Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.816
Cevap
279
Favori
1.322.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16701671167216731674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca benim garanti bitti
    hangi şartlarda swap değişim yapıyorsunuz dedim.
    arızanın ne olduğu önemli değil dedi
    iki alternatif sunuyoruz diyor
    1-tamir 2-swap
  • başka bir soru:

şimdi google a sordum swap nedir diye?
    eski tamir edilmiş ürünün senin arızalı ürün ile değişmesi olduğunu öğrendim.
    türkiye de tamir olmadığı için işi hızlandırmak için bu yolu bulmuşlar

şimdi burada aklıma şöyle bir şey geldi
    ben yetkili servise gidip 50 tl verip arıza tespiti yaptırsam..
    300-500 ne masraf çıkarsa da okey desem..
    30 iş gününde ürünü bana teslim etmek durumundalar sanırım. bu da yaklaşık 45 gün eder.
    bu 45 günde ürünü teslim edemezlerse mecburen bana yeni ya da swap ürün mü verecekler.

durum bu mudur?

bu ise; bu yolu takip etmek mantıklı mı sizce?
  • https://www.amazon.de/PlayStation®4-Pro-Konsole-1TB-schwarz/dp/B07VHVKR1W/

Pro 7216b + 2.kol 423 € ya geliyor mantikli mi almak?
    Yoksa kolu tr den daha ucuza bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Hocam 40 DB ses için = Oturma odasının normal sesi demişler netten bir kaç kaynağa baktım da...
    30 için ise Kütüphane sessizliği demişler yine.
    Biz şuna 50 DB diyelim yeni versiyonunda, bence neticede bu da bir alet yani. Ses de çıkarsın o kadar. Zaten oyunun sesinden duyulacağını düşünmüyorum.
    Ama cihaz elime geçince dürüst bir şekilde son durumu yazarım.
    Yarın inşallah elime geçecek.

Ha şu an God of War oynayamıcam ama Fifa 19'da ne yapar ,nasıl ses yapar bilmiyorum.
  • shadow39 kullanıcısına yanıt
    Her yerde bu gurultu konusu cok one cikiyor hocam. O yuzden acikcasi belli ki bu gurultu isi var konsolda. Fifa da olmaz sanirim ama GoW ve benzeri agir oyunlar konsolun kaynaklarini maksimumda kullanacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 5 Ağustos 2019; 21:38:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikahmet

başka bir soru:

şimdi google a sordum swap nedir diye?
    eski tamir edilmiş ürünün senin arızalı ürün ile değişmesi olduğunu öğrendim.
    türkiye de tamir olmadığı için işi hızlandırmak için bu yolu bulmuşlar

şimdi burada aklıma şöyle bir şey geldi
    ben yetkili servise gidip 50 tl verip arıza tespiti yaptırsam..
    300-500 ne masraf çıkarsa da okey desem..
    30 iş gününde ürünü bana teslim etmek durumundalar sanırım. bu da yaklaşık 45 gün eder.
    bu 45 günde ürünü teslim edemezlerse mecburen bana yeni ya da swap ürün mü verecekler.

durum bu mudur?

bu ise; bu yolu takip etmek mantıklı mı sizce?
    Garanti bittiği için yeni cihaz veremezler..O sadece garantili cihazlara has durum hocam.. Ama garanti bitsede 10 15 yıl yedek parça temini etmek zorundalar

• 1.800 TL ye hemen veriyorlar

Ben bunu yapmayıp, tamir ücreti ödedikten sonra cihazı 45 gün içinde bana iade edemeyecek durumda kalırlarsa swap vermek zorunda kalırlar mı diye sordum.

Tamir için talep edilecek tutar 300 500 arası olursa geçerli bu senaryo.

Telefondaki bayan fan arızasıdır muhtemelen o da 300 500 arası değişir dedi.

Ama Benim sıkıntım lehim çatlağı olabilir. Bunun tamiri de yurt dışında gerçekleşiyor deniyor. Hani bununla uğraşmak istemeyip swap verirler mi. Yani ya tutarsa hesabı..

Yoksaki arızalı cihazı getirin 1.800 TL karşılığında swap ürün verelim teklifini onlar yaptı zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikahmet

1.800 TL ye hemen veriyorlar

Ben bunu yapmayıp, tamir ücreti ödedikten sonra cihazı 45 gün içinde bana iade edemeyecek durumda kalırlarsa swap vermek zorunda kalırlar mı diye sordum.

Tamir için talep edilecek tutar 300 500 arası olursa geçerli bu senaryo.

Telefondaki bayan fan arızasıdır muhtemelen o da 300 500 arası değişir dedi.

Ama Benim sıkıntım lehim çatlağı olabilir. Bunun tamiri de yurt dışında gerçekleşiyor deniyor. Hani bununla uğraşmak istemeyip swap verirler mi. Yani ya tutarsa hesabı..

Yoksaki arızalı cihazı getirin 1.800 TL karşılığında swap ürün verelim teklifini onlar yaptı zaten.
    Ücretsiz veremezler demek istedim (300tlye)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Felaket ses geliyor bu nedir yahu. Gerçekten Sony şuna bi çözüm bulmalı. Xbox one da çıt yok. Yapınca yapılıyor demek. Ses aşırı rahatsız edici bazı oyunlarda bende de oluyor. Pro ilk serisine sahibim. Son serilerde ses yok diyenler var ortalıkta şaka gibi baksın görsünler ne kadar değişebilir ki
    Xbox one s de oyleydi evet 22 DB civari ses geliyordu.

Pro modelinden bu denli ses gelmesi normal degil tabi.
    Bazi oyunlar ozellikle cry engine ile calisanlar asiri ses yapiyor.

Mesela Everybody's gone to the rapture. Cod ww2 , resident evil2, red dead redemption2 gibi
    Bu oyunlarda asiri sesler var.(65-70DB gorebiliyorum)
    Benim icin sorun degil ses yapsin. Bozulana kadar devam. Hatta bozulsun da ps5 alalim

Xbox one i tam 3 kere ps4 u tam 4 kere aldim bu nesil.

Evet xbox one sessiz bir cihaz ama benim icin pismanlik oldu ve bu saatten sonra sadece playstation ile yola devam ediyorum.
    Hem kardeslik yaptigim kankim var hem de oyun anlaminda cok ama cok cesit sunuyor PS

PS pro gibi bir cihaz oyun ihtiyacimi tamamen karsilar. Ps slim de alinabilir ama sony nin su saatten sonra pro icin " ultimate ps4 pro " gibi bir cihaz ile ps4 defterini kapatir diye dusunuyorum.

sony nin ps5 den sonra ps4 slim yerine ps4 pro satmayi dusundugunu okumustum aylar once bir yerlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 6 Ağustos 2019; 16:54:31 >

• Cihaz yarın elime ulaşacak inşallah.
    İlk aşamada oyuna verecek param kalmadı.
    PSN Plus üyeliğini 1 aylık alacağım şimdilik.
    Ama bomboş PS karşılayacak beni.
    Bunu çözmek için de 1 ay Ea Access düşündüm. Fifa, NFS falan oynarım.

Param var ama PS'e bu kadar para verdikten sonra şu ay içerisinde daha fazla oyuna para vermek istemiyorum.

Var mı benim gibi ilk kez eline kol alacak birine tavsiyeler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow39

Cihaz yarın elime ulaşacak inşallah.

Param var ama PS'e bu kadar para verdikten sonra şu ay içerisinde daha fazla oyuna para vermek istemiyorum.

Yeni hesap oluşturunca 2 hafta ücretsiz psn plus var diye biliyorum. Bugün sanırım temmuz ayının ücretsiz psn plus oyunu detroit i kütüphaneye eklemek için son gün 2 hafta çok güzel geçer detroit ile ve sniper elite 4 de geldi şu an psn plus a indiriyorum cihaza. gta 49 lira şu an indirimde yine uncharted ve last of us gibi oyunlarda ucuz şu an
    Ama ücretsiz Detroit i kaçırırsanız üzülürsünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow39

Cihaz yarın elime ulaşacak inşallah.

önemli olan ne tip oyun sevdiğin ve uzun soluklumu yoksa kısa kısa farklı oyunlar mı.

bende ps2'den yıllar sonra elime kol aldıgımda ps4 yani aynı soruyu sorup mgsv'ye başladım yıllar oldu devam ediyor ps4 proyuda büyük ihtimal yine bu oyun için alacağım :D

sanırım senin için şimndilik en temizi kardeşlik grubunda takılıp uygun fiyata oyunlar alıp bitirince veya beğenmezsen 3-5 tl asagısına satman veya takaslaman gibi gözüküyor.

bir yandan da şuanki indirimler güzel gibi pubg aldım 64 tlye 2 sefer girdim keske sıfır hesaptan alsaymısım satardım dedim aldıgın oyun tahmin ettiğin gibi çıkmıyor bu yüzden kardeşlikten almanı öneririm.

ea'nın access'inide düşünecek olursan 3 araba yarısı vardı sanırım 1'ini aldım zamanında çöp öteki 2'sinden biri idare eder forza gibi bir şeyde beklememek lazım.

bilgin yoksa söyleyeyim ea kesinlikle ucuza veya uyguna iş yapmaz böyle bir şey yapıyorsa kesin olarak bi çıkarı vardır ve ordaki oyunlarıda online oynamak için plusa ihtiyacın olacagını sakın unutma

14 günde bir ücretsiz plus olayınıda söylemişler uğraştırıcı ve zor bi yol baska ps4 sahibi arkadaşların varsa 3-5 kişi 1 hesaba uzun vadeli plus alın hem oyunlarından faydalanın hem plusundan unutmaki ps4 makinanda ki 1 pluslu hesap hepsine plus özellikleri kazandırır (sadece oyun içi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cityzens

Xbox one s de oyleydi evet 22 DB civari ses geliyordu.

Pro modelinden bu denli ses gelmesi normal degil tabi.
    Bazi oyunlar ozellikle cry engine ile calisanlar asiri ses yapiyor.

Mesela Everybody's gone to the rapture. Cod ww2 , resident evil2, red dead redemption2 gibi
    Bu oyunlarda asiri sesler var.(65-70DB gorebiliyorum)
    Benim icin sorun degil ses yapsin. Bozulana kadar devam. Hatta bozulsun da ps5 alalim

Xbox one i tam 3 kere ps4 u tam 4 kere aldim bu nesil.

Evet xbox one sessiz bir cihaz ama benim icin pismanlik oldu ve bu saatten sonra sadece playstation ile yola devam ediyorum.
    Hem kardeslik yaptigim kankim var hem de oyun anlaminda cok ama cok cesit sunuyor PS

PS pro gibi bir cihaz oyun ihtiyacimi tamamen karsilar. Ps slim de alinabilir ama sony nin su saatten sonra pro icin " ultimate ps4 pro " gibi bir cihaz ile ps4 defterini kapatir diye dusunuyorum.

sony nin ps5 den sonra ps4 slim yerine ps4 pro satmayi dusundugunu okumustum aylar once bir yerlerden.

Alıntıları Göster
    ps4 mat kasa kullandım ve sağlam hırıltısı vardı son zamanlarında.

performans düşkünü isen sakın ama sakın slim alma evet çok sessiz hatta çıt yok ama o ps4 prodan aldıgın sesi performans olarak baz al ve slimdeki sessizliğide eksi performans olarak.

makinaya ssd taktıgım halde çok kötü bir performansı var.

slim aldım ilk kasanın bir üstü daha gelişmiştir diye düşündüm kesinlikle ama kesinlikle mat kasa eski ps4 deki işlemci veya sistem bunda yok çok açık ortada.

• PS4 Pro Cuh 7216B bugün elime geçti... Bence fan çok sesli çalışıyor. Odada başka ses yok. Gece vakti. Ve tam üstüne koyup kaydettim. Coil whine falan hiç anlamam. Bir bakar mısınız? Şartlar bahsettiğim şekilde kaydettim. Fifa 19 açıkken.
    Uzaktan pek duyulmuyor. Bunu dibinden kaydettim.
    Gökhan AYDINyoutube
    Ps4 Pro Cuh 7216B Noise
    https://youtu.be/4WVf-HrL9dk

Not: Arada cızırtı da var. Oyunu kapattım cızırtı kesildi.
    Bugün geldi cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow39 -- 7 Ağustos 2019; 3:44:23 >

• Arkadaşlar, bir tane ufak fan alın usb den çalışan. ps nin üst kapağını açıp ps nin fan kısnmına üfleyecek şekilde ayarlayın :D

Ben şuan 1080p de oynuyorum supersampling modu açık rahatsız edici bir ses yok ama muhtemelen 4k oynadığımda bende bahsettiğim çözümü deneyeceğim :D
    Son versiyonlarda ses yok ses yok diyen tayfaya cevap olsun bu. Hep dedim fan sesi oyununa göre değişir.

Fan sesi bana normal olması gereken düzeyde geldi. Fifa zaten fazla zorlayan bir oyun değil cihazı. Başka oyunda bundan fazla olabilir mesela. Cızırtı hakkında bişey diyemicem acaba tam düz zeminde durmuyor mu ? Ya da kargoda falan darbe alıp da içinde bişry mi kırıldı

DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Bu cizirti bobin sesi oluyor. Coil whine yani.

Fan sesinin yani sira boyle cizirti sesi geliyor

Sadece pro patchli oyunlardan geliyor mesela eski oyun olarak resident evil6 yada sleeping dogs remastered tarzi oyunlarda coil whine yok

Evet fifa dan da gelir.2017 den sonra cikan oyunlardan hepsinden gelir coil whine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 7 Ağustos 2019; 14:20:33 >
  • 7116 PRO cihaza Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü macundan sürdüm. Ve inanılmaz derecede fan sesi azaldı. Evet, fan sesi hala var ancak eskisi gibi jet motoru değil. Hiç değilse artık rahatsız edici seviyede değil. Unutmayın macun sürmek isterseniz cihaz garanti dışı kalıyor.
  • Arkadaşlar önümüzdeki sene 5 çıktıktan sonra sizce bu aletin ömrü ne kadardır? Alınca sorunsuz kullandıktan sonra bı 4 sene gider mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

Arkadaşlar önümüzdeki sene 5 çıktıktan sonra sizce bu aletin ömrü ne kadardır? Alınca sorunsuz kullandıktan sonra bı 4 sene gider mi sizce?
    5 çıksa bile 4 ün ömrü kolay kolay bitmez hocam hem fiyatından hem oyun fiyatlarından ps5 el yakar Ps3 oynayanlar var hala ben dahil olmak üzere

• 
Sayfa: önceki 16701671167216731674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.