Şimdi Ara

Playstation 4 + TV ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aktif bir pc kullanıcısıyım ve programlama yapıyorum. PC ile bu kadar haşır neşir olmama rağmen oyun dünyası ile pek alakadar değilim. Daha çok mmorpg oynuyorum sadece crysis ve battlefield serilerini oynamışlığım var. Daha önce arkadaşlarla birkaç kez pes oynamak haricinde konsol kullanmadım. Elimde bir miktar nakit para var. Sizce bu paranın bir kısmını ps4 + 32" full hd bir tvye ayırsam pişman olur muyum? Konsoldaki oyun dünyası iyi ki bu cihazları almışım dedirtir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Hocam paranız ne kadar birde almışken en az 42 alın pişman olmayın ps4 büyük ekranda büyüleyici

Hocam para sıkıntı değil ama düşündüğümüz zaman miktar azımsanacak bir miktar da değil. Pişman olursam içime oturur yani. Bir de 32" bile büyük gelebilir zira odam zaten dolu pek uzaktan oynayamayacağım o yüzden 42" çok büyük gelir. Benim asıl merak ettiğim konu hem pc hem konsolda oyun oynamış arkadaşların fikirlerini beyan etmesi. Oyun oynamayı gerçekten seven biriyim ama uzun zamandır uzak kaldığım için ve konsolda hiç tecrübem olmadığı için verdiğim paraya değecek mi ?
  • Mmorpg oynuyorsan sen paranı PC' ye yatır derim. Konsol, exclusive + spor + yarış oyunları için alınır. Spor + yarış oyunlarını bir kenara koyarsak; exclusive dedigimiz oyunlar genellikle TPG (third-person game) olarak çıkar ve asıl olayları single player oynanıştır. (Uncharted, God of war, The last of us, Order 1886 vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LithuaN -- 2 Ocak 2015; 12:17:15 >

mimi --- nopnog --- wolfgangg --- Leprikon

Nintendo Switch Dijital Alışveriş Yaptığım Kişiler :

Domatore --- bahattinkaras --- what_tha
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuaN

Mmorpg oynuyorsan sen paranı PC' ye yatır derim. Konsol, exclusive + spor + yarış oyunları için alınır. Spor + yarış oyunlarını bir kenara koyarsak; exclusive dedigimiz oyunlar genellikle TPS (third person shooter) olarak çıkar ve asıl olayları single player oynanıştır. (Uncharted, God of war, The last of us, Order 1886 vs.)

Hocam çok uzun süredir pc kullanıyorum ve programlama yaptığım için sürekli pc başındayım. Birde oyunu işin içine katınca PC'den midem bulanıyor artık. Bu yüzden farklı tatlar arıyorum diyebilirim. Konsolda multiplayer BF4 , single & multi GTA 5 cezbediyor beni.
    Hocam Size şöyle diyim o zaman 10-20 tl alın yanınıza gidin bir ps cafeye oynatın cod BF yi ona göre alın pişman olmazsınız o zaman fifa gta vs de deneyin yani içinizde bir sıkıntı kalmasın şimdi ben Size alın derim ama siz beğenmezsiniz içinizde dert olur dediğim gibi gidip deneyin sonra karar verirsiniz tv boyutunu

Playstation 3 vs Xbox 360
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumdaydım. Benim de işim bilgisayarla olduğu için hala sıkılıyorum arada bilgisayardan. Dün hiç açmadım mesela bilgisayarı tatil olduğu için. PS rahatlık demek. Ben PS için alamadığım ya da almaya deymeyecek oyunları PC'de oynuyorum onun dışında oyun konusunda yüzüne bakmam. Değer bence.

PSN: itsberkelium
  • Televizyonla aramdaki mesafe yaklaşık 2.5 metre. 40" TV kullanıyorum. İdeal gibi geliyor bana. 32" mesafeye göre ufak gelebilir. TV ler arasındaki fiyat farkına bakmak lazım.

Benim cebimden net 1000 lira çıkacak ona göre.

Zart puanlı zurt çekle birlikte cebimden toplamda 1400 lira çıkacak yerleri boşuna söyleme. Onların hepsi sizin cebinizden daha fazla para çıkarmak için yapılmış satış hileleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LithuaN -- 2 Ocak 2015; 15:25:08 >

mimi --- nopnog --- wolfgangg --- Leprikon

Nintendo Switch Dijital Alışveriş Yaptığım Kişiler :

Domatore --- bahattinkaras --- what_tha
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuaN

Amerika fiyatıyla 950 liraya aldığın cihazı , Türkiyede nereden 1000 liraya alıyoruz açıklar mısın ? Hemen gidip alacağım.

Benim cebimden net 1000 lira çıkacak ona göre.

Zart puanlı zurt çekle birlikte cebimden toplamda 1400 lira çıkacak yerleri boşuna söyleme. Onların hepsi sizin cebinizden daha fazla para çıkarmak için yapılmış satış hileleri.

Konumuz ps4'ün fiyatı değil ama eğer üretim yapamıyorsan ithal ürünlere vergi koymak zorundasın bu heryerde böyle

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.