Bildirim
batak ve poker öğrenmek istiyorum :S
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Batağı netten öğrenirsin kolay ama pokeri öğrenemezsin netten karışık biraz
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
bende istiyorum batak öğrenmek nasıl olcak
_____________________________ -
gidin kahveye izleye izleye öğrenin her şeyi internetten beklemeyin yahu
_____________________________ | -
batak
_____________________________ 1337
-
http://www.koaka.com/club/oyunlar/games.jsp
Girin öğrenin oynayın.
-
-
batak basittir
en büyük kart As'dir sonra papaz kız bacak 10 9 8 diye gider. büyük sayıyı atan alır yani as atan hemen hemen her el alır bide bunun ihalesi var. mesela senin elinde 2 as birazda papaz falan var diyorsunki 4 tane alirim sirayala gidiyor kim en yüksek derse ihale onda kalir ve o başlar hemen elindeki as'lari vs çıkar biraz kart bitirir milletin elinde ha unutmadan bide ihale kimde kalırsa bir koz belirler örneğin sinek elinde çok var koz sinekder oyun oynanir mesela maca atman gerekir ama sende maca yok ne yapacaksin kozu yani sinek atacaksin ve işeyeceksin işeyince sayı kaç olursa olsun alirsin. böyle garip ve eğlenceli bir oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR -- 23 Ağustos 2008; 5:51:34 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
nası öğrenebilrim? internette bulamadım
bi