Şimdi Ara

PİZZA HUT SINIRSIZ PİZZA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
33.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuSoniC

ben 21 dilim yemiştim yanında çorba da içtim, ancak tavsiyem içecek olarak su alın ve mümkün olduğunca az için. Gazlı içecek kesinlikle almayın yoksa tıkanırsınız.

seni düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eternal_Fox

quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

ben 21 dilim yemiştim yanında çorba da içtim, ancak tavsiyem içecek olarak su alın ve mümkün olduğunca az için. Gazlı içecek kesinlikle almayın yoksa tıkanırsınız.

seni düşünemiyorum

Vallaha 1 litre ayranla Jumbo Boy Pizza yediğim olnuştur ayran tıkamıyor tersine daha bile tatlı oluyor...
  • ben orada yerken bi arkadaşım gelse pizza veremicekmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr22

ben orada yerken bi arkadaşım gelse pizza veremicekmiyim

hayırr gizli gizli masa altından verirsen o ayrı
  • Alın size Pizza Pieeeeeee... Birde bunun BF versiyonu var oda güzel...

• Hıı öyle pizza sınırsız bir bardak kola 7 TL :)
  • Şuan da aynı fiyat geçerli hala arkadaşlar..Valla oturup yerken pek saymıyorum ama 15 i buluyordur muhtemelen..Birde şöyle bi yola gidebilirsiniz..
    Masanıza fazladan bir tabak alıp pizzanın kenarlarını yemeyebilirsiniz o tabağa biriktirirsiniz ki pizza kenarı bildiğimiz ekmek gibi yani..
  • Bizim burada Pizza hut değil fakat pizzacıda aynı tarife var.Akşam yemeği yemedim.Ertesi gün kahvaltı yapmadım.Öğle bir oturdum.5 Orta boy midede.
  • hala devam ediyor mu bu kampanya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

hala devam ediyor mu bu kampanya?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

hala devam ediyor mu bu kampanya?

• Sürekli dimi bu kampanya ?
  • hem sınırsız hem süresiz kampanya
  • yanlış hatırlamıyorsam Konya kule siteye açılmıştı oradada var mıdır? Konyalı arkadaşlardan deneyen var mı?
  • Beyler Fatih'te var mı bu Pizza hut? Ve tüm pizza hut'larda geçerli mi bu kampanya?
  • Arkadaş ne zaman gitsen ona pişman oluyorum tadı güzel gelmiyor yemekten canım acıyor susuyorum kola isticem 3 lira. Her yedikten sonra keşke başka bişi yesem diyorum.Ha birde aldırdıgı kiloda cabası
  • bi dönem pizza hut restoranlarında 10 lira verip sınırsız çorba+makarna+pizza yiyordunuz... 4 arkadaş gittik 10ar lira verdik... ve başladık yemeye (yer profilo alışveriş merkezi sene 2006-7 civarı)

Yediğimiz pizzaları menüdeki normal fiyatlarından hesapladık ortaya çıkan rakam 320TL üzerindeydi...

Hele bir arkadaş pizzaların sadece ortasını yiyip, kenarlarındaki kalın hamur kısmını yemeyip bir tabakta biriktirmişti... o tabakta biriken pizza kenarlarından kocaman bir dağ oluşmuştu ve garson o tabağı alırken resmen ana avrat küfür etmişti gözleriyle... Ama kalan diğer üç kişi pizzaları her köşesiyle bütün olarak yedik...

Bi kaç dilim pizzayı da yoldan geçenlere vermiştik... (Pizza hut restoranında koridora bakan bahçe gibi etrafı çevrili alanın tam köşesindeki masada oturuyoduk) Nasılsa sınırsız olan pizzaları yoldan geçenlere de vermiştik O gün baya zarar ettirdik...

Tam olarak böyle bir promosyon varsa amcamla birlikte gitmeyi düşünüyoruz... Kendisi 140Kg civarında ve uzun süredir diyet yapıyor

• karnını doyurmak yerine pizza hut'u batırma mantığıyla gidenler baya fazlaymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

karnını doyurmak yerine pizza hut'u batırma mantığıyla gidenler baya fazlaymış

Kimsenin battığı falan yok... Kampanya yapıp risk alıyorsa emin ol o firma bizim gibi düşünenleri de hesaba katıyordur... kimse salak değil...

Aile ya da arkadaş ortamıyla oraya gidip grubun içindeki kızların 1 dilim pizza yedikleri de oluyor...

Bizzat yaşadım hatunla gittik... sadece 1 dilim yedi... Aradaki farkı kapatmak yine bana düştü...

Ayrıca silah dayamadık kimseye bu promosyonu yap diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

karnını doyurmak yerine pizza hut'u batırma mantığıyla gidenler baya fazlaymış

Türk aklı işte, ne beklersin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.