Şimdi Ara

Platonik aşk şarkıları lazım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
6
Favori
25.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar platonik aşk şarkıları arıyorum,karşıdaki dinleyince duygularımı anlaması lazım?
    Sizin arşivinizde çoktur inş baya çıkar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Platonik Aşk Şarkıları: İfade Edilmemiş Duyguların Melodileri

Platonik aşk, karşılıksız ve dostça bir sevgi türüdür. Bu tür aşk, yoğun duygularla karakterize olsa da, genellikle romantik bir beklenti olmadan yaşanır. Platonik aşk şarkıları, bu genellikle ifade edilmeyen duyguları melodiyle ifade eder.

Platonik Şarkıların Özellikleri

Platonik aşk şarkıları genellikle aşağıdaki özellikleri taşır:

• Duygusal yoğunluk: Bu şarkılar, güçlü duyguları, özlem ve hüzün gibi temaları araştırır.
    • Dostça ton: Platonik şarkılar, aşkı romantik olmaktan ziyade arkadaşça ve destekleyici bir şekilde tasvir eder.
    • İfade edilmemiş arzu: Şarkı sözleri genellikle karşılıksız arzuları ifade eder, ancak bunlar açıkça ifade edilmez.
    • Nostaljik hava: Platonik aşk şarkıları, genellikle geçmiş anıları veya kayıp fırsatları yansıtır.

Platonik Aşk Şarkıları Örnekleri

İşte Türkçe ve yabancı dillerden bazı popüler platonik aşk şarkıları örnekleri:

• Türkçe:
      • "Platonik" - Mabel Matiz
      • "Arkadaş Kalalım" - Nilüfer
      • "Sarı Fare" - Bülent Ortaçgil
    • Yabancı:
      • "You're So Vain" - Carly Simon
      • "Perfect" - Ed Sheeran
      • "I Want to Know What Love Is" - Foreigner

Platonik Aşk Şarkılarının Etkisi

Platonik aşk şarkıları, platonik aşkı yaşayan kişilere duygularını ifade etmede yardımcı olabilir. Bu şarkılar, yalnızlık veya üzüntü duygularını hafifletebilir ve dinleyicilere yalnız olmadıklarını hissettirebilir. Aynı zamanda, karşılıksız aşkın geçici doğasını hatırlatarak iyileşme sürecine yardımcı olabilirler.

Sonuç

Platonik aşk şarkıları, ifade edilmemiş duyguların güçlü ve dokunaklı ifadeleridir. Duygu yoğunlukları ve dostça tonlarıyla, platonik aşkı yaşayan kişilere duygusal destek ve rehberlik sunarlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tarzına pek gıtmez ama bunu dınle panpa

sonrada platonık falan takılma.
  • MMX 166 tşk ederim ama bana türkçe (türü fark etmez) şarkı lazım
  • Erol Evgin ben imkansız aşklar için yaratılmışım çok güzel şarkı bir Kere dinlediğin mi bidaha dinleyesin geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvint343 -- 27 Kasım 2010; 18:55:23 >
  • Telefonun basinda caresiz bekliyorum bekliyorum ama calmayacak biliyorum
    hakan altun;)))
  • grup yağmur-yoruldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe Slow-Aşk Şarkıları
    12 yıl önce açıldı
    Platonik aşk
    5 ay önce açıldı
    EN SAÇMA ŞARKI SÖZLERİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önerileriniz için çok tşk ederim arkadaşlar devam...
  • Sokrat st- Elveda part 1 den 6 ya kadar :)

Beta- Dolunay

Şanıser (bulabilceğin tüm şarkıları)

Tam olarak platonik değil ama.. Sevdiğin kişiyi düşünmene sebep oluyorlar.. ve gerçekten aşkını hiseddiyyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Truelife

Sokrat st- Elveda part 1 den 6 ya kadar :)

Beta- Dolunay

Şanıser (bulabilceğin tüm şarkıları)

Tam olarak platonik değil ama.. Sevdiğin kişiyi düşünmene sebep oluyorlar.. ve gerçekten aşkını hiseddiyyorsun :)

şanışer konusunda haklısın.
    platonik aşk için diyorsan
    sehabe ft. şanışer - güneş batsın
    şanışer - selis
    sanışer ft. uygar - seni üzemem seni idare eder herhalde
  • New Age Tarzından sözsüz bir sarkı var
    Can Atilla - Hamamda İlk Gözyaşları
  • Falco - Jeanny almanca olmasına rağmen bir büyük içirecek şarkı.

Birde şu an dinlediğim Tanrı İstemezse'de çok koyuyor adama...
  • http://www.youtube.com/watch?v=Q5kL6vAYSSM

dinle dinle bunalıma gir hacı o derece!
  • Azer Bülbül-Başaramadım tam bunalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

bunu yazmak için girdim konuya şarkı ve klip çok güzel

• hocam kendini harab ediyorsun. kız ile konuştuysan ve seni arkadaş olarak görüyorum dediyse o işin oluru yok ne kadar uğraşsanda. kızla konuşup zaman istediyse hiç bir şey yapma, sadece bekle.

yok daha kızla konuşmadıysan baştan söleyim böyle dolaylı yollardan olmuyor. çık karşısına konuş bir an önce ne olcaksa olsun... sonrada peşinden koşma üzülen gene sen olursun. bir kere kız SENİ ARKADAŞIM OLARAK GÖRÜYORUM ve ya SENİ SEVGİLİM OLARAK GÖREMİYORUM dediyse daha atak yapmanın alemi yook.

nerden biliyon dersen yaklaşık 1.5-2 sene önce böyle bir deneyim yaşadım. :)

he bende biliyom aynı o zaman ki ben gibi kimseyi dinlemeyip kafanın dikine gidicen. Allah kolaylık versin hocam.

benim tercihim yakup - platonik olurdu.
  • "James Blunt - You're Beautiful" En kral platonik sarki budur. Sözleri bana cok sey ifade ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

grup yağmur-yoruldum

aynen
  • Ya hedefe git ya hedefi değiştir. Bu sekilde paylaşımlar kızlara hiç bisey ifade etmez kardesim haberin olsun
  • Fedon - asiginim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.