Şimdi Ara

PİZZA HUT SINIRSIZ PİZZA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
32.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jericho_!4

quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

karnını doyurmak yerine pizza hut'u batırma mantığıyla gidenler baya fazlaymış

Türk aklı işte, ne beklersin.

• arkadaş pizza hut evime 50 metre mesafede ve su an karnım cok aç. evde de tam mantı yapmaya başlamıştım... şimdi yapılacak şey mi bu yaa. keşke görmeseydim bu konuyu. hem kafam hem midem karıştı
  • Eskişehir'de 1 ay önce 7,5 tl idi dün büyük bi hevesle gittim ama 10 tl olduğunu görünce girmedim.
  • Arkadaşlar ben gittim, ki iştahım da iyidir ama yaklaşık bir büyük boy kadar yediğinizde aşırı şekilde doyuyorsunuz zaten. Üstelik de bol bol hamur ve mantar yemiş oluyorsunuz, onun yerine adam akıllı bir büyük boy pizza gel alda pizza hut'ta 11 veya 13 lira hiç yoktan lezzetli bir şey yemiş olursunuz ki ben zaten orta boy pizzayla da baya doyan bir insanım. Çok süper de bir şey değil açıkçası çünkü sınırsız pizzada verilen pizzalar bol hamur, mantar, biber...
  • bende yedim bir daha yemem hamur sadece pizza hut kaliteyi baya düşürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

bi dönem pizza hut restoranlarında 10 lira verip sınırsız çorba+makarna+pizza yiyordunuz... 4 arkadaş gittik 10ar lira verdik... ve başladık yemeye (yer profilo alışveriş merkezi sene 2006-7 civarı)

Yediğimiz pizzaları menüdeki normal fiyatlarından hesapladık ortaya çıkan rakam 320TL üzerindeydi...

Hele bir arkadaş pizzaların sadece ortasını yiyip, kenarlarındaki kalın hamur kısmını yemeyip bir tabakta biriktirmişti... o tabakta biriken pizza kenarlarından kocaman bir dağ oluşmuştu ve garson o tabağı alırken resmen ana avrat küfür etmişti gözleriyle... Ama kalan diğer üç kişi pizzaları her köşesiyle bütün olarak yedik...

Bi kaç dilim pizzayı da yoldan geçenlere vermiştik... (Pizza hut restoranında koridora bakan bahçe gibi etrafı çevrili alanın tam köşesindeki masada oturuyoduk) Nasılsa sınırsız olan pizzaları yoldan geçenlere de vermiştik O gün baya zarar ettirdik...

Tam olarak böyle bir promosyon varsa amcamla birlikte gitmeyi düşünüyoruz... Kendisi 140Kg civarında ve uzun süredir diyet yapıyor

• ben ne pizza hutı ne dominosu beğendim tek favorim snopy pizza hiçbiryerin pizzasına değişmem süper valla
  • Adam gibi pizza yemek istiyorsanız Papa Johns'a gidin. Pizza Hut ve Dominos'a göre biraz pahalıdır ama paranın hakkını veriyor.
  • millet batırma muhabbeti yapıyor. senin o yediğin pizzaların maliyetini adam sana 3tl den sattığı koladan çıkartıyor zaten
  • hacı bu işin yöntemi kola içmiyceksin, susarsan azcık çorba içicen. ayrı bi tabağa pizzaların kenarlarını koyucan sadece iç yiycen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ben ne pizza hutı ne dominosu beğendim tek favorim snopy pizza hiçbiryerin pizzasına değişmem süper valla

PİZZA HUT SINIRSIZ PİZZA

Bu nasıl pizza gardaş? Bildiğin araba tekerleği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expulse

millet batırma muhabbeti yapıyor. senin o yediğin pizzaların maliyetini adam sana 3tl den sattığı koladan çıkartıyor zaten

Pizza Pizzada çalışan bir arkadaşım bu konu ile ilgili atacaklarına pizza yapıyorlar demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ben ne pizza hutı ne dominosu beğendim tek favorim snopy pizza hiçbiryerin pizzasına değişmem süper valla

PİZZA HUT SINIRSIZ PİZZA

Bu nasıl pizza gardaş? Bildiğin araba tekerleği gibi.

oradaki çirkin abi gideceksin tükkana alt menülerden sipariş edeceğsin sana bir orta boy büyüklüğünde pizza yanında hakiki meçdanılds pattesi kızartması ve le cola getiriyorlar 7.5 TL ye denk geliyor 2 tane alt menuden alırsan

• 20 gün önce metro ciy deki pizzahutta sınırsız pizza sınırsız çorba ve sınırsız makarna 8 tl idi.içecek yerine sınırsız çorbayı kullanmaıştım.ama kampanya bitmiş sanırım.artık menüde sınırsız pizzayı göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

arkadasim 37 dilim yedi ve ben sadece onun hayvanlıgını izledim

Ohaaa :D:D
  • Beyler para kısmını ne zaman ödüyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal4Life

Beyler para kısmını ne zaman ödüyoruz ?

yedikten sonra çıkarken ödüyorsun.ama kampanya bitti sanırım
  • Beyler ben bu pizza isinin dunyadaki merkezi new yorkda yasadim, simdi merkez italya diyen olabilir, saygi duyarim ama new yorkda italyan gocmenlerin en cok oldugu sehir oldugundan pizza kalitesi italyadakiyle ayni ustelik new yorkun sehir suyu cok kalitedir bu da pizzanin uygun sertlikte olmasina ve bayik olmamasinda en onemli faktordur.Turkiyede yedigim pizzalar genelde karisik oluyordu icine ne bulurlarsa katiyorlardi tabi bu gercek pizzanin dogasina aykiridir, turkiyederki pizzalar 5 para etmez. Pizza dedigin incecik olacak turkiyedeki gibi 2 parmak kalinliginda degil. Ayica ameirkalilar genelde sade pizza yer, yani pizza hamuru, domates sosu ve peynirden olusan pizza. Asagida birkac resim koydum gercek pizza ile ilgili, new york tarzi pizza orneklerini gorun bakalim.

PİZZA HUT SINIRSIZ PİZZA

PİZZA HUT SINIRSIZ PİZZA

• Bu sınırsız pizza olayı tamamiyle ticari kandırmaca;
    Önden çorba içiyosunuz karnınız biraz doyuyor(çorba içmesen de farketmiyor gerçi), sonra makarna ve pizza yemeye kalkıyosunuz ama sınırsız pizzaların hamurunu o kadar kalın yapmışlar ki çorbadan sonra 2 dilim yiyorsunuz 3.ye yer kalmıyor, normal pizzaların hamuru ince iken sınırsız pizzaların hamuru resmen puf börek gibi kapkalın, yani pizza değil ekmek yiyor millet. Sınırsız pizzalar hiç lezzetli değil. Ayrıca sınırsız olayında self servis var ve küçük tabaklara pizzaları koymak zorundasınız, bir tabağa en fazla 3-4 dilim pizza sığıyor ve insan biR daha kalkıp kendine pizza servisi yapmakta üşenebiliyor, yani bu küçük tabak olayı da bir tür ticaret kafası. Sınırsız olayını kesinlike tavsiye etmiyorum, eğer pizza yemek istiyorsanız sınırsız muhabbetinden uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dapda -- 16 Ocak 2012; 1:22:44 >
  • sende çorba içme alla allah ya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.