Şimdi Ara

Playstation 3 vs Xbox 360

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisini almalıyım ? daha çok online oyun oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılım Faresi -- 6 Ocak 2011; 22:28:24 >

• ps3

Gülmek istiyorsan Tıkla o zaman
    http://is.gd/YJqhgc
  • Online için Xbox360.

Exc oyunları oynarım, singleda tavan yaparım diyorsan Ps3.

Şimdi çıkıp diyecekler Xbox360ta korsan var diye live oynanıyor. 25 milyon korsansız -live- oynayıcısı var ve en eski oyunların dahi oynuyanları var. Xbox Live vazgeçilmez bir sistemdir. Paralıdır tek eksisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shitty Life˜ -- 6 Ocak 2011; 22:21:24 >

You better lose yourself in the music, the moment
    You own it, you better never let it go go
    You only get one shot, do not miss your chance to blow
    This opportunity comes once in a lifetime yo
  • şimdi fanboylar gelir onu al bunu al diye bazıları paragraf yazar hatta

Not: İki konsoloda sahibim.
    Not2: Kan çıkar bu konuda

PS3

ama xbox da iyi :D
    Playstation 3
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevap verenlerin imzasına bak. İmza - cevap uyumunu göreceksin.

1881-193∞
  • iyi olan kazansın

orjinal oyun alacaksan al bu iki konsoldan birini (online oyunlar da banlanma sebebi korsan oyun)

xbox korsan oyun var ama oynarken yakalanırsan korsan oyunla sınırsız ban o makinaya :(

ayrıca ps3 te iyi dercede ecx var :D

exc ne abi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılım Faresi -- 6 Ocak 2011; 22:25:08 >

Yok ben single takılırım dersen kırdır ps3'ü takıl single
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılım Faresi

Playstation Network ücretsiz ise 160 GB'lık bir PS3 alabilirim.. tabi önce pc yi satmayı düşünüyorum ne dersiniz.

Oyun için pcyi sakın satma. Kenarda dursun, ekran kartını felan sat.

You better lose yourself in the music, the moment
    You own it, you better never let it go go
    You only get one shot, do not miss your chance to blow
    This opportunity comes once in a lifetime yo
  • quote:

Xbox 360'ın Shadow efektleri, Playstation 3'e göre daha üstün ama.. PSNetwork iyi gibi hemde PS kolu hoşuma gidiyor.. XBOX NE ya öle dev gibi 30 tuşlu kol haksızsam dövün :d

bu ps ve xbox kolu arasında ne farklar var..ps yi biliyorum da hiç xbox la oynamadıım..Xbox inki daha kullanışlı diyolar

Orijinalden alıntı: Sun&Set

quote:

Xbox 360'ın Shadow efektleri, Playstation 3'e göre daha üstün ama.. PSNetwork iyi gibi hemde PS kolu hoşuma gidiyor.. XBOX NE ya öle dev gibi 30 tuşlu kol haksızsam dövün :d

bu ps ve xbox kolu arasında ne farklar var..ps yi biliyorum da hiç xbox la oynamadıım..Xbox inki daha kullanışlı diyolar

Öyle zaten. Xbox kolundan sonra PS3 kolu çok basit gelmeye başladı. Tuş sayıları aynı olmakla birlikte, bence ele daha iyi oturuyor ve yerleşimi açısından daha kullanışlı

Tabi kaç senelik PS2 oyunculuğundan sonra Xboxta oyunda X dediğinde balıklama A tuşuna basmasam daha güzel olacak ama yapacak bişey yok

Bu arada Online oynayacaksan Xbox al, Live sistemi kesinlikle daha iyi.

• Ailemle konuştum bu sene notlarım iyi gelirse almayı düşünüyorum. 108 ekran boyutunda Samsung HDTV var evde.

Playstation Network ücretsiz ise 160 GB'lık bir PS3 alabilirim.. tabi önce pc yi satmayı düşünüyorum ne dersiniz.

exc ne abi ya

Exclusive ps3 e özel oyun yani örneğin uncharted serisi sadece ps3 e çıkar çok çok iyi bir ex oyun yeni unc3 duyuruldu ve grafikler yine süper binanın yıkılma efektini konuyu ziyaret ederek görmeni isterim ayrıca cod gibi fps oyunlarını arkadaşlarla mikrofonla oynayacaksan ps3 te xbox a göre daha çok türk kullanıcı var buda bir artı bence ve ücretsiz.. xboxun online live sistemi çok iyi diyorlar paralı ama değebilir kullanmadığım için yorum yapamıcam...

• quote:

Ailemle konuştum bu sene notlarım iyi gelirse PS3 almayı düşünüyorum. 108 ekran boyutunda Samsung HDTV var evde.

Ayrıca PSN için para ödemek veya internet bağlantısı gerekiyormu ?

ve CoD:BlackOps vb. hangi oyunları önerirsiniz. Orjinalleri çokmu pahalı ?

PS3 alırsam Guitar hero alabilirim yada dj hero.. INFINITY yapıp ekranları birleştirmek iyi fantezi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılım Faresi -- 6 Ocak 2011; 22:33:30 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.