Şimdi Ara

Piyasada ki En İyi Modem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
14.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AirTies RT-211 ve US Robotics 9106 marka modemlerim bozuldu elektrik yüzünden. Ne almamı tavsiye edersiniz bundan sonra?
  • Airties, US Robotics, Datron marka adsl modemleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

İyisi olsun para problem değil diyor iseniz. örneğin alın bir USROBOTICS 9108 kurum güle güle kullanın. Şayet kurulumda az da olsa sıkıntı yaşar iseniz arayın bir bilgisayarcı ayarlayıversin size. Aynı modemi biz 1 seneden uzun süredir internet cafede kullandık. taş gibi. tık demedi. Hala da kullanıyoruz.
    İnternetten 140ytl den başlayan fiyatlarla edinebilirsiniz.

Şimdi gunman arkadaşımızın önerdiği LINKSYS WAG200 modelini de inceledim. USROBOTICS 9108 ile arasında pek fark yok. Biz USROBOTICS 9108 modelini print server özelliği de olduğu için seçmiştik. Yani Direkt postscript formatta baskı yapabilen bir yazıcıyı usb den bağlıyorsunuz modeme ve ağınızdaki herkes bu yazıcıyı kullanabiliyor. (tabii ufak bir ayar yapıyorsunuz modemden). Siz şayet bu özelliği kullanmayacak iseniz o zaman LinkSys de gayet güzel bir alternatif. Çünki internet fiyatı 110ytl den başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedef07 -- 5 Mayıs 2008; 23:29:06 >

• İlk tercihin USRobotics olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

AirTies RT-211 ve US Robotics 9106 marka modemlerim bozuldu elektrik yüzünden. Ne almamı tavsiye edersiniz bundan sonra?

Modemlerin adaptörleri yanmış olabilir. Servisini / müşteri hizmetlerini arayın garanti kapsamında yenileyeceklerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

Orjinalden alıntı: tugay289

usrobotics en iyisi

bi tan4e bende vardı hala da duruyor usr 9110 model bir yıldırımda kablosuz gitti garanti dışı

Sadece wireless modemlerde değil. her cins wireless çalışan elektronik ev aletini Şimşekli havalarda kapatmakta fayda var. Yıldırımlar / Şimşekler yakında çakarsa havada oluşan yüksek gerilim Cihazların entegrelerini yakabiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: sedef07

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

usrobotics en iyisi

bi tan4e bende vardı hala da duruyor usr 9110 model bir yıldırımda kablosuz gitti garanti dışı

Sadece wireless modemlerde değil. her cins wireless çalışan elektronik ev aletini Şimşekli havalarda kapatmakta fayda var. Yıldırımlar / Şimşekler yakında çakarsa havada oluşan yüksek gerilim Cihazların entegrelerini yakabiliyor.

Ya da daha iyisi priz koruyucu veya UPS kullanmak.

• Ben asus adsl usb modem kullaniyorum ve vista64 suruculeri yok ve cikmayacakta sanirim.

Neden network destekli modem kullanmadigima gelince cunku adaptorsuz calisamiyorlar , acma kapama dugmeleri olmuyor ve cok isiniyorlar , pc acildiginda otomatikman internet acik oluyorki ben bunu istemiyorum yani istedigimde baglanabilecegim bir sistem istiyorum , port acma kapama sorunlari ve donanimsal firewall sorunlari var ben bunlarida istemiyorum.

Kisacasi vista64 suruculeri olan usb veya network tabanli adaptor ve ek priz derdi olmayan gucu pc den alan port firewall isinma ve kopma sorunlari olmayan , teknik destek agi yaygin olan kaliteli bir kablolu adsl2+ modem tavsiye edebilirmisiniz bana ozellikle uzmanlarin yardimina ihtiyacim var.
  • usr 9108

başka tanımam
  • Vista 32 kullanıyorum ve bende kopma problemleri yaşıyorum. RT-211 ve USR 9106 marka modemlerim var. İkisinde de aynı sorun var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedef07

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

AirTies RT-211 ve US Robotics 9106 marka modemlerim bozuldu elektrik yüzünden. Ne almamı tavsiye edersiniz bundan sonra?

Modemlerin adaptörleri yanmış olabilir. Servisini / müşteri hizmetlerini arayın garanti kapsamında yenileyeceklerdir.

rt-210 kaç defa bozulduunu hatırlamıyorum bile.elektrikte problem olur bozulur.yağmur yağar şimşek çakar bozulur.
    her defasında garantiye gönderttik,210 yerine 211 gönderdiler. bugün yine adaptörü yandı

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Ben asus adsl usb modem kullaniyorum ve vista64 suruculeri yok ve cikmayacakta sanirim.

Neden network destekli modem kullanmadigima gelince cunku adaptorsuz calisamiyorlar , acma kapama dugmeleri olmuyor ve cok isiniyorlar , pc acildiginda otomatikman internet acik oluyorki ben bunu istemiyorum yani istedigimde baglanabilecegim bir sistem istiyorum , port acma kapama sorunlari ve donanimsal firewall sorunlari var ben bunlarida istemiyorum.

Kisacasi vista64 suruculeri olan usb veya network tabanli adaptor ve ek priz derdi olmayan gucu pc den alan port firewall isinma ve kopma sorunlari olmayan , teknik destek agi yaygin olan kaliteli bir kablolu adsl2+ modem tavsiye edebilirmisiniz bana ozellikle uzmanlarin yardimina ihtiyacim var.

"ZyXEL 660HW-T1 v2" açma kapama düğmesi var, ısınmıyor, DMZ portu aktif edildiğinde, ethernet kartının aldığı ip, senin internetteki ip oluyor, firewall kapatılabiliyor. "İhtiyacım olduğunda bağlan" seçeneği ile her zaman bağlıda kalmaz.

• us robotics kablo var bende...degistirip yine kablosuz us robotics alıcam..tabi fiyatlart düsünce
  • ZyXEL 662HW D1 ve asus ....
  • Zyxsel modemden 2 adet aldım işyerime 8 ay olmadan biri mefta oldu.
    Zoom aldım mefta oldu.
    Şu an us robotics kullanıyorum ve diğer markaları boşuna almışım hissiyatındayım.Us robotics bağlantısı kendisini gerçekten belli ediyor denemenizi tavsiye ederim.
  • airtiese hiç bulaşmayın derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: »Keen«

Air Ties RT-205
    125 Mbps--- Wireless --- ADSL2+ --- 1 Port Modem

Piyasada ki En İyi Modem

aynen bende buu kullanıom..Gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaGarba -- 19 Mayıs 2008; 16:57:05 >

• :) aman ya bana arities göstermeyin midem kalkıyo :) Bide tribe yatmışlar adls2 süper internet hızı die:)
  • Sen istedigin kadar saglamini al hersey ttnetin elinde internet hatlarinda calismalar hala devam ediyor. Elektronik isi sans isidir ayrica kiminde sorun cikartmaz ama bazilarinda modemi bozulur yenisi gelir yeniden bozulur yenisi gelir yine bozulur felan. Ben airties dan memnunum Bi ust sinif modem ama bi bak derim War - 141
  • Datron kullanıyorum memnunum valla
  • quote:

usrobotics en iyisi

+1907

robotics iyidir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.