Şimdi Ara

Piyasada şöyle tipler var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam 40 binden aracını satıyor biri gelip yalvar yakar abi 37 bin olsun hemen alayım, adamda tamam diyip 37 den satıyor noterden işlem bitince o şahıs 44 bin den satışa çıkarıyor böyle tipler var mı piyasada hatta geçimini böyle sağlayan tipler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmaz mı burası Türkiye fırsatçılar ülkesi al satçı tipler heryerde

• bunun nesi yanlış, adam ticaret yapıyor demek...

O zaman o zat ta 40 olan aracını 37 ye vermesin

Ha yalan söyleyip biniciyim ama param yok vs diyip duygu sömürüsü yapmışsa yalancının üç kaatçının tekidir tabi..

• bol miktarda var bahsettiğin tiplerden.ama sonucta karsılıklı rıza ile alım-satım yapılıyor.malın yeni sahibi istediği fiyattan niye tekrar satılığa çıkarmasın ki.yanlış olan bir durum yok gibi.
  • Tavanda ve bagajda 5 er cm lik güneş yanığı vardı. Detaylı inceleyip bin lira masraf çıkardı. Hanım kullanılacak dedi. İlk anlaştığımız fiyattan 1000 lira daha düştük. yalvar yakar arabayı aldı.

Bir hafta sonra ilanı gördüm. Güneş yanığı olan yerlere boya yapmış. Koltuk kılıflarını sökmüş 3000 gibi bir rakam eklemişti üstüne.

• var, hatta ver işte şu fiyata bizde ekmek yiyelim diye açık açık söylüyorlar
  • Hem de çok var. Ama alan razı satan razı. Keşke yalan söylemeden açıkça söylense. Gene helal edilir şahsen ben 3 altına alıyorsa 40 bin lik aracı ticaret yapıyor der helal ederim. Ama 10 bin aşağı alıyorsa o zaman laf ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu herkes yapıyor zaten.

Kim daha yükseğe satabileceğini bilse yapabilir onu.

• Hiç kimse abi param yok 40 liralık aracı 37 ye ver diyen birisine 3000 tl indirim yapmaz. Yapan kişi zaten aracını o fiyata satmaya tazı kişidir. Yani ben iyilik meleğiyim falan diye anca kendini kandırır. Alan kişide aldıktan sonra o aracın sahibidir ister daha düşüğe ister daha pahalıya satar isterse arabayı yakar kime ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: acc04

bunun nesi yanlış, adam ticaret yapıyor demek...

O zaman o zat ta 40 olan aracını 37 ye vermesin

Ha yalan söyleyip biniciyim ama param yok vs diyip duygu sömürüsü yapmışsa yalancının üç kaatçının tekidir tabi..

Sürekli yapıyorsa eğer yanlış.

Güya işini layıkıyla yapan galerici vergi ödüyor o ödüyor mu ?

Hem yılda bir kaç kez gerçek kişilik adına satış yapsa maliye peşine düşer. Yasası var. Ama adam gidiyor esinin dostunun üzerine yapıyor ondanda sıyrılıyor.

• Benim piyasası 21-22 olan aracıma galeri 12 bin teklif etti

• Sahibinden'in yarısı.böyle zaten. Bu ülkede.al-sat harici ticaret yapılmaz. Yabancı yatırımcı olsam çivi çakmam.

• Takip ettiğim bi bmw vardı. En son 40,500e satıyordu. Sonra satıldı araba. Artık kaça satıldıysa. Üzerinden bir kaç gün geçti. Baktım 42 küsüre satılıyor aynı araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Sahibinden'in yarısı.böyle zaten. Bu ülkede.al-sat harici ticaret yapılmaz. Yabancı yatırımcı olsam çivi çakmam.

Hocam böyle deme lütfen. Bu fikirler nedeniyle maden ocağıma ortak bulamıyorum yabancı menşeli. Yerliler de öldüm parasına almak istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Sahibinden'in yarısı.böyle zaten. Bu ülkede.al-sat harici ticaret yapılmaz. Yabancı yatırımcı olsam çivi çakmam.

Hocam böyle deme lütfen. Bu fikirler nedeniyle maden ocağıma ortak bulamıyorum yabancı menşeli. Yerliler de öldüm parasına almak istiyor

Öyle ama. Yatırım ülkesi değil, vur-kaç ülkesi oldu.

• Bu işi yapan çok kişi var şimdi size anlatayım bir yakınım arkadaşının yanına gidiyor q7 si var diyorki satıyorum bunu benim arkadaş 110nin veririm diyor yok çok az diyorsun vermem diyor aradan 1 hafta geçiyor arıyor Adam sıkıştım hadi al diyor arkadaş ta paramı kullandım kalmadı 95 binliram var ister ver ister verme diyor adam çıkartıp anahtarı veriyor

1 hafta sonra galiriye 132 binden sattı arkadaş sen hesap kitap bilme sen ne nedir diye sorma bi siteye bile bakma sonra bu işi yapanlar tip oluyor. Saçmalık kardeşim hangi ülkedeyiz burada yakalayan yakalayanı düdüklüyor açık gözlü olacaksın kardeşim verme arabayı bekle 3 5 gün satma kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen istedigi fiyata alır istediği fiyata satar.

vergi vermiyor olabilir ancak ona gelene kadar dunya kadar kisi vergi vermiyor. Orası problem, doğry. Ancak acaba bu forumda yazanlar tum elde ettikleri kazanctan vergi veriyorlar mi ? atıyorum zamanında birine ozel ders verdin, kim gelir vergisini hesap edip devlete ödedi ?

İnsanlar geçinemiyor, ek iş yapiyor..
    Eğer helalinden yapiyor, milleti kandirmiyor, boyaliyi boyasiz, degiseni degisensiz, perti hasarsız diye satmiyorsa, km sini dusurmuyorsa benim saygım var.

• Onu geçtim de Ada'm sıfırıyla aynı fiyata satıyor aracı bu kadarına pes doğrusu Nasıl bir millet olduk biz

• ortadoğuda bir ülkenin cumhurbaşkanı kendinden habersiz "kupon arsa" satan Toki başkanını telefonda fırçalarken bende bu cümleyi kurmuştum.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Sevgili forumdaşım sana yüzde yüz hak veriyorum ama bu böyle gitmez. Ülke ve millet olarak batarız. Bunun düzeltilmesi lazım. Yatırım lazım. Vur kaç yapanlar yüzünden benim gibi insanlar sürünüyor. Sadece otomotiv değil maden ocağında da bu böyle. Anlamadığım tek nokta bu adamlar nasıl kandırıyor da satıyor.
    1-) Misal galeri benim aracımın hasar kayıtlısını 1 günde tam 7 bin lira yükseğe sattı. Dün malum sitede bana mesaj göndermiş alıcı, abi problemler var senin araba da satılık,araba ile ilgili bana yardımcı olurmusun diye. (Bu alıcı benim arabanın arka çamurlukta çizik var diye beğenmemişti)
    2-) İçerisinde maden dahi olmayan maden ocağının sadece arama ruhsatını, benim istediğim fiyatın tam 5 katına sattı emlakçı (benim maden ocağım işletme izin ve ruhsatlı). Ruhsatı alan adam bir daha maden sektörüne yatırım yapmaya tövbe etti.

Gerçekten bu adamlarda şeytan tüyü mü var ben mi bir yerde yanlış yapıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.