Şimdi Ara

Piyasadaki en güzel yabancı dil eğitim seti sizce hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu 1.5 ay içinde fransızca dan çat pat anlamam lazım. o yüzden kaliteli ve güzel bi set arıyoru. Daha önce tell me more un ing ve almanca setleri vardı. İngilizce güzeldi ama almanca seti açıkcası pek hoşuma gitmedi. Siz ne tavsiye edersiniz?Fransızca, ingilizce ve almanca alacağım:D

• şahsi kanaatim o setlerle hiç bir sonuca varamayacağın.enufak bir ilerleme bile kaydemeyeceğin..bence onun yerine sıradan bir dil kursuna git ondan alacağın verimden daha fazla verim alırsın.univ hazırlık okuyosun 1 yıl genede halledemiyorsun dili.setle metle olmaz bu iş.bu benim düşüncem..

hazır konu açılmışken benimde bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.ingilizcem gramer olarak iyi.hazırlık okudum itüde.şu aralar speaking kursu arıyorum.tavsiye edebileceğiniz bir kurs varmı?

ve ispanyolca kurs arıyorum birde?bildiğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız bir kurs varmı acaba?

teşekkürler
    Peugeot 3008 1,6 HDİ
  • Temeli öğrenebilirsin..Bende Almanca ve Rusça (Temel olarak) öğrenmek istiyorum ama İngilizceden sonra Fransızca kolay geliyormuş diye duydum.Bilmiyorum doğru bir yanı varmı ama sonuçta eğitim setleriyle temel seviyede öğrenebiliriz gibime geliyor..Birde türkçe gramer kitabı lazım

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

İngilizceden sonra Fransızca kolay geliyormuş diye duydum.

bana niye öyle gelmedi peki?

Orjinalden alıntı: GÖKHANz

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

İngilizceden sonra Fransızca kolay geliyormuş diye duydum.

bana niye öyle gelmedi peki?

Bilmem belki de sallamasyondur

Arkadaşımın dediğine göre Kelime anlamında benzerlikler varmış..insanları zorlayan kısmı telaffuzmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 28 Haziran 2008; 20:38:38 >

• İngiliş layt

English Light

Başka bilmiyorum sadece bunu gördüm hatta kota sorunun yoksa rapidde bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 29 Haziran 2008; 20:48:29 >
  • Daylight.

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

ve ispanyolca kurs arıyorum birde?bildiğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız bir kurs varmı acaba?

teşekkürler

http://pruebas.estambul.cervantes.es/es/default.shtm

hocam buraya bak istersen bi. cervantes enstitüsü iyidir yani. ben ankarada onların bi ayağı olan active english e gidiyorum, fena sayılmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

teşekkürler

http://pruebas.estambul.cervantes.es/es/default.shtm

hocam buraya bak istersen bi. cervantes enstitüsü iyidir yani. ben ankarada onların bi ayağı olan active english e gidiyorum, fena sayılmaz.

• setler faydalı en azından basic olarak temel edinirsiniz kursa havadan 400-500 ytl verceğinize internetten indirin öğrenin kazanın ...
  • eLLC setlerini oldukça başarılı buluyorum, yazılım teknolojisini yakından takip ediyorlar, Değişen çağa ayak uyduran etkili öğretme yöntemleri var, mobil uygulama vs yapmışlar, monoton ders anlatımından ziyade interaktif oyunlarla dil öğretiyor, ELLC setleri ile dil öğrenen arkadaşlarım var kendimde rusça öğrendim. Türkçe desteğinin olması önemli bir avantaj, yani sözün özü benceerLLC :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantar35 -- 21 Temmuz 2017; 10:42:49 >

Orijinalden alıntı: hotan37

http://www.powerenglish.com.tr/magaza/pratik-ingilizce-egitim-seti/ bu seti inceleyebilirsiniz

Power english güzel bir set çıkarmış tavsiyenize uydum aldım 3 gün önce ,çok kullanışlı gramersiz öğretiyorlar saolun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.