Selam arkadaşlar ben normalde ağır kılsız bir adamdım gelecek hafta 3 ayı dolacak olan minoksil kullanma serüvenimi sizle paylaşayım dedim, eğer ilaca başlayacak varsa kesinlikle onerırım baya köse olduğum halde basbaya etkiledi, ilacı kullandıkça etkisi artıyor son ay 10 fıs yerine 16 fıs kullanmaya başladım, umarım Karantina bitmeden sakallı bi mücahite donusucez İlk fotoğraf son 1 aylık sakal uzatmam ,bıyıklarım dışında sakalları kısaltmıştım ama zaten halihazırda oldukça kısa ve seyrekti :P ![]() Bu da toplam üç aylık değişimim, hafifçe kaşlara da sürüyorum parmaklarımın arasında kalanları orası da baya etkilendi ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanguardia -- 19 Kasım 2020; 23:2:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 aylık Minoksil(saç-sakal çıkarıcı ilaç) kullanımım

-
-
sakal sıkılan saçı döküyor diyorlar bu doğru mu
-
valla öyle bi muhabbet var ama ben daha hissetmedim açıkçası ki saçım da uzun olduğu halde
-
Çok fazla kullanma. Zararsız bir şey olsa herkes kullanırdı saç ve sakal çıkarmak için. Benim de sakallar seyrek, full olmasını o kadar istiyorum ki. Param olsa ekim falan düşünürdüm. Minoxidil daha ucuz ve ekimdeki gibi değil. Yani saçı sakala ekmiyorlar. Ama minoxidilin de dezavantajı var. Panik ve endişeye neden oluyor. Bir çok yan etkisi var. Dikkatli kullanılmalı. Fazla kullanma bence. Forumda bir üye vardı. Güncelleyecekti konusunu. Endişe rahatsızlığı olduğunu söylüyordu. Ben de merak ediyordum onu. Konusunu güncellemesini vs ama o konuyu hiç bulamadım sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 19 Kasım 2020; 23:7:3 > -
kaç yaşındasınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tam 21 yaşıma girdiğimde kullanmaya başladım hocam
-
hocam açıkçası ben neredeyse hiç yan etki görmedim belki de fark etmedim ne stresim var ne başka bişi yanaklarda yanma olur dediler o da olmadı deri kuruluğu da pek olmadı hemen geçti falan galiba ben şanslıyım bu konuda
ayrıca bi ara testosteron seviyemi de ölçtürmüştüm aşşırı yüksek çıkmıştı sağlıklı bi erkekten olması gereken en üst seviyenin bile çok üstündeydi bunun sebebini de doktora sorduğumda minoksil kullanmam olduğunu söyledi falan yani aslında bi yandan da testosteron da arttırıyor bu ilaç vücut çalışacaksan falan baya bi işe yarar yani
-
Minoxil internette satılmıyor sanırım? Sadece bioxcin bulabildim. Eczane'den mi aldın?
-
Bıraktıktan sonra görürüm seni
13 ay kullandım yüzüm sakal doldu ama önceden de var olan saç dokulmem hizlaninca bıraktım zaten istediğim sakal seviyesine gelmiştim işe yarıyor yani ama kullanan herkesin sakalı kalıcı olmuyor dökülme ihtimali de var eğer genlerde koselik varsa o sakal dokulecektir ha yok çıkacağı varsada daha erken çıkarıyor sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Internette 75e gördüm sanırım orjinal ama ben eczaneden alıyorum 3 al 2 öde var eğer sorarsan, tanesi 85e geliyor
Ne kadar gidiyor 1 tanesi?
-
Ustunde 300 fıs yazıyor günde 10 tane kullanırsan gözlemlediğim kadarıyla bi ay kullanırsın ama sonlara doğru bir fısın yoğunluğu epey azalıyor baştakilere göre
Ben düzenli mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon yapmak testosteronu azaltıyor geçici bir süreliğine. Kaybolan materyaller(vitamin, mineral vs) yerine koymak için 3-4 gün gerekiyor. Mastürbasyonsuz da çok duramıyorum. Kilo olarak zayıfım. Aslında ideal kiloda olmak felaket bir testosteron veriyor. Bir diğer sağlıklı beslenme, düzenli beslenme ve düzenli uyku. Yani yemek saatleri ve uyku saatleri hep aynı olmalı. Hiç değişmemeli. Bir de gün içinde çok hareketli olunursa, kan sirkülasyonu oluyor. Mesela günde 8-10 saat yürümek müthiş bir şekilde hem kan sirkülasyonu yapıyor hem de testosteron. Tabi aralarda 10 ar dakika dinlenmek gerekiyor. 4 saatte bir de 1 saat dinlenme. Bir de günlük B12 vitamini alımı çok önemli. Her gün 100 gram et ya da balık yemek de sakal çıkarıyor. Askerde erkeklerin sakallarının çıkmasının bir çok nedeni bundan kaynaklanıyor.
Ha bende sakal baya var ama tam değil. Bu ilacı kullanırken bir şeye dikkat et. Sakalların tam çıksa bile en az 6 ay kullanmaya devam etmek gerekiyor. Senin yapmış olduğun bir diğer hata ise sakallarını kesmek. Sakallarını kesmeyeceksin bu ilacı kullanırken. Hiçbir zaman kesmeyeceksin. Yani 6 ay kullanıyorsan 6 ay kesme. İlacı bıraktıktan sonra 2 ay daha kesme.Ondan sonra kesmeye başla. Ki kesersen de tam kesme, kirli sakal yap. Yoksa o sakalların dökülme ihtimali yüksek. Çünkü sakalların maksimum potansiyeline ulaşması, kökün yerinden çıkması ve sakal uzarken köklerin kalınlaşması gerekiyor. Sen sürekli kesiyorsun, kök sabit kalıyor. Ben sakal konusunda çok araştırma yapmıştım zamanında. Benim babada panik atak vardı bir ara. Genetik yatkınlık olabiliyor bu hastalıkta. O yüzden pek kullanmak istemiyorum açıkçası minoxil.
Normalin üzerinde testosteron eğer ilacı bırakmana rağmen düzelmediyse bu iyi değil. Sağlıklı aralık içinde olması gerekiyor testosteronun. Her şeyin fazlası zarar. Testosteronun da öyle olabilir. Tam emin değilim ama. Bir doktora sor bu durumu.
-
Spordayım haftanın beş gunu günde 350gram et yiyorum ama olcturttugum zamanlar az uyuyor az protein alıyordum ve hani normalde boyum kısa, kılsız kassız pek sakin az azgın falan bi tipim acaba dusukluk mu var diye olcturmustum sonuca ben de sasirmistim açıkçası
Kesme hakkında dediklerin dogru sanırım ben de oyle duydum ama ben kisaltiyorum dogrudan köklere mudahale etmiyorum ayrıca kıllar uzadıkça ilacı emiyorlar, ustune yapışıyor ilaç köklere az gidiyor ondan dolayı ayda bir bıyık çene diğer ay yanaklar şeklinde bi kesme dusuncem vardı sen bunu dedikten sonra kesmem artık, ayrıca ben 1 yıll falan kullanmaya calısıcam eğer erken bırakırsam dediğin gibi dökulmeler olabiliyor cidden
Bırakın şu işleri gözünüzü seveyim çıkınca da dert şunun için ilaç falan kullanmayın. Kıl, tüy, sakal yemin ediyorum sıkıntı.
Teşekkür ederim çok sağol.
-
Askerde eti günlük 100-200 gram civarı veriyorlar. Bunun üstünde et yemek mide-barsak ve karaciğer için iyi değil. Millet bu protein konusunu çok yanlış anlıyor. Ben buna gülüyorum.
Dostum protein dediğin şey yediğin bütün yemeklerde var. Proteini olmayan besin neredeyse yok gibi. Günde 30 tane muz yemiş olsan günde 30 gram protein almış oluyorsun. Bir avuç da kuruyemiş yesen 60 gram civarı protein alıyorsun ki, bu günlük alman gereken protein açısından sağlıklı bir aralıkta. Bu benim verdiğim en düşük örnek.
Ben yabancıların minoxil kullanım videolarını izledim. Sakalı kesmemek gerekiyor. Sen bilirsin. İstersen kes. Bana sorarsan ben hiç kesme derim. Kaşıntı yaşayacaksın ama buna rağmen kesme. Cildin ilacı her türlü emer. Keseceksen bile tam kesme, makine ile kirli sakal yap. Ben olsam hiç kesmezdim ama. 5 ay boyunca hiç kesmezdim, sonra 1 kere kirli sakal yapardım. 1 ay daha kullanır ilacı bırakırdım. Aslında minoxil kullanmadan da sakal çıkarmak mümkün paylaştığım beslenme yöntemi ile. Ama başka şeyler de önemli. Mesela benim yüzümde rozase var. Bu yüzden yeni sakallarımın çıkması çok çok zor. Sana minoxidil ve sakal çıkarmada başarılar. Umarım istediğin olur. Amma uzun yazmışım ha
İyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 20 Kasım 2020; 21:45:29 >
Benzer içerikler
- ihlas pazarlama çalışan yorumları
- bir kıza nasıl açılırım mesajla
- birinin ev adresini nasıl öğrenirim
- saat camı değiştirme fiyatı
- beyaz şarap neyle içilir
- en ilginç rekorlar
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X