Şimdi Ara

>>Pk2 Modifiye - Sırları Açıklama Zamanı<< /Celerm (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
0
Favori
76.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dosyaları editlemem bitti.. şimdi oyuna girebilrsem bakıcam olmuşmu. açıkcası kendi yazdıgımı ben de anlamadım direk ingilizcesinden yaptım

ama takıldıgım bir nokta var. kurtu değiştirirken txt de yaptıgımız deişikleri media 2 ye enjekte edioduk . bunda direk txt yi öylece bırakıp kaydedioz ve mediapk2 ile de ne oynadıysak onu kaydedip oyuna grioruz.. eksik var mı bilmiom garip geldi. bir bakıcam olmuş mu girersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 25 Mart 2007; 17:14:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Dün youtube'de bir videoda izlemiştim adam Uruchi'ye biniyordu at yerine gayet güzeldi. Bu da mümkün sanırım. Atı değiştirmeyi bilen bir kişi var mı ?

anne ben roc a binicem
  • tamda sox üzerinde çalışıyordum :D rare olayını bende çözdüm itemlerde aa,ba,ca özelligimi ne vardı.
  • valla bu sox yapmak bütün dosyalarla oynamaktan daha zor
  • ingilizcesinde ne yazıosa yaptım ama olmadı. şimdi oynadığımız txtleri media.pk2 ye enjekte ettim.. yeniden girebilrsem sonucu görücem
  • abi olmuyor yaw canım sıkıldı =/

>>Pk2 Modifiye - Sırları Açıklama Zamanı<< /Celerm

biz anca petimizi değiştirebilioz :D
  • bende çevirdim ama yapamadım.. çevirmek kolay:=))
  • Girebildinmi oyuna, oldumu ?
  • girdim ama olmadı.. şimdi yedek pk 2 yi atıcam 0 dan deniycem..
  • olmuyor yarim olmuyor oluklar suynan dolmuyor
  • ya sox işini inceliyom da.. şimdi sworddan baslıo blade gelio spear gelio sonra tblade gelio.. glavie yok.. tblade =glaviemidir?
  • Evet tblade glavie.
  • SoS, SoM, SuN... SS bekleniyor SinapS :) At bi ss de bizde yapalım, zaten bi şey anlamadım... Mesela bow göre bi ss li anlatım yapda iyice bi otursun kafama lütfen :) Celerm de direk ana sayfaya yağıştırsın. Şİmdiden Sağol.
  • BEYLER İTEMİN A B C OLAYINI ÇÖZDÜM. örnk: 64 glavie A, 68 glavie B, 72 glavie C
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

SoS, SoM, SuN... SS bekleniyor SinapS :) At bi ss de bizde yapalım, zaten bi şey anlamadım... Mesela bow göre bi ss li anlatım yapda iyice bi otursun kafama lütfen :) Celerm de direk ana sayfaya yağıştırsın. Şİmdiden Sağol.

ss li anlatım daha da karısır ya. ben bile karıstırıyorum ama yapmaya çalışırım:)

ek: arkadaslar bir de bu datalarda 11dg itemler var. deiştirebilirmiyiz acep.. yoksa ?????? hatası mı verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

BEYLER İTEMİN A B C OLAYINI ÇÖZDÜM. örnk: 64 glavie A, 68 glavie B, 72 glavie C

Zuahahah usta ozaman Sos a ydı Som b ydi Sun c ydi :)) Şimdi ne yapıcaz...? Anlatım lütfen ss li.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

BEYLER İTEMİN A B C OLAYINI ÇÖZDÜM. örnk: 64 glavie A, 68 glavie B, 72 glavie C

Zuahahah usta ozaman Sos a ydı Som b ydi Sun c ydi :)) Şimdi ne yapıcaz...? Anlatım lütfen ss li.

kendim yapayım anlatım bozukluğunu düzeltecem. o açıklama direk ing. texten çevirdim:)
  • olayı çözer gibiyim az kaldı..
  • Bakın bunun nasıl yapıldığını ss lerle anlatmaya hazırlanıyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=c_2A4pWB2Ag Bu arada sinaps çok sağol yardımların için gerçekten ihtiyacım vardı.
  • e artık bekliyoz bakalım hepsinin açıklamalı ssli olarak sabitlerde.
    +sosunlarda a b olayı
    nedir daaa
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.