil zayıflar mı dersiniz?

playstation malum fahiş fiyatlandırmalarıyla ünlü son bir kaç senedir. microsoft ise yerel fiyatlandırmalar ile bazı zamanlar türk oyuncularının takdirin kazandı bir nebze de olsa.

microsoft türkiye önümüzde ki nesil ipleri kendi tarafına çekmek için böyle bir hamle yaparsa ne olur acaba? ben çoğu kişinin kafasının karışacağı görüşündeyim böyle bir şey olursa.
  • 
Sayfa: önceki 11071108110911101111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.