Şimdi Ara

pizza hut sınırsız pizza?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar pizza hut sınırsız pizza hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz? beğeniyor musunuz? kalitesini nasıl buluyorsunuz? malzemeler kalitesiz mi? bir kerede en fazla dilim yeme rekorunuz kaç?

• ben bi kere 8 yedim dahada yerdimde arkadaslar sıkıldı o yuzden fazla yiyemedim.kuzenimi ve arakdaslarını bi keresinde cok yediler diye gitmelerini rica etmişler
  • bizm burda pizza hut olsa hiç çıkmam ama yok bi büyüp adam olim ilk iş bayilikler alçam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

ben bi kere 8 yedim dahada yerdimde arkadaslar sıkıldı o yuzden fazla yiyemedim.kuzenimi ve arakdaslarını bi keresinde cok yediler diye gitmelerini rica etmişler

oha hem sınrısız diyorlar hemde kovuyorlar
  • bizim çevrede pizza hut görsem orda yatarım
  • Ben de sevmiyorum. Diğer pizzalarına oranla ciddi bir kalite düşüklüğü sözkonusu.
  • Peyki alıp eve götürsek olmuyomu yirmi otuz parça
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos Bedava Sufle Koşun
    13 yıl önce açıldı
    Burger King & McDonalds
    17 yıl önce açıldı
    Dominos pizza anason tadı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rekor 12 yada 13 tam hatırlamıyorum kendimden geçmişim o sıra

bizdeki mantık kötü sınırsız değilmi yüklen abi...sanki somaliden dün gelmişiz gibi yiyoruz...sonuç mu 171 boy 88 kilo
  • Walla pizza + makarna sosu manyak gidio.. Basıyorum ikisini de.. Ketcaba hiç gerek yok.. Koca adam olduk muzurluk diz boyu..
  • sınırsız pizzanın ücreti nekdr.bikeresinde fena kazık yemiştikte.acısını çıkarmaya gidecem
  • Haftaiçi 6.95
    Haftasonu 9.95

Bizim okulla gitmiştik arkadaşlar falan adamlar yetişememişti 40 kişiden fazlaydık. Bir arkadaşımız 22 Dilim yemişti. Ben pizza yemem yesemde max 6-7 dilim olurdu heralde.
  • o erman 7 liraya sınırsız yiycez olm. pizza kalmıycak memlekette .
  • ANKARADA NEREDE VAR ARKADAŞLAR
  • eveeeeeet serat hazırlan amerikan sermayeli pizza'cıyı batırmaya gidiyorz
    yedikçe yiyelm valla karnımız doyunca tuvalette kusar yine yeriz süper yaa :D
  • Normal pizza ile aynı kalitede olmuyor o pizzalar. O yüzden hiç tercih etmiyorum.
  • Bahçeli de mc in hemen karşısında.. 7. Cad..
  • Pizza Hut hakkında düşündüklerimi burda yazsam banlanırım.. Ama ben bu kadar rezil bi mekan görmedim.. 1 kere kolaları bardakta servis ediyorlar hemde 3YTL.. Almış adamlar 2,5litrelik kolayi aynı fiyata kaç bardak çıkartıyorlar.. Ha isteğe göre kutu kola servisleri varmı bilmem ama sonuç olarak insan böle bir şeyin olacağını tahmin etmediği için ilk seferde de olsa yiyo kazığı ayrıca pizza gelene kadar ne asit kalıo ne soğukluk.. Pizzaları fenadeil ama çok pahalı, bence en iisi PizzaPizza
  • sınırsız pizza da en fazla yiyeceğiniz 2 adet büyük pizza olur be. bu sınırsızın avantajı da pizza çeşitlerinden faydalanmak olsa gerek. ya 3 büyük pizza yerim bir oturuşda diyen var sa ehh ona da tamam be kaç tane obur çıkacak ki böyle gören de 1 hafta aç kalmış der ki zate mide küçülür bir haftada yine yiyemez. atıyorsanız destekli atın be kimi kandırıyonuz ben yiyemedikten sonra başkasını görmeden inanmamm
  • quote:

Orjinalden alıntı: komancero

ANKARADA NEREDE VAR ARKADAŞLAR

http://www.pizzahut.com.tr/
    buradan bakabilirsin..
    Atakule, Arcadium, ODTÜ, ve de Bahçelievler 7. cadde'de varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 3 Haziran 2007; 22:00:49 >
  • Sınırsız pizza bi kere yedim bi dahada hayatta yemem inanılmaz kalitesiz oluyor pizzalar annemin evde yaptıgı pizza vallahi daha güzel sınırsız pizzanın yanında. Pizza yicekseniz Dominos'tan şaşmicaksın arkadaş çift katlı hamurnun arasında erimiş kaşar ohhh mis gibi zaten 1 alana 1 bedava çok rahat doyuyosun ağzının tadıyla pizza yemiş oluyosun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.