Şimdi Ara

PİZZA HUT SINIRSIZ PİZZA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
33.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aslan_gücü_2

10 kişi bi sınırsızdan yiyebiliyor mu?yani diyelim 10 kişi gittik sınırsız parası neyse verdik.hepimiz o yiyebiliyo muyuz.yoksa her bir kişiye bir sınırsız menü mü?

İlginç bir fikir

Düşünsene bütün mahalleyi topluyosun herkes 25 kuruş felan veriyor 1000 dilim yiyorsun.
  • Sınırsız pizza yemem. Hiç lezzeti yok hamallıktan başka birşey değil.
    Beleşçileri kandırmak için iyi yöntem.
  • ben arkadaşları toplayıp bi gidem .... pizza hut i bi kapatalım biz...
  • quote:

10 kişi bi sınırsızdan yiyebiliyor mu?yani diyelim 10 kişi gittik sınırsız parası neyse verdik.hepimiz o yiyebiliyo muyuz.yoksa her bir kişiye bir sınırsız menü mü?

Yiyecek her kişi ben kendime almıştım kardeşimde pizza istedi benden bir dilim vermek istedim onada garson geldi tek kişi dedi
  • aynı şey günün bazı saatlerinde little caesars da da var. Hem de bazen nefis kenar veriyorlar. Süper bir şey, tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 10 Ağustos 2008; 20:31:52 >
  • quote:

öyle olsa ohoo pizza hut anında batar. Her kişi ayrı ayrı almak zorunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@XWeLL

aynı şey günün bazı saatlerinde little caesars da da var. Hem de bazen nefi kenar veriyorlar. Süper bir şey, tavsiye ederim

Bağdat Caddesi' ndeki Pizza Hut' da denedik.
    Arkadaş tek hesap ödedi ama bana da pizza taşıdı. Sorun çıkmadı.
  • alin bakalim kalorileri tosuncuklar
  • 8-9 en fazla yediğim.Ama cidden doymak isteyene bire bir :)
  • Bense hamuru kalın olduğu için seviyorum.
  • fiyatlar nekadar
  • baya bir zaman geçmiş konu üzerinden ama pizza hut'ta sınırsız pizzanın güncel fiyatını bilen var mı

malum sevgililer günü geliyor iyi bir seçim olabilir
  • 7,90
  • Ama bu kampanya bitirildi sanırım. Biz arkadaşlarla gidecektik 28 Ekim'de ancak bittiyse Pizzaline'a...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer1907

Ama bu kampanya bitirildi sanırım. Biz arkadaşlarla gidecektik 28 Ekim'de ancak bittiyse Pizzaline'a...

Gerçekten bitti mi kampanya?
  • bitmediyse rekor denemesi için gidicem bakalım tek başıma 40 dilim yerim diyorum
  • Bizim milletin ne kadar açgözlü olduğu ortada işte.O kadar yenir mi,bedava mezar bulsanız gireceksiniz.Kimse böyle kampanya yapmasa pazar payları değişmeyecek nasılsa.

Uzun süre önce görmüştüm.Birkaç kişi bir yandan yiyor,diğer yandan çantalarını pizzayla dolduruyordu.

Not:O pizzalardan hiç yemedim,muhtemelen ya malzemesi çok azdır ya da ikinci kalite malzeme kullanıyorlardır.Bir yerden çalmak zorundalar,yoksa zarar ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omegama

baya bir zaman geçmiş konu üzerinden ama pizza hut'ta sınırsız pizzanın güncel fiyatını bilen var mı

malum sevgililer günü geliyor iyi bir seçim olabilir

sevgilin bu olay yüzünden şişmanlarsa 2. bir sevgililer gününü göremezsiniz.
  • istanbulda 11.90 mı ne sınırsız pizza.
  • Vallaha arkadaşlar 6 dilim hakiki italyan pizzasını sınırsız Uyduruk Piizzza hut pizzasına değişmemki farklı şubelerde farklı ustyalar yapıyor tutmuyor tadııı pizza hutta bile... Ayrıca geçen metro porttaki Burger Kinge gittim yoğundu biraz rahat 10 dakka bekledim ve tavuk burger aldım ama ben gittiğimden beri bekleyen burgeri verdiler halbuki burger kingin politikası gereği dünyadaki her Burger Kingte 10dakkadan fazla satılmayan burgerler çöpe atılıp akşam sayılıyor diye biliyor dum arkdaşın yanında misafileri var diye olay çıkarmadım... Alayına uyuzummm Pizza hut Burger king hepsi kaloriii tuzağıı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.