Şimdi Ara

PİYASADA DURGUNLUK VAR SANKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar okulu bitirdiğim haziran ortalarından bu yana günlük olarak kariyer.net i takip ederek ilgilendiğim sektörlerde ilanlarına bakıyordum. haziran ve temmuz aylarının ortalarına doğru hergün onlarca ilanla karşılaşırdım ve birçok başvuru yaptım.

fakat bu aralar günlük ilan sayısı o kadar az ki. şimdiye kadar 48 yere başvuru yaptım; ama bunların hepsi haziran ve temmuz ayının ortasına kadar olan süre zarfında. son 3 haftadır hiç başvuru yapamadım.

sanki piyasada bir durgunluk var gibi? halbuki siyasi belirsizlik de son buldu. neden böyle analamadım??

• üzülme bu aylarda hep böyle olur
    tatilde millet
    eylül-ekim gibi normale döner
  • peh 48 başvuru nedir ki 750-800 tane başvuru yapmış ve bekleyenler var sonsuza kadar
  • Ergenekondandır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

peh 48 başvuru nedir ki 750-800 tane başvuru yapmış ve bekleyenler var sonsuza kadar

mesajımı iyi okusan meselenin başvuru sayısında olmadığını anlardın.

mesele önceden günde 2-3 yere başvurabileceğim ilanlar yayınlanıyorken; son 3 haftadır bu sayının toplamda 2-3 olması...

umarım anlatabilmişimdir...
  • durgunluk az kalır hocam pıyasa bıtmıs okeye donuyo
  • istihdam azalıyor yetişmiş insan sayısı artıyor bunun olmasının nedeni yüksek faiz düşük kur bunu kim yapıyor merkez bankası yani işin özü orda yatıyor ne için eflasyonla mücadele için bu neye neden oluyor ithalatın artmasına ihracatın azalmasına bu böyle gider yanlış ekonomi politikası altında ilerliyoruz bir kaç sene daha böyle gidersek daha kötü olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan iş ilanına bak

İşin Tanımı :
    Servis büro projelerinin operasyonlarını yönetecek,

Üniversitelerin Arşivcilik, Kütüphanecilik ve Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olup bu tür projelerde tecrübeli,

yaw arsıvcılık ıcın unıversıteye gıden bı tane adam warmı allah askına

adamlar ne aradığını bılmıyokı

• hem piyasada durgunluk var hem de yaz ayı olduğu için. Ben de iş ilanlarını çok sık takip ediyorum ve son aylarda bir düşüş olduğu doğru. Kendi alanımda yarıdan fazla düşüş var diyebilirim, bahar ve kışa göre.
  • Herşeyde durgunluk var turizm hariç. Mesela 2. elde parça bile satamıyorum ya Eylül'de hareketlenir ama o aydada okullar açılıyor, bu her sene böyledir, gerçi Ramazan felanda giriyor araya ama olsun, ohh 10 gün tatil var...
  • bu durgunluk bütün dünyaya özgü bir durum. emin olun daha da kötüleşecek. bana göre yaklaşan büyük dünya savaşlarının bir habercisi. inanıyorum ki özelliklede bu koşullar oluşturuluyor.
  • ne durgunluğu,sana öyle gelmiş.
    millette para var para.
    bak yolda hiç eski araba varmı,herkeste son model araba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: combaba

bu durgunluk bütün dünyaya özgü bir durum. emin olun daha da kötüleşecek. bana göre yaklaşan büyük dünya savaşlarının bir habercisi. inanıyorum ki özelliklede bu koşullar oluşturuluyor.

Oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: W

Ergenekondandır..

+sonsuz ucu ona dayanır
  • arkadaşlar bu tür sitelere çok bel bağlamayın diyebilirim

ben de bu sene mezun oldum ama şükür iş bulabildim.

yapmanız gereken güzel bir cv oluşturup işinizle ilgili olan şirketlere mail atmak,yoksa bu sitelerde genellikle tecrübeli eleman aranıyor bize sıra gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

ulan iş ilanına bak

İşin Tanımı :
    Servis büro projelerinin operasyonlarını yönetecek,

Üniversitelerin Arşivcilik, Kütüphanecilik ve Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olup bu tür projelerde tecrübeli,

yaw arsıvcılık ıcın unıversıteye gıden bı tane adam warmı allah askına

adamlar ne aradığını bılmıyokı

Evet ben gideceğim, istanbul üniversitesi bilgi ve belge yönetimi bölümüne. Bu aşağılamanın sebebi nedir?
  • Durgunluğu bilmem de herkes en az yıllık deneyim arıyor.Nasıl kazanılacak bu deneyim çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

hem piyasada durgunluk var hem de yaz ayı olduğu için. Ben de iş ilanlarını çok sık takip ediyorum ve son aylarda bir düşüş olduğu doğru. Kendi alanımda yarıdan fazla düşüş var diyebilirim, bahar ve kışa göre.

Network konusunda iş ilanı yok abi varsada adam sadece network bilgisi Cisco Sertifikaları istemekle kalmıyor yanındada askerlik bitmiş 2 dil uni 4 yıl deneyim istiyor..ben 21 yaşındayım daha yolun başındayım yenibiris kariyer net gibi sitelerde ben 100 değil bin başvuru yapsamda(bilişim bölümünde bilişim dışında hertürlü ilan bulunmasıda saçmalığın daniskası) bi işe yarıycağını sanmıyorum adamlar süper über manyak arıyorlar insan değil resmen makina olmalı o kişi o kadar şeye sahip..neyse türkiyeden soğumaya başlıyorum son zamanlarda bu yüzden allahtan kursum program bitiminde amerikaya staja yolluycak 1 seneliğine birşeyler yapar orda kalmaya çalışırım 5000$ enaz orda alırken 0 tecrübe ile buraya gelip sıfırdan 1000ytl ile işe başlamak APTALLIK olur gibi geliyor bana

• Sınır komşumuzda başlayan savaşın etkiside olabilir.3. dünya savaşının ayak sesleri gelmeye başladı... Sonumuz hayrola .
  • arkadaşlar benimle beraber milyonlarca üniversite öğrencisi master yapmış insanlar var iş bulamıyolar bulsalar bile maaşı beğenmeyip çalışmıyolar biri bu duruma acilen el atmalı . . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.