Şimdi Ara

||| PİRANHA ZEN ||| ROOT-CWM RECOVERY-ROM KURMA REHBERİ ||| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
15.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk sıradaki root işlemi için driver kurdum herhangi bir sorun yok ama run.bat çalıştırdığım zaman daemon started succesfully deyip kalıyor. ne denediysem olmadı. nasıl olacak bu iş??
  • Kabloyu başka usb portuna takın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denedim usta. onuda denedim. faramaroot denedim kullanamadım fazla bi seçenek yok supersu installed falan yazıyor diğer 3 tane bişey var onlara tıklayınca yeniden başlat diyor başlatıyorum değişen bişey yok zaten programın yaptığı bi işlem yokki. şu ilk yolu çözmek istiyorum ama sabahtan beri denemediğim şey kalmadı kurduğum sürücüleri kaldırmak istedim ama nerden kaldırılır bilmiyorum listede yok bunlar. run.bat ile rootlamak istiyorum ama hala olmuyor kafayı yemek üzereyim
  • Çok teşekkür ederim benmetin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer9800 -- 26 Temmuz 2014; 17:32:04 >
  • Benmetin hocam s5 romunu yükledikten sonra update.zip i rom yükler gibimi yükleyeceğim başka şekildemi bide otg fix falan kurmak lazımmıdır
    Herkes Cevap verebilir ama s5 romunu kullandığı için benmetin bey e sordum .
  • Hocam run bat ile hic ugrasma. Konudaki framaroot uugulamasini telefona apk sini kur rootla direk 10 saniyeni almaz framaroot daha basit bir islem. Framaroot ile rootlarken install suer su icin boromire tiklaginca soyle bi uyariyi alana kadar twkrar dene " success :-) install super su" uyarisini ekranda gordukten sonra power tusuna basili tut restart de be tel acilinca menude super su uygulamasini gorurusun. Bazan boromire basinca ilk basta almiyor. Cikip tekrar gir bidaha dene success yazisini gordunmu tamam dir restart yapmayi da unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 26 Temmuz 2014; 18:40:51 >
  • eyvallah sağol hocam denedim oldu. teşekkürler
  • Arkadaşlar en kolay yöntem Framaroot yöntemi, tavsiye ediyorum.Kolayca root edilebiliyor.

• S5 romu indirdim fakat avast virüs buldu ve içinde ki bir dosyayı karantinaya aldı. İnşaAllah rom atarken bi sıkıntı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

S5 romu indirdim fakat avast virüs buldu ve içinde ki bir dosyayı karantinaya aldı. İnşaAllah rom atarken bi sıkıntı çıkmaz.

Rom dosyasi olan .zip dosyasini icindekilrri cikardinmi sen rar ile??

• benmetin16 B kullanıcısına yanıt
    Yok çıkarmadan tarattım.
  • Androidde virus fiye birsey hic gormedim bugube kadar. Ayrica virus programlarinin bulup da sildigi şey uugulamalardaki reklamlar icin olan dosyayi virus olarak algiliyor. Ha birde sunu soylemeden gwçmicem. Facebook vs tarzi uygulamalari marketten indirirken istedigi izin leri bi okuyun. Oyle izinler istiyorku viruse falan hic gerek yok yani direk telefona sahip cikiyorlar resmen :)

Yok hocam bilgisayarda tarattım, s5 romu yükleyenler bi yamuk yapmış olmasınlar diye tarattım. Zaten netten ne indirsem taratırım. Avast'a para verdim o kadar, boşa gitmesin.
  • Zen'den önce 6 ay kadar Replika s4 - note3 kullandım. 6 ayda yaklaşık 20-30 rom yüklemişliğim vardır.
    Bu konuyu okuduğumda her şeyin aynı olduğunu gördüm.
    Framoroot ile ile rootladım. xda dan Nexus 5 romunu indirip kurdum. Özellikle boot animasyonu ve kilit ekranı mükemmeldi. Radyonun kuılaklıksız çalışmaması, Kamerasının arada hata vermesi ile s5 ve patch leri yükledim. Sorunsuz, titremesiz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter1

Zen'den önce 6 ay kadar Replika s4 - note3 kullandım. 6 ayda yaklaşık 20-30 rom yüklemişliğim vardır.
    Bu konuyu okuduğumda her şeyin aynı olduğunu gördüm.
    Framoroot ile ile rootladım. xda dan Nexus 5 romunu indirip kurdum. Özellikle boot animasyonu ve kilit ekranı mükemmeldi. Radyonun kuılaklıksız çalışmaması, Kamerasının arada hata vermesi ile s5 ve patch leri yükledim. Sorunsuz, titremesiz kullanıyorum.

Hocam o romlarin %90 i micromax a117 romun modifiyeli halidir. S5 nexus vs romlari kullanirken telefon hakkinda samshng gada nexus yaziyor ancak hsb ile pc ye bagladiginda micromax a117 diyerek goruyor telefonu ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 7 Ağustos 2014; 11:18:12 >
  • Nexus romunun boot animasyonunu ve ekran kilidini ( eski tvlerin kapanması gibi beyaz bir ışık ortada son buluyor) s5 rom ile birleştirsek çok güzel olacak.
    s5 romu da kit kat benzeri yapmışlar.
    tel no üzerinde sürükleme ile arama
    kulaklıksız radyo çalıştırma
    gibi özellikler güzel.
    Yalnız kamerası biraz soluk gösteriyor gibi geldi bana.
  • hunter1 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kamerası iyi çekiyor ben test ettim :)
    Bu arada kilit efektinin adı crt effect,bunu internette flashable zip olarak bulabilirsiniz.Flashladığınız zaman s5 romunda da o efekte sahip olabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Yok hocam kamerası iyi çekiyor ben test ettim :)
    Bu arada kilit efektinin adı crt effect,bunu internette flashable zip olarak bulabilirsiniz.Flashladığınız zaman s5 romunda da o efekte sahip olabilirsiniz.

Benim merak ettigim konu dostum şu;

Acaba o s5 icin yapilan yamalari ben zen romuna flashlasam radyo zende calisirmi
    Denicem ama bide tel cortlarsa işim yok tekrar pc den komole flashla

Yok hocam olmaz zannımca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz derken radyo mu olmaz.
    Tel mi cortlamaz.
    Radyonun app sini yedeklemiştim isterseniz atabilirim.
    Ama setup olarak mı kurulur. yoksa direk system\app yemi gömmek lazım bilemem.

Bu arada dün Purexperia Z2 romunu kurdum. Görsel olarak çok güzel. Şimdiye kadar " Malesef ....... durdu gibi bir hata almadım. Ota güncellemesi var rom da yapılan değişlikleri official rom gibi sorgulayıp çekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.