Şimdi Ara

Piyasada ki En İyi Modem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
14.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1000 de 1 hat seçme olayı var..o da çok düşük bir ihtimal..denk gelirse değiştirirsiniz problem değil...
  • Arkadaşlar anladığım kadarıyla hemen hemen herkes gönlünde yatan modeli yazmış. Modem markalarının pirii USRobotics'tir. Buna hiç kimse hayır deyemez tabiki modemden anlıyanlar. En iyi teknik destek verende bu markadır. En ufak bir sorun yaşarsanız ellerinden geleni yapıyorlar ve en ufak bir sorunda modeminizin yenisini veriyorlar. Şu ana kadar bu markadan daha öne çıkan bir modem markası yoktur. Diğerleri çok kötü demiyorum yukarıda bir arkadaş demişki; datron kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Tabiki diğer modemlerdende memnuniyet yüksektir ama USRobotics bugünün en iyi modem markasıdır.
  • ulan biri iyi diyor biri kötü kimin ne dediği belli değil
    dahada kafası karışıyor adamın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadot

Arkadaşlar anladığım kadarıyla hemen hemen herkes gönlünde yatan modeli yazmış. Modem markalarının pirii USRobotics'tir. Buna hiç kimse hayır deyemez tabiki modemden anlıyanlar. En iyi teknik destek verende bu markadır. En ufak bir sorun yaşarsanız ellerinden geleni yapıyorlar ve en ufak bir sorunda modeminizin yenisini veriyorlar. Şu ana kadar bu markadan daha öne çıkan bir modem markası yoktur. Diğerleri çok kötü demiyorum yukarıda bir arkadaş demişki; datron kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Tabiki diğer modemlerdende memnuniyet yüksektir ama USRobotics bugünün en iyi modem markasıdır.

robotics benden uzek dursun.iki tane modem vardı biri 9105 diğer 9107 ikisi de 1 yıl olmadan mefta.şimdilikt airties tr-111 kullanıyorum bir sıkıntısı yok.
  • Beyler anlaşılan bu iş birazda şansa bakıyor. Ben DATRON almayı dusunuyorum madem bu iş öyle bende en ucuzunu alacağım. Bakalım sonuc ne olucak?
  • U.s robotics
  • Bence en iyisi Zyxel, hem işyerimizde hem de evde hiç sorunsuz kullanıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluT ZerO

Bence en iyisi Zyxel, hem işyerimizde hem de evde hiç sorunsuz kullanıyoruz.

tabi ya, hiç sorunu yok. takır takır çalışıyor değil mi.

• valla adsl ilk ciktiginda takoz bir zoom almistim
    x4 eski kasa falan
    modemin icini actim yanlis firmware ler yukledim geri aldim
    hala dop gibi calisiyor :d
  • bende yeni bir wireless modem alacağım. Okulda zyxel var iki defa elektrik sorunu yuzunden adaptor yandı. portlarda sorun çıkıyor. yer değiştiriyorsun tekrar çalışıyor. Arkdaşlarda airties 211 ve 205 var. güzel modemler. 211 modelinden arada tek duvarla 80 metreden sinyal alıyordu iki seviye de. usr209108 modelini entegre usb portundan dolayı almak istiyorum. bir de başka bir arkadaş asusun usb yazıcı destekli bir modelini önerdi. Bana dört portlu lazım o yuzden hangi modemi tavsiye edersiniz.
  • Mesajları okudukça iyice kafam karıştı .
    @meret arkadasımızın dedikleri =Bir web sitesi olmasına ve bu web sitesinde online teknik destek, sürücü ve firmware update, kullanım kılavuzları indirme linkleri vb. olduğundan emin olun
    Ben airties rt-205 işimi görür diye düşünüyorum ve US roboticslerede burdaki mesajlar yüzünden bakıyorum.
    Airties rt-205 gittigidiyorda 75 ytl civarına satan var garantili faturalı deniyor.
    Bir önerisi bilgisi olan var ise bilgi verirse sevinirim
  • cihangir@ arkdaşın yazdıkları çok doğru,bundan yaklaşık 1,5 yıl önce yaksunun sw-550 wireless modemini satın aldım,tabii o günlerde firmanın telefon desteği,teknik desteği çok iyiydi,ama gelin görünki texas instrüments chipsetini kullanan,hiç ısınma yapmayan hala kullanmakta olduğum modemle ilgili bugünlerde bi teknik destek ihtiyacım doğdu..ama oda ne,,yaksu.com.tr tarihe karışmış,sadece sayfası duruyo,teknik destek hattı iptal edilmiş,ne maillere cevap veriliyo nede şikayetvardaki kişilerin şikayetleri cevaplandırılmış..

bi markayı ülkeye getirip 2 yıl ne satarsan satıp sonra ortadan kaybolmak ne kadar doğruduryakıştımı hiç, yaksu gibi gerçekten kaliteli modemler üreten bi firmaya bu davranış

yaksunun ulusal web sitesini bilen varmı arkadaşlar,bulamadım bi türlü,,onlara güzel bi mailim olacakmodemin arayüzünden nat ayarı bölümünü bir türlü bulamadım kullanım klavuzunda yazmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Haziran 2008; 12:53:23 >

• Türkiye de düşük voltaj gerçeğini gözardı etmeyin. Modemlerin resetlenmesi, upslerin akülerinin kısa zamanda bitmesi bu yzdendir.
  • ESKİ AİRTİES RT-205 MODEMİMİ MEMLEKETE GÖTÜRDÜM...BURAYA YENİ Bİ MODEM ALCAM AMA Bİ FORUMA BAKİM DEDİM HEP KAFAM KARIŞTI...RASTGELE BİŞİ Mİ ALSAM NE
  • beyler elinde wireless (125mbps) modemi olan varsa sıfır veya çok az kullanılmış dükkanımdaki ürünlerle takas düşünürseniz pm atin
  • Airties RT-210'u öneririm size. Wireless + 4 ethernet girişi var.

http://www.telekom.com.tr/portal/content/view/104/96/
  • fiyat performans olarak hangisi iyidir ?? usrobotics markası için kimse kötü birşey söylememiş ,ama diğer markalar için hem iyi hem kötü görüşler var, kararsız kaldım bende , yarın bir tane almam gerekiyor ??
  • Dün Linksys Wag 325n aldım tek kelime ile mükemmel. Pclabs'da Wag300n bunun bir alt modeli için inceleme de var. Tavsiye ederim.
  • uzun zamandır AirTies RT-205 kullanıyorum mükemmel ve sorunsuz ayrıca fiyatıda uygun şiddetle tavsiye ederim
  • valla airties rt 205 modemimden vazgeçmeyi düşünüyodum ama kopamadım...Çünkü airties markası gerçekten kullanıcıyla ilgili.Bakn sizinle bu konudaki başımdan geçen olayı paylaşayım.Büyük bi teknoloji marketinden airtes rt205 modem aldım.Modemi kurdum ama sürekli düşüyordu.Teknis servisi aradım çok yardımcı oldular ama işe yaramadı.gecikme olmasın diye modemi airties ın müdürlüğüne götürdüm.Sağolsunlar modemi değiştirdiler. Yeni modemi kurdum yine sorun vardı.Sonra modemi bi daha götürdüm yine değiştirdiler.Sonra bu değiştirme yine devam etti.Ve toplamda müşteri memnuniyeti için 3kere modem değişmiş oldu.Sonunda isyan ettiler ve Türk telekoma danışın dediler. Ve sonunda gerçk sorun evdeki hatta çıktı....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.