Şimdi Ara

>>Pk2 Modifiye - Sırları Açıklama Zamanı<< /Celerm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
0
Favori
77.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

Celerm hadi yahu 2 3 dedin ortalıkta yoksun :)

Bak mediapk2 dosyasını boz yap boz yap bi hal oldum doğrusunu verde halledelim...

Ya haftaiçi okul çok yoğundu, önümüzdeki hafta bilgisayarı açabileceğimi sorgulayailibirim o derece. Neyse Hatfasonu geldi hallederiz

Hcelalaydin ın konusunu ana yazıya yerleştirdim, diğer arkadaşlarada benzer konularda paylaşımınız olursa yazın buraya koyalım.
  • dosyalarla oynama tamamdır.. sıra geldi oyuna girmeye:)

yarım tg yanlız:))

>>Pk2 Modifiye - Sırları Açıklama Zamanı<< /Celerm

bu da ladon
     >>Pk2 Modifiye - Sırları Açıklama Zamanı<< /Celerm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 24 Mart 2007; 22:36:08 >
  • oyuna girdiginde oto oyundan atılan arkadaşlar ,kurdun ,maymunun yada tavşanın bsr uzantılı dosyasının tam yolunu yazdıklarından emin olsunlar.aa bide dosya boyutu öenmli onlara dikkat edin .
    tg ile çalışanlar bence tg 2 kısımdan oluştugu için biz sadece ust kısmını yani sadece hatunu gorebiliyoruz .biraz daha kafa patlatın :)
  • Flara ordaki herseyi degiştirebilirsin at yerine katun bsr sini koyarsın yada urechi yerine roc koyarsın ,veya benim yaptıgım gibi maymun ,sincap tavşan yerine at koyarsın herşey mimkün anlayacağın. :D
  • Bu FF FE ile başlayan satırı bi türlü bulamıyorum.
    Bunun eklenmiş haliyle upload eden varmı?
  • İşin garibi. oldu valla.çok saol.
    AH bi oyunada girebilsemde ss koyabilsem
    Ievan Polkka
  • SOS SOM SOSUN YAPIMI BY SinapS

+ ları da ceviriyordum ki bir baktım celerm koymuş ama sox hala yazılmamıştı hemen atladım.. çorbada bizim de tuzumuz olsun.. elimdeki ingilizce yazıdan direk cevirdim.. bazı yerlerde yorum da kattım siz yorumlara bakmayın yanlış yönlerdirmiş olabilirm.

SOS SOM SOSUN

sox bölümü "itemrare.txt" dosyasında bu da cıakrttıgınız media klasöründe.

1. hex editör ile media.pk2 yi açın.. "raretype" aratın fakat dikkat edin bu kez hexadecimal deil ANSI mode de aratacaksınız.

2. şimdi ansi modda silahınız için arama yapın.. (mesela 8dg blade arıosanız blade_08 yazın)

3. şimdik karar size kalmış SEAL OF star mı moon mu yoksa sun mu:))

eğer sosun istiyorsanız "3.sıraya" bakacaksınız. eğer "ITEM_CH_SWORD_07_B_RARE" diye arattıysanız "ITEM_CH_SWORD_07_C_RARE" yi bulana kadar inin.. sosun 7dg sword için sanırım bu. değerleri kendinize göre ayarlarsınız:)) şimdi dosyanın boyutuna bir bakın.

4. şimdi bu haldeyken aramayı yerini kapatın ve "rare" yazsının kaldırın. bunu rare yazısını imleç ile seçin ve deleteye basın böylece yaparbilrisiniz. "ITEM_CH_SWORD_07_C" olacak yani.

5. şimdi over moda geçin ve C yi B yapın eğer ikinci derece silahınız varsa.. 2. derece derken şöyle: mesela 56lv sword ikince derecedir. yani bir degreenin, aynı degree içindeki daha güçlü silahları. mesela 1.derece 32 blade 2.derece 35 blade 3.derece 38blade.. burda sizdeki 32 blade ise C yerine A yazacaz..

6. şimdi imlecinizin zaten bulundugu yerden "0D" aratın. sonucu buldugunda sol tarafa bakın. bir "0A" göreceksiniz yanında. şimdi bu ikisinin arasına on tane 0 ekliycez. (00 00 00 00 00).. burda dosyanızın daha önceki büyüklükle aynı olduguna dikkat edin. bunu yazarken 0A kayboluyo yapacak bişi yok:))

7. simdi kendi iteminizi itemdata.txt de unicode arama yaparak bulun. itemdata.txt çıkattığınız media klasöründe charachter datanın oldugu dizinde mevcut

8. doğru dizini bulduğunuzda "18000" i unicode modda aratın.

9. 18000 göreceksiniz ve yanında fazladan sıfırlar var. sıfırlardan birini silmeyin 18000 in oldugu yerde şöyle bir görüntü vardır.. 18.0.0.0.0...0..0.0 falan gibi buna benzer.. simdi 18000 den sonra gelen 2. sıfır yerine 2 yazın demiş ingilizcesinde.. ama bunu yazan 7degree 2.derecedeni anlattıgı için.. siz kendi derecenize göre 1-2-3 yazıcaz.

10. kaydediin ve test edin

11. eğer zaten bir sox iteminiz varsa ve deiştirmek istiyorsanız. basitce silahınızın bilgilerini istediginizle deiştireceksiniz. (deiştirdiğinizden emin olun çünkü ikisi de aynı girişe sahip..)

NOT: ben beceremedim:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 26 Mart 2007; 15:06:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

SOS SOM SOSUN YAPIMI BY SinapS

+ ları da ceviriyordum ki bir baktım celerm koymuş ama sox hala yazılmamıştı hemen atladım.. çorbada bizim de tuzumuz olsun.. elimdeki ingilizce yazıdan direk cevirdim.. bazı yerlerde yorum da kattım siz yorumlara bakmayın yanlış yönlerdirmiş olabilirm.

SOS SOM SOSUN

sox bölümü "itemrare.txt" dosyasında bu da cıakrttıgınız media klasöründe.

1. hex editör ile media.pk2 yi açın.. "raretype" aratın fakat dikkat edin bu kez hexadecimal deil ANSI mode de aratacaksınız.

2. şimdi ansi modda silahınız için arama yapın..

3. şimdik karar size kalmış SEAL OF star mı moon mu yoksa sun mu:))

yanlış anlamadıysam

A: star B:moon C: sun

eğer sosun istiyorsanız "3.sıraya" bakacaksınız. eğer "ITEM_CH_SWORD_07_B_RARE" diye arattıysanız "ITEM_CH_SWORD_07_C_RARE" yi bulana kadar inin.. sosun 7dg sword için sanırım bu. değerleri kendinize göre ayarlarsınız:)) şimdi dosyanın boyutuna bir bakın.

4. şimdi bu haldeyken insert modeye gecin ve "rare" yazsının kaldırın "ITEM_CH_SWORD_07_C" olacak yani.

5. şimdi over moda geçin ve C yi B yapın eğer ikinci derece silahınız varsa.. 2. derece derken moondan bahsediyor olabilr.

6. şimdi imlecinizin zaten bulundugu yerden "0D" aratın. sonucu buldugunda sol tarafa bakın. bir "0A" göreceksiniz yanında. şimdi bu ikisinin arasına on tane 0 ekliycez. (00 00 00 00 00)

7. simdi kendi iteminizi itemdata.txt de unicode arama yaparak bulun.

8. doğru dizini bulduğunuzda "18000" i unicode modda aratın.

9. 18000 göreceksiniz ve yanında fazladan sıfırlar var. sıfırlardan birini silin.

10. kaydediin ve test edin

11. eğer zaten bir sox iteminiz varsa ve deiştirmek istiyorsanız. basitce silahınızın bilgilerini istediginizle deiştireceksiniz. (deiştirdiğinizden emin olun çünkü ikisi de aynı girişe sahip..)

Muhteşemsin hocam, direk skillleri chain yapmaya geçiyorum

• Parlaklık biraz zor geldi. deniyecez artık.

Orjinalden alıntı: Flara

Dün youtube'de bir videoda izlemiştim adam Uruchi'ye biniyordu at yerine gayet güzeldi. Bu da mümkün sanırım. Atı değiştirmeyi bilen bir kişi var mı ?

COS_C_HORSE1
    COS_C_HORSE2
    COS_C_HORSE3

bunları characterdata.txt de ara, bsr larını ne istiyosan onla değiştir, büyüklük kontrol ü yapmayı da unutma
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.