Koca örgütün 30 tane tüfeğimi var sadece onları yaktılar sizce hükümet ve hdp arasında nasıl bir anlaşma oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pkk gerçekten bittimi

-
-
Kadir İnanır ben inanmam. Yemem böyle göstermelik basit numaraları.
-
Aklımdan geçen anlaşmayı yazsam. TCK md. 216/1 uyarınca ceza alabilirim
Sadece şunu söyleyebilirim büyük ihtimalle yeni anayasa için meclis çoğunluğu için Dem ile anlaşabilirler. Yoksa PKK Terör örgütü Hükümet istedi diye silah bırakmaz.
-
Bitiyor diye chp kitlesi panik içinde.
Fondaş medyada adeta ağıtlar var.
Hasan Cemal pkk ya adeta yalvarmiştı. Ne aldınız da bırakıyorsunuz diye.
Şimdi milyonlar bu kafadalar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen şuan tamamen sıfırlar, tamamen yok oldular. apo, pkklılar vs komple yok oldular bahçeli ve rte dünya tarihinin en büyük zaferini kazandılar en ufak bir taviz bile vermeden tamamiyle yok ettiler pkkyı
-
Bitermi hic? Akp mhp ve demle yeni basliyorlar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek dertleri koltuğu kaybetmemek bunun için yapmayacakları şey yok.
-
Şu an birkaç muhalif olanlar hariç tüm kanalları dolaştım, her birinde bir yandaş yorum yapıyor. Konuyu enine boyuna tartışan, irdeleyen ya da korkmadan bunu yapabilen yok. Bütün kanallarda da kesintisiz altyazı ile bir algı çalışması var.
Terör bitmesin diyecek kimse yok ama sonrasını bilen de yok. Tıpkı 5 senedir anayasa değişmeli denip ama neyin değişeceğini söylenmemesi gibi.
Hayırlı olur inşallah "bu defa".
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitti tabi ki, ayıpsın.
pkk'lı olarak silahları bıraktılar, taksiye atladılar suriye'nin kuzeyine gidip, sayısı neredeyse türk ordusunun 3'te 1'i kadar olan pkk'nın kardeşi ve uzun vadedeki amacı yine türkiye'yi bölmek olan ve arkasında abd bulunan pyd/ygp'ye katıldılar... böylelikle pkk bitmiş oluyorsa evet bitti...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 12 Temmuz 2025; 12:11:11 > -
Usa bırak dediyse bırakmışlardır reisin trumpla arası iyi bir antlaşma olmuş gibi ilerisi ne olur bilinmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Temmuz 2025; 12:11:57 > -
Aynen reisinle papazmi ne olmuslardi bi ara sonra Trumpin reisine yazdigi mektubu cercevelettirip astirmisti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cehapeliler inanmaz.Ülke menfaatine olan herşeye muhaliflerdir çünkü.Erdoğan düşmanlığı devlet düşmanlığına dönüşmüştür.
-
Adamların telegram kanallarını görüyorum twitterda hesaplarına bakıyorum tabiki pkk bitmedi çakallık yapıyor şuanda sadece.onlarca ülkeden fon alan yapı biter mi?ayrıca kendi içlerinde dünya kadar kola ayrılmışlar.Tamamen yeni anayasa çıkarmak için dem ile yakınlaşma çabası.Başımızdakilerin bu koltuk sevdaları olduğu sürece bu devler yıkılmıştır zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kafileler halinde saçların yanlarını kazıtıp, kot pantalon giyip turizm bölgelerine gidiyorlar.
Onlar artık kekoçi. Dırıdıp dırıdıp dıt dıt dıdıııt dıp dıt dıt dıdıııt dıp
Bunlari sanki acilim versiyon 1 de de duymustuk. Tarih hizli tekerrur ediyo sanki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp-Mhp-Pkk birleşerek devam edecekler.
-
Küçükken saber rider and the star sheriffs diye çizgi film vardı. Orada da kötüler sözde silah bırakıyor dostluk kardeşlik mesajları veriyordu. İyiler iyice gevşediğinde ve Ramrod denilen en güçlü silahlarını yok ettiğinde birden saldırıyorlardı. Ama iyiler en azından bizim kadar düşğncesiz değildi ve kendini kurtarmıştı. Bakalım biz ne halt yiyeceğiz. Bana kalsa ben destekeyen herkesi sınırdışı yapardım. Beyaz torosları her sokağa bir tane olacak şekilde çoğaltırdım. Devlet gücünü gösterir eğilip mabadını değil.
amkdehpkk
olsun isimleri de.
İsim değişikliği gibi geldi bana.
En Beğenilen Yanıtlar

Aynen şuan tamamen sıfırlar, tamamen yok oldular. apo, pkklılar vs komple yok oldular bahçeli ve rte dünya tarihinin en büyük zaferini kazandılar en ufak bir taviz bile vermeden tamamiyle yok ettiler pkkyı |
Bitiyor diye chp kitlesi panik içinde.
Fondaş medyada adeta ağıtlar var. Hasan Cemal pkk ya adeta yalvarmiştı. Ne aldınız da bırakıyorsunuz diye. Şimdi milyonlar bu kafadalar. |
Benzer içerikler
- bir cafe aylık ne kadar kazanir
- en yüksek döviz nerede bozdurulur
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- fulbright bursu alan türkler
- filistinin osmanlıya yaptıkları
- samsung a16 ne zaman çıktı
- fiat 600 fiyat
- turkcell şebeke sorunu son dakika
- cmf phone 1
- elektrikli araç şarj istasyonu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X