Şimdi Ara

PKK mı Yoksa BİZ Mİ NATO üyesiyiz?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amerika denilen ülke yıllarca olmayan silahlardan bilmem nelerden dolayı saddam'ı bilmem kimi nereyi tehdit edip onca cana kıyıp durdu en sonunda ortaya hiç bir şey çıkmadı biz de bu arada pkk ile savaşıp durduk birbirinden önemli özveriler verdik 200milyar doların üstünde harcama yapıldı onlarca şehit verdik ama amerika denilen ülke pkk ya dur demedi üstüne üstün destek verdiğine bile inanıyorum
    ee peki amerika bir nato üyesi biz de bir nato üyesiyiz değilmi bizim çıkarımızı savunması gerekmez mi?
    hele de ekonomisi berbat durumda olan amerika nın tek ihtiyacı da bizken
    resmen dünyanın(dünyanın diyorum ab de dahil) köpeği olmuş durumdayız
    bana söyleyin şimdi kim nato üyesi PKK MI BİZ Mİ? SORUN KİMDE BİZDE Mİ ONLARDA MI?

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN..

• iyide pkk abd den sonra israilin küçük sıpası, bunların hepsi aynı aileden bizim o aileden olmamız mümkünmü,
  • quote:

Orjinalden alıntı: DansGuardian

iyide pkk abd den sonra israilin küçük sıpası, bunların hepsi aynı aileden bizim o aileden olmamız mümkünmü,

O ZAMAN RESMİLEŞTİRELİM HER ŞEYİ NE NATO NE DE AVRUPA BİRLİĞİNİ İSTEMİYORUM
  • o nato değilmi tatbikatta bizim Türk muhtırasını tam kaptan kabininden vuran ş...refsizler, mazeret olarakta yanlışlık oldu, bizde millet olarak yuttuk, tabi daha sonra yapılan araştırmalarda muhtırayı vuran füzenin hedefe kilitlenmeden ateşlendiği zaman kendini imha ettiği ortaya çıkmıştı,

inşallah bunu resmileştireceğimiz günlerde gelir,
    alayına
  • kullanılıyoruz herkes görüyor devlet büyükleri görmemezlikten geliyor..
    adaletsiz dünyanın tam ortasındayız lanet olsun
    ATAM'ın kemikleri sızlıyor
  • quote:

o nato değilmi tatbikatta bizim Türk muhtırasını tam kaptan kabininden vuran ş...refsizler, mazeret olarakta yanlışlık oldu, bizde millet olarak yuttuk, tabi daha sonra yapılan araştırmalarda muhtırayı vuran füzenin hedefe kilitlenmeden ateşlendiği zaman kendini imha ettiği ortaya çıkmıştı,

alayına

Muavenet.. geminin adı, çok geliştirilmiş bir gemiydi, ne Akdeniz de ne Karadenizde eşi olmadığını söylüyorlar..

Amerika, Kürdistanı, başımıza yeni İsrail olarak kurduruyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

quote:

o nato değilmi tatbikatta bizim Türk muhtırasını tam kaptan kabininden vuran ş...refsizler, mazeret olarakta yanlışlık oldu, bizde millet olarak yuttuk, tabi daha sonra yapılan araştırmalarda muhtırayı vuran füzenin hedefe kilitlenmeden ateşlendiği zaman kendini imha ettiği ortaya çıkmıştı,

alayına

Muavenet.. geminin adı, çok geliştirilmiş bir gemiydi, ne Akdeniz de ne Karadenizde eşi olmadığını söylüyorlar..

Amerika, Kürdistanı, başımıza yeni İsrail olarak kurduruyor..

evet amaç da bu olsa gerek zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.