Şimdi Ara

>>Pk2 Modifiye - Sırları Açıklama Zamanı<< /Celerm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
0
Favori
76.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Camokan hocam çok sağol, ana sayfaya ss leri koysam bi sorun olmaz değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celerm

Camokan hocam çok sağol, ana sayfaya ss leri koysam bi sorun olmaz değil mi?

Neyse koydum senden habersiz
  • Al yaptım :( Ama istediğim olmuadığından dolayı bunu deneme amaçlı yaptım, ne yazıkki tg olmuyor çok denedim bir kaç üstteki resimdeki hatayı veriyor. Tg yapan varsa buraya atabilirmi bizahmet.

>>Pk2 Modifiye - Sırları Açıklama Zamanı<< /Celerm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LnMsTr2 -- 21 Mart 2007; 21:52:14 >
  • ben yaptım ama Bunları diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcelalaydin -- 21 Mart 2007; 21:55:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hcelalaydin

ben yaptım ama Bunları diyor

Muhtemelen büyüklük korumasıdır, eşit olduğundan eminmisin?

• Bi de sen demiştin ya mangyang gold u değiştirdim diye, onun da büyüklük koruması var 1,
    2, onla oynarken client ın ayarlarıyla oynamış olabilirmisin "Invalid Connect Port" diyo ya?
  • Başardım :) işte resim SinapS sen nerdesin bea sende koy artık bi resim :)

Kusura bakmayın millet post kasıyor sanıcak ama napalım işte Bilgisayardan anlamıyoruzki programlardan anlayalım :(

İki tane lord hotan da :)

• quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

Başardım :) işte resim SinapS sen nerdesin bea sende koy artık bi resim :)

Kusura bakmayın millet post kasıyor sanıcak ama napalım işte Bilgisayardan anlamıyoruzki programlardan anlayalım :(

İşte bu yaa Neyse bunu yaptın, sos ları da hazırlıyorum, kurdu yapan sos u yapmakta zorlanmayacak gibime geliyo. Yinede tebrikler
  • tmm yaptım da oyunu açıp bakmadım bakarım birazdan..Emeği geçen Herkese teşekkür ederim..
    bu arada sosu bn yaptım ama oyuna girince atıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcelalaydin -- 21 Mart 2007; 22:15:03 >
  • quote:

quote:

İşte bu yaa Neyse bunu yaptın, sos ları da hazırlıyorum, kurdu yapan sos u yapmakta zorlanmayacak gibime geliyo. Yinede tebrikler

Öğlen vakti 3 şu anda saat 6 dan beridir uğraştım SoS falanda okadarsa yandık :))) Ayrıca tşk tebrik için :)))

Ah ahh bi bilsem anlasam PC den programların ne işe yaradığından :) Bende size yardım ederim ama işte anlamıyorum...

• quote:

quote:

quote:

Öğlen vakti 3 şu anda saat 6 dan beridir uğraştım SoS falanda okadarsa yandık :))) Ayrıca tşk tebrik için :)))

Ah ahh bi bilsem anlasam PC den programların ne işe yaradığından :) Bende size yardım ederim ama işte anlamıyorum...

Sadece sana değil herkese bir tavsiyem var, birşeyleri öğrenirken kurcalayın. Evet kurcalayın. 1 yazıyosa 2 yapın A yazıyosa B yapın deneyin eğer bozulursa silin tekrar yükleyin. Sadece silkroad için değil, 4 yaşımdan beri bilgisayara atılan format sayısını tahmin edemezsiniz Sistem klasörünü açıp herbir dosyayı tek tek kurcalayıp *kendince* işe yaramadığına karar verip silen bir insan düşünsenize Tabi sonra öğreniyosun o hangi dosyayı silince bilgisayar çöküyo. Yani iş sadece kurcalamak ve birazda mantıktan ibaret. Neyse; 1-2 güne Sos ve parlaklık artırıcı(cilalayıcı ) gelicek, siz hexedit ve xvi32 ye hakim olun bu sürede

• veee siz kurtu yaparsınız bende kendi TAVŞANIMI manyang yaptım,biraz çirkin ama idare eder

keşke isy yapsaydım..
    ayrıca ;

celerm e sonsuz teşekkurler.

ve benden de bir kıyak

tavşan ayarı yapılmış chardata.txt;

http://ra-p-ids-ha-re.com/files/22148501/characterdata.rar.html (aradaki tireleri kaldırın).geriye hexedit le media.pk dosyasında verilen adresi bulup yerine bu txt i yapıştırmak kaldı...kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 22 Mart 2007; 0:06:53 >

• celerm çok teşekkürler bende yaptım ama tigergirl de değişik görünüyor kız var ama tiger yok altında nasıl tam bi tigergirl yapılır bilen varsa anlatsın merak ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: troy_lord

celerm çok teşekkürler bende yaptım ama tigergirl de değişik görünüyor kız var ama tiger yok altında nasıl tam bi tigergirl yapılır bilen varsa anlatsın merak ediyorum.

Tiger Girl zaten üstündeki kız :) Altındaki bindiği tiger la bi işi yok :) Uruchide aynı öyle...

• Evet sos som sosun bekleniyor celerm nerelerdesin.
  • aç gözlüler az bekleyin bakalım bunları bi hazmedin önce :))
  • Ben yaptım ama şu iş var kiiii sorma gitsin silah tmm eklemesi tamam ama oyuna girip ekranı açtığım anda kapanıyor oyun ? Anlamadım az daha uğraşam belki olur.
  • yapan arkadaslar yapili halini verse bizde editlesek bi zahmet arkadaslar acele ekleseniz
  • Celerm hadi yahu 2 3 dedin ortalıkta yoksun :)

Bak mediapk2 dosyasını boz yap boz yap bi hal oldum doğrusunu verde halledelim...
  • Hadi Kanka Biriniz Versin Su Yapılı Dosyayı Silkroad Kendinden Gecti VAlla
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.