Şimdi Ara

||| PİRANHA ZEN ||| ROOT-CWM RECOVERY-ROM KURMA REHBERİ ||| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
15.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam Şu grande note 4.3 romunu zene yükledim piranha açılış logosunda kaldı nolur yardım et Allah aşkına ya
  • ilkereus İ kullanıcısına yanıt
    Grande romu Zen'e nasıl yükledini? Benim bilgim yok ama ana konuya yazın bilgili arkadaşlar mevcut orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlattığınız gibi hocam ilk önce rpmu hafıza kartına attım cwm yükledim rootda vardı zaten recoveryde backup yapadım almama gerek yoktu wipe data reset yaptım sonra wipe chache partiton sonra mound and system format sytem yaptım wipe dalvik cache yaptım en sonunda zipi yükledim sorunsuz şekilde yükledim reboot system now a bastım piranah logosunda kaldı daha bişey olmuyor 3 saat beklettim nolur nolmaz diye yinede aynı şekil oldu.
  • Benim tel de piranha zen ama CWM ile boot olmuyor, cwm programı açıkken ''confirm phone model'' diye bir bölüm var orada bu model listelenmediği için doğrulama yapmıyor bu nedenle de CWM ile boot yapamıyorum.
    spflash dışında daha kolay bir rom yükleme seçeneği yok mu?
  • Beyler yok mu bilen, Piranha Zen'e CWM kuruluyor ama program cihazı tanımadığı için boot ederken cwm arayüzünde açılmıyor, cihaz tanınmadığı halde siz nasıl açmayı başardınız?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_101840548/tm.htm Piranha Zen Ana konu herkesi beklerim dostlar
  • Özellikle Bataryası İyi Olan Bi Rom Önerin
  • enew E kullanıcısına yanıt
    Başka bir isteğiniz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.