Şimdi Ara

Playstation 2 alıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
1
Favori
10.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SolidEye007

Vallahi o şans meselesi, ben 2.5 sene kullandım sonunda tek kırmızı verdi, daha sonra Arcade aldım. Ama böyle tereddüt yaparak olaya yaklaşınca pek hayırlı olmuyor. Mesela PlayStation 3'de de Sarı ışık veya Lens bozulma hataları mevcut. Tabii onda garanti var ama yinede sorun olabiliyor. En mantıklı şey Aleti alıp, dikkatli bir şekilde gittiği yere kadar kullanmak ve tadını çıkartmak olur.

• Sans tabiki ama ortalama bir yıl kullanılıyormuş alet. DH de de okudum yani. jasper boardlu olanlar bile 3k görüyormus. ps2 de çok fazla sorun çok göz sorunu olsa da makul bir ucrete yaptırabiliyorsun. Xboxın en büyük avantajı zaten yeni çıkan oyunları oynayabilmek ama onca parayı verdikten 3 5 ay sonra da bozulup çöp haline gelmesini istemem yani. Sonuçta gelir düzeyim o kadar da fazla değil hemen yenisini alcak kadar.
  • quote:

5vtknmz

aynen katılıyorum..Yani ps 2 alacaksında nolacak..PC ye çıkan oyunlar bile ps 2 oyunlarından kaliteli PS 2 devri bitti bence..Yeni devir PLAYSTATİON 3 DEvri veya XBOX 360 devri yani yeni nesil konsol almanı öneririm..Ama son söz senin tabi ki

ps2 kullanmamışsın. ps3-xbox360 ında yok. neyin tavsiyesini veriyorsun? al eline kullan ondan sonra tavsiye ver. ps2 de ps3 de rahatlıkla alınıp oynanabilir. kullanmadığınız makineler hakkında yorum yazmayın.
  • hocam jasper makine alırsan en az 1 sene kafan rahat olacak.ona bakarsan benim ps2 nin gözü ikinci kez bozuldu 5 senede.60+60=120 tl tamir parası.tamir parası xbox 360 ile aynı.daha ne diyim.

yine anlamıyorsan en azından psp al ki yeni oyunlar çıkınca burnunu çekmeyesin sonra.
  • ps2 slimlerin lensi 25 tl bişey yaw. temiz kullanırsan 2-3 sene çok rahat gider. 60 tl ye lens mi olur? peh. iyi sallıyorsunuz valla.

http://video-oyun.gittigidiyor.com/lens_W0QQklmZZlensQQsraZZeda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 4 Ocak 2010; 3:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam jasper makine alırsan en az 1 sene kafan rahat olacak.ona bakarsan benim ps2 nin gözü ikinci kez bozuldu 5 senede.60+60=120 tl tamir parası.tamir parası xbox 360 ile aynı.daha ne diyim.

yine anlamıyorsan en azından psp al ki yeni oyunlar çıkınca burnunu çekmeyesin sonra.

Olay anlamamazlık değil arkadaşım. Anlıyorum sen ben çok iyi. Sadece bu forumda bile xboxum bozuldu konusu ps2 bozuldu kunusundan daha fazla ve yaptırma ücreti de arkadaşın dediği gibi makul birşey. Ama xboxda değil. yani 600 700 lirayı 1 sene kullabileceğim alete vermek bana saçma geliyor. Yukarda arkadaş şans demiş ama benim için şansa bırakılcak bir para değil bu miktar. Pspim var bu arada ama ona da pek iyi oyunların çıktığı söylenemez
  • şu xbox 360 jasperler bana biraz hoş geldi ancak yine de güvenmiyorum 3kırmızı işık sorunu falan ancak ısınıyor diye oluyor diyorlar bende günde 5-6 saat oyun oynayan biriyim. ps2 almak isterim ama xbox 3k-siz bir alet olursa onuda almak isterim ancak fiyatları iyi gelirse ve xboxun oyun fiyatları
    Artık playstation 3 tartışmasını bırakın arkadaşlar söylüyorum zaten benim ps3 alcak kadar param yok ps2-yi sorunsuz alırım. ancak xbox jasper olursa ve fiyatı da uygun olursa düşünürüz. (oyun fiyatları da uygun olursa)
  • Şu anda en ekonomik konsol PS2.Öğrenciler ve iyi bir geliri olmayanlar için PS2 yeterli bir konsol.Her türlü oyun mevcut.

PS3 tavsiye ederken insanların ekonomik durumu da düşünülmeli.Bir öğrenci veya ailesinden kısıtlı harçlık alan işsiz insan nasıl PS3 alsın?

6-7 ay para biriktirip xbox 360 alan bir öğrenci veya işsiz insan 3 kırmızı gördüğünde psikolojisini tahmin edebiliyormusunuz? Aylık Maaşı olan elbet bunu telafi edebilir.2 ayda para biriktirip platform değiştirebilir.

Herkes bütçesine göre bir şeyler bulabilir.Grafik teknolojisi geçti diye eski oyunlar oynanmaz diye bir şart yok.Bugün PS3 al diyenler yarın PS4 çıkınca PS3 alma grafiği kötü diyecekler.Playtation 10 çıktığında önceki 9 serinin grafiği kötü diyecekler.

Ayrıca oyunlarda her şey grafik değil.Grafik teknolojisini çok iyi kullanıpta geçmişteki oyunlara yaklaşamayan oyunlar mevcut.Sonuçta Playstation 2 tüm zamanların en iyi konsollarından biri.Almak isteyen elbet istediği zaman alabilir.Zaten günümüzdeki yapımcılar geçmişteki başarıların mirasını yiyor.Günümüzdeki oyunlar gerçek anlamda önceki nesilleri aratır oldu.PES ve NFS serisi ne hale geldi.Call Of Duty nin içine etmelerine az kaldı.

• şu topic de aylardır duruyor. arkadaş bi alamadın gitti şu ps2yi ha. cebinde fare mi besliyosun nedir alt tarafı 150 tlik bi cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananda shake -- 4 Ocak 2010; 12:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: callofduty6

quote:

5vtknmz

aynen katılıyorum..Yani ps 2 alacaksında nolacak..PC ye çıkan oyunlar bile ps 2 oyunlarından kaliteli PS 2 devri bitti bence..Yeni devir PLAYSTATİON 3 DEvri veya XBOX 360 devri yani yeni nesil konsol almanı öneririm..Ama son söz senin tabi ki

ps2 kullanmamışsın. ps3-xbox360 ında yok. neyin tavsiyesini veriyorsun? al eline kullan ondan sonra tavsiye ver. ps2 de ps3 de rahatlıkla alınıp oynanabilir. kullanmadığınız makineler hakkında yorum yazmayın.

Kullanmama gerek yok dostum..Fark ortada PC ye çıkan oyunlar bile PS 2 oyunlarından güzel.. Örnek veriyim.. Modern warfare 2 !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ananda shake

şu topic de aylardır duruyor. arkadaş bi alamadın gitti şu ps2yi ha. cebinde fare mi besliyosun nedir alt tarafı 150 tlik bi cihaz

:D belki benim gibi ayın 7 sini bekliyordur :D Bu arada 150 ye sıfır veren bi yer biliyorsan söyle ordan alalım çünkü nereye sorsam 270 lira fiyat çekti :D
  • Xbox360 al daha iyi 2. el temiz bulabilirsen al.. sonucta ps2 alincada korsan oyun kullancaksin xbox360 da en azindan next gen oyunlari oynarsin.
  • cypon

dostum martda dubaideki dostlarima almalari gereken konsolun ismini ve aksesuarlarini soyluyucem onlarda alicaklar ve konsol mayisda elime gececek. o zamana kadar bu topici acayim ve karar vereyim dedim.

5vtknmz

modern warfare 2 ps2-de yok ama ps2-deki tekken, god of war, crash gibi oyunlar pcde varmi?

xxxKanGalXXX

su xbox jasper kulagima hos geldi dusunub belki onu da ala bilirim. ancak simdilik ps2
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

Xbox360 al daha iyi 2. el temiz bulabilirsen al.. sonucta ps2 alincada korsan oyun kullancaksin xbox360 da en azindan next gen oyunlari oynarsin.

(kendi adıma cevap veriyorum :D ) Güzel diyorsun ama 0larının bile 3k veya herhangi bi sekilde bozulma riski varken 2. elin riski ne kadardır sence? yukarda arkadaş demiş sonuçta o kadar fazla bir kazancım yok benim harçlıklarla yandan gelen paralarla eğlenmek için konsol almayı düşünüyorum. yani bir kereo parayı verip 2 3 ay sonra aldığım aletin çöp olması içime oturur şahsen. Next gen oyunları oynamak tabiki önemli çünkü birsürü güzel sürükleyici oyun çıkıyor ama bunun için aleti alıp bozulunca o oyunları oynayamamak da var :D Benim teredütte kaldığım yer burası.. Birçok xbox konusunda xbox almadan önce nasıl tamir edilir onu öğrenip öyle alın diyordu. sorunlu bir alet olarak görünüyor yani.

• ben de arkadasin dedigi fikirdeyim.
    ben aslinda konsol isine ilk girince xbox dedim ancak daha sonra 3k sorunu duyunca ps2-ye gecdim. simdi xbox jasperlerden de alabilirim. jasperlerde 3k hatasi donma falan olmuyor diyorlar ancak aniden oluyor. ya aldigimiz gun 1 saat oyndadikdan sonra 3k hatasi olursa.
    bazilarinda kutudan cikar-cikmaz 3k sorunu veriyo diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox
    bazilarinda kutudan cikar-cikmaz 3k sorunu veriyo diyorlar.

Kutudan çıkar çıkmaz değil de 6 saat oynadıktan sonra verdi. Elektrikler gitti sonra bir daha hiç açılmadı. 3k bile vermedi. Sonra sabah denediğimde 3k verdi. Hani elektrikten diyeceğim ama ilk elektrik gidişinde de bir elektronik alet bozulmaz. Tabi benim yaşadığım nadir yaşanan olaylardan ama şans keder meselesi. Sırf bu yüzden PS3 aldım ve gayet memnunum. Şu anda da x360 almak istiyorum ama o yaşadığım talihsiz olay buna engel oluyor..
  • arkadaslar ps2 yi istanbul anadolu yakasında nereden alabilirim.ayrıca chipli guncel fiyat bilsisi bilen varsa yazabilirmi.tesekkurler.
  • ben turkiyeden almayacagim bu nedenle fiyatlari bilmiyorum dostum.
  • al artık sen de be alt tarafı ps2 alıyosun pöh
  • quote:

5vtknmz

Kullanmama gerek yok dostum..Fark ortada PC ye çıkan oyunlar bile PS 2 oyunlarından güzel.. Örnek veriyim.. Modern warfare 2 !!!

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun. black, gow 1-2, shadow of the collossus oynadınmı? nasıl oyunlar olduğunu biliyormusunki mw-2 yi örnek gösteriyorsun? ben hem ps3 hem de ps2 sahibi olarak "ps2 alabilirsin" diyorum. sen ikisinede sahip olmadan tavsiye veriyorsun. aradaki fark bu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.