Şimdi Ara

Plaj Vücudu Yapmak İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nelere dikkat etmeliyiz. Yaklaşık 5-6 ay body'ye gittim karbonhidrat kullandım. Ekim'de tekrar başlıcam,bu sefer protein kullanıcam.

İstedigim Vin Diesel gibi hayvanca bir vücut degil baklavalı,adonisli fit bir vücut,ya da plaj vücudu olarak da geçiyo. Paul Walker ya da Brad Pitt gibi işte.

• tamam.
  • plaj vücudu nedir ya
  • Plaj vücudu diye geçiyor kardes adı. Bilmiyorsan konusma.
  • son 1,5 - 2 ay definasyon a gireceksiniz zaten o vücut için, ilk amacınız düzgün program ve beslenmeyle kütle kazanmak sonra da yağlardan kurtulmak olacak. definasyon ile birlikte superset yaparsanız guzel olur. normal zamanda da piramit sistemi iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 18 Ağustos 2011; 1:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

akıl olmadıktan sonra vucut neye yarar.

Adamsın
  • En güzeli o dur zaten dayıcım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Plaj vücudu derken define olmaktan bahsediyorsunuz sanırım.Bu konuda sizi en iyi hocalarınız yönlendirir.Yağ oranınız nedir nasıl bir antreman programı uyguladınız agırlıklarla aranız nasl bilemiyorum.Gene önerilerde bulunabilirim ancak 6-7 aylık emegin boşa gitmesi söz konusu
  • Kendi bi tarafından terim uydurmuş beyler. Senden olsa olsa home vücut olur boşuna kasma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.