Şimdi Ara

Platin yapması en kolay oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben platin yapmak istiyorum da hiç yok hangi oyunları önerirsiniz basit olarak?

bu listeden bakabilirsin. fakat sırf trıohy için oyun almaya hiç gerek yok bence. trophy kasmayı ben de severim de, önce beğendiğim oyunları alırım, ondan sonra başlarım trophylere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    M.E.T.U Northern Cyprus Campus Computer Engineering / PSN ID: Muhammed_Turkey / Youtube Channel: PlayerInGameChannel / Steam ID:muhammeddurgun94 / Gamecenter ID: nohutadam / Origin ID: nohutadam /
  • Up up

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

The Walking Dead, Trine 2, Terminator Salvation, Counter Strike: Global Offensive.

Kardeş ama biraz da yeni olsun mesela 2011 sonrası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 25 Ağustos 2013; 19:43:22 >
  • Hello kitty en kolayı.

• Ben de bi platinum avcısıyım.Genelde sevdiğim oyunları platinum yaparım.Ama bunun yanı sıra kolay oyunlardan çok hem sevdiğim hem de zor olan oyunları yapmayı seviyorum. mesela dead space serisi aşırı olmasa da zor yine de. onları şu an yapıyorum. sana tavsiyem farkım olcak diyosan zor oyunları yap. ama kolay oyun diyosan sayıyım bi kaç tane. Assassins creed 2 çok kolay mesela. god of war serisi de kolaydır aslında zorda bitirme var ama kime baksam plat ben dahil.LEGO serileri baya kolay 2 günde en fazla plat yaparsın bi lego oyununu.

Orijinalden alıntı: GYAT

Ben de bi platinum avcısıyım.Genelde sevdiğim oyunları platinum yaparım.Ama bunun yanı sıra kolay oyunlardan çok hem sevdiğim hem de zor olan oyunları yapmayı seviyorum. mesela dead space serisi aşırı olmasa da zor yine de. onları şu an yapıyorum. sana tavsiyem farkım olcak diyosan zor oyunları yap. ama kolay oyun diyosan sayıyım bi kaç tane. Assassins creed 2 çok kolay mesela. god of war serisi de kolaydır aslında zorda bitirme var ama kime baksam plat ben dahil.LEGO serileri baya kolay 2 günde en fazla plat yaparsın bi lego oyununu.

önerini dikkate alıcağım sanırım rdr alıcam ve onda plat yapıcam.

Orijinalden alıntı: _Darksiders_

quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

Ben de bi platinum avcısıyım.Genelde sevdiğim oyunları platinum yaparım.Ama bunun yanı sıra kolay oyunlardan çok hem sevdiğim hem de zor olan oyunları yapmayı seviyorum. mesela dead space serisi aşırı olmasa da zor yine de. onları şu an yapıyorum. sana tavsiyem farkım olcak diyosan zor oyunları yap. ama kolay oyun diyosan sayıyım bi kaç tane. Assassins creed 2 çok kolay mesela. god of war serisi de kolaydır aslında zorda bitirme var ama kime baksam plat ben dahil.LEGO serileri baya kolay 2 günde en fazla plat yaparsın bi lego oyununu.

önerini dikkate alıcağım sanırım rdr alıcam ve onda plat yapıcam.

aynen rdr zevkli bi oyun olmasına karşın platini zordur. ben de plat aldım onda. gerçi rockstar ın tüm oyunlarının platı baya zor gta4-rdr- hele max payne. ama şu varki aslında rockstarları zor kılan şey zor olmaları değil çok zaman almaları. sana tavsiyem oyuna başladığında single da atını sakın kaybetme veya ölmesine sebep olma hep oyuna başladığın atla devam et. oyunun trophylerine göz atarsan dediğimi anlarsın 20 görevde aynı atla yapma trophysi var o trophyi kaçırma yoksa bi daha oynamak zorunda kalırsın hikayeyi. ama arada bi görevde atın mecburen deişebilir o etki etmiyo haberin olsun. rdryi zor kılan çok zaman alması. rockstarın multilerinin hepsinde sanıyosam son level olma trophysi var. xp weekendler oluyo arasıra onları takip et. tek çare bıkmadan level kasmak.

• The Testament of Sherlock Holmes

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

The Testament of Sherlock Holmes

Kardeş oyunun gameplayına bakmıştım fakat oyun benlik değil fakat hayranlarına bişey demem çünkü ben sherlock holmes in pek hayranı sayılmam

Orijinalden alıntı: VEZ1R

Far Cry 3 aldığım en kolay ve zevkli platindi.

aynen öyle

Orijinalden alıntı: defected

platin yapmış olmak için oyun oynamak nedir yahu

ben platin yapmış olmak için oyun alıcam demiyorum.Platin alınması kolay olan oyunları soruyorum fakat şu rdr yapmaya karar verdim.

İyi forumlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.