Şimdi Ara

playstation 4 salonu açmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler.. playstation 4 salonu açmak istiyorum acaba eski oyunlarda sorun olur mu? yani pes2012 oyunlarını çalıştırır mı? ek olarak dükkan camiye çok yakın aralarında tek yol var ruhsat da sorun çıkar mı ilden ile kurallar değişir mi?

CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • tutmaz oyun sayısı az zaten milet bi pes için gelecektir eski oyunları calıstırmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Artı pes 14 ps4 de yok.

Kısa dönemde kar etmeniz çok zor.
    ''I'm a stranger, a life changer, I'm a man that's not afraid of danger.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Pes oynatmak için salon açacağınız için tutmaz. Çünkü 1 sene boyunca PS4'te Pes yok. PS3'lerle idare edin.

almışken PS4 alıp dikkat çekmek istiyordum. pes ve fifa oyunları 1 yıl boyunca kesin yok mu?
    CPU: i7-720qm 1.6 Ghz - 6MB Ön Bellek | 4GB DDR2 RAM | nVidia GT230M GDDR3 1 GB Ekran kartı | 17.3" 1600x900 Led Ekran | | 5/1 Kart okuyucu | HP Web Kamerası | | 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA Bağlantısı | Blu-Ray Rom | 8 Hücreli Lityum İyon Pil | HP Mobil Uzaktan Kumandası |Windows 7 Ultimate 64 Bit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tolga68 kullanıcısına yanıt
    Pes yok Fifa var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Pes oynatmak için salon açacağınız için tutmaz. Çünkü 1 sene boyunca PS4'te Pes yok. PS3'lerle idare edin.

almışken PS4 alıp dikkat çekmek istiyordum. pes ve fifa oyunları 1 yıl boyunca kesin yok mu?

Nacizane tavsiyem eğer 10 tane konsolunuz olacaksa 7 - 8 i PS3, 2 - 3 tanesi PS4 olabilir. En azından salonumda PS4' de var diyebilirsiniz bu şekilde.

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Nacizane tavsiyem eğer 10 tane konsolunuz olacaksa 7 - 8 i PS3, 2 - 3 tanesi PS4 olabilir. En azından salonumda PS4' de var diyebilirsiniz bu şekilde.

Bu sekil en mantiklisi.

Ps4'u saati ne kadar yapmayi dusunuyosunuz?

• ps3 4 tl bulunduğum ilde. bende aynı şekilde 4 tl devam etmek istiyorum. ama dükkana ruhsat almak biraz zor olabilir çünkü cami ile yan yana .
  • aslında bana da her zaman ps cafe açmak cazip gelmiştir. ancak bu kadar para verilir mi diye de hep düşünmüşümdür.

şöyle bir hesap edelim 15 adet ps4 ile açacağını düşünürsek.
    1 adet ps4 1400 TL + makine başına ilk başt en kötü 2 adet oyun olması lazım (sonra alacaklarını saymıyorum) spot alsan bile 300 TL ye yakın tutar, 1 adet kol 150,00 TL , 1 adet tv şöyle düşüklerinden olsun 1500 TL , tv standları koltukları zırt pırt vs.. için minumum 10 bin TL

15 adet ps4 14.000 TL
    makine başına 2 kol kol olması gerektiğinden 15 adet kol + bir makinede 3-4 kişi oynayan oyuncalar için + 5 tane daha kol alırsak toplamda 20 kol = 3.000 TL
    30 adet oyun 4.500 TL
    15 adet tv 22.500 TL

tv standları+ koltuklar+dükkan dizaynı vs. için 10.000 TL
    ve son olarak kira peşinatı
    = 54 bin TL yapar ,
    bu kadar parayı bu işe yatırmaya değer mi sence ? ben bu işten zengin olan görmedim. kendini geçindirirsin. akşamları 12 ye kadar işin başında durduğun, hafta sonu cumartasi pazar günlerinde kendini iş yerine hapsettiğin yanına kar kalır...

bunun yerine bu parayla (az bir sermaya değil ) veya bir kısmıyla nice güzel işler yapabilirsin , paranı bu işlere çarçur etme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 13 Kasım 2013; 11:58:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

aslında bana da her zaman ps cafe açmak cazip gelmiştir. ancak bu kadar para verilir mi diye de hep düşünmüşümdür.

şöyle bir hesap edelim 15 adet ps4 ile açacağını düşünürsek.
    1 adet ps4 1400 TL + makine başına ilk başt en kötü 2 adet oyun olması lazım (sonra alacaklarını saymıyorum) spot alsan bile 300 TL ye yakın tutar, 1 adet kol 150,00 TL , 1 adet tv şöyle düşüklerinden olsun 1500 TL , tv standları koltukları zırt pırt vs.. için minumum 10 bin TL

15 adet ps4 14.000 TL
    makine başına 2 kol kol olması gerektiğinden 15 adet kol + bir makinede 3-4 kişi oynayan oyuncalar için + 5 tane daha kol alırsak toplamda 20 kol = 3.000 TL
    30 adet oyun 4.500 TL
    15 adet tv 22.500 TL

tv standları+ koltuklar+dükkan dizaynı vs. için 10.000 TL
    ve son olarak kira peşinatı
    = 54 bin TL yapar ,
    bu kadar parayı bu işe yatırmaya değer mi sence ? ben bu işten zengin olan görmedim. kendini geçindirirsin. akşamları 12 ye kadar işin başında durduğun, hafta sonu cumartasi pazar günlerinde kendini iş yerine hapsettiğin yanına kar kalır...

bunun yerine bu parayla (az bir sermaya değil ) veya bir kısmıyla nice güzel işler yapabilirsin , paranı bu işlere çarçur etme derim.

yıllardır petrol işleten biri olarak(baba mesleği) zaten hiç hafta sonum bayramım olmadı. ama maalesef iş ucuz mazot satanların eline geçti. halı saha açsam merkezde arsam yok alsam fiyatlar uçuk. eğer hazineden yada belediyeden kiralasam olurdu ama kiraya arsa vermiyorlar 2 senedir çok uğraştım olmadı.bir dükkan kiralasam cafe açsam gönül kahvesi 400 bin + kdv + dükkan kirası elamanların maaşı fiyat yine uçuk. en sonunda bir ps salonu açıp oturmak en mantıklı geldi. 50-60 bin tl ye başka bir işte açılacağını düşünmüyorum. eğer başka bir fikrin varsa paylaşırsan memnun olurum.

• ps3 cafe aç şimdlik.sonra zamanla 1-2 tane ps4 atarsın salona.henüz erken ps4 için.

RPG J-RPG Since 90s
    &amp;quot;There is nothing either good or bad, but thinking makes it so.&amp;quot; - William Shakespeare
  • Aynen arkadaslarinda dedigi gibi ps3 al 5tane 5de ps4..ps4 lerde spota kacma derim..sonucta kafede kullancaksin uzun saatler acik kalcak..olurmi olur bi sikinti cikarsa garantiden kafan rahat olur..kollar fazla dayanmiyor diyolar onlarda sanirim garanti kapsamina girer ona gore cozersin..ps4 oldugu icin ragbet cok olacaktir killzone ghost rivals yebi saglam olan oyunlardanda alirsan is yapar bence..bikac ay merakindan millet dususur zaten..sonrasinda piyasa da otuurur oyun anlaminda yeni oyunlar vs nabiza gore serbet misali en tutan oyunlari xogaltirsin..bianda adetli ayni oyundan alma derim..bence mantikli ileriki vadede kazandirir..hem ilk olursan adinda olur..elit de bi kafa yaparsan tadindan yenmez..yillar once fenerbahcede zenginlerin takildigi bi kafeye gotrmustu arkadas 5seneyi gecmistir ozamanin parasi 10tlydi saati..yeri cok onemli ve mekan temiz cix oldgu belli olsun..kucuk bi kafeterya da yaparsib bi kismina cay kahve tost inceden..bunlar oyunlarib parasini cikattir sana..Insallah hayirlisi olur hakkinda..

hayata saldırın, o zaten sizi öldürecek.
    -s. coallier

• Bu saatten sonra ps3 e para yatırma. 1 seneye kalmaz kimse ps3 oynamaz. Paran boşa gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

5 ps3
    10 koltuk
    10 102 ekran tv
    kamera sistemi
    Alarm sistemi

Bunların toplamını 13 bin tl ye rahatlıkla alabilirsin heryerde satılıyor ikinci elden alcaksın hepsini ve bunların hepsini CFW makina olarak alcaksın ki boşuna ps3 oyunlarına para ödeme zaten ps3 e çıkan bütün oyunlar cfw ye çıkıyor

Ardından 5 adet PS4 alıcaksın bu ps4 lerin oyunlarıyla birlikte 2nci ds4 leri saymıyorum 7.500 gibi bi maliyete gelicek sana

Cafende hem ps3 oynatıcaksın 1 yıl boyunca hemde ps4 oynatıcaksın zaten pes 14 veya 13 için gelenler gelip ps3 lere oturacak yeni nesili oynamak isteyenler ise killzone veya fifa 14 gibi oyunları oynucak

Zaten ps3 lerin parasını 1 yılda rahatlıkla çıkarabilirsin 400-500 tl ye denk gelir adedi 1 haftada paralarını çıkarırsın

ha bide iş yeri kira ve depozitosu var bunlar ilk ay 3.500 tl civarına maal olur 1.5 kira 2 bin depozito varsayıyorum

Cami ve okula yakın yerlerde açma ruhsat alamazsın ruhsatta sana 2 bin lira civarına patlayacaktır.

Ama sabırlı olmanda fayda görüyorum ps4ler çıkınca pat diye balıklama dalma çoğu ps3 cafe ps4 e dönüştürür zaten yerlerini biraz daha ucuza toplu almaya bak ps4 leri

Ha bide koltukları 2 nci el aldığında onlara kılıf çek cillop gibi cafen olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 13 Kasım 2013; 16:16:49 >

• Vallahi hocam. aklıma bir şey gelmiyor ama emeği ve sermayesi çok getirisi az olan bir iş olduğunu düşünüyorum. bazen gelen olur bazen olmaz bir sürü sıkıntısı var... bu işi yapan bir iki tanıdığım var ve gözlemlediğim arada bir gittiğim yerler var. kimsenin ihya olduğunu görmedim ben.

eğlenceye dönük bir iş yapmak istiyorsan paranda varsa . şahsen alışveriş merkezlerinde genelde çocuklara yönelik eğlence yerleri iyi para kazanıyor, öyle bir yer ayarlayabilirsen iyi para kazanırsın.

ben kendi çocuğum ile gittiğim zaman yarım saat içinde 10 -15 tL parayı bırakıp gidiyorum , çocuk dandik arabaya biniyor 2 TL bir jeton 1 dakika sonra arabadan kalkıp motora biniyor 1 -2 dakika sonra da hop başka bir şeye biniyor kirası nedir bilmiyorum ama iyi para çıkartıyor. ps3 ün saati tek kişi 3 TL filan bir saatte ancak kazanıyorsun 3 tl yi . bir tarafta da 2 dakikada 2 tl kazanıyorsun , belki alınan araba, tren, helikopter vs. bunlar pahalı olabilir bilemiyorum fiyatlarını ama genel olarak karlı bir iş , iki kişi sf atıyor mesela iki jeton 2+2 4 TL 3 raund sonra biri yeniliyor diğeri de bir iki adam geçince yeniliyor 5 dakikada gitti 4 TL gibi.... kirası çok pahalı değilse , yeterli sermayen varsa , Bahsettiğim bu iş daha mantıklı BENCE

@tolga68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 13 Kasım 2013; 16:25:21 >

• arkadas bende ps4 salanu acmak ıstıyorum 10 tane ps4 ve 2 3 tane blardo koymak ıstıyorum.konumum merkeze 1 km uzaklıklta 3 5 bın nufuslu bı yer gelısmekte olan bı yer.ayrıca 3 tane lıse var.acacagım mekanı 2 okula 100 er metre uzaklıkta 1nın yol guzergahında.ortalama 25 30 m cıvarı para cıkyor.sızce degermı ısler mı.okey gozleme tost vs uygun fıyata vermeyı planlıyorum.

mekan 180 metre kare kırası 600 ve bulundugum sehrın en ıslek yerı 1 tane kahvehane var.baska da bırsey yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.