Şimdi Ara

||| PİRANHA ZEN ||| ROOT-CWM RECOVERY-ROM KURMA REHBERİ ||| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
15.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olmamış o.Siz tekrar şu adımları izleyin; wipe data/factory reset, wipe cache,wipe dalvik cache yapın sonra mounts and storage'e girip format/system yapın.Romu tekrar kurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EKE58 kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim dostum.Birde bu Piranha giriş logosu bootlama işlemni nasıl yapıyoruz.Allah senden bin kere razı olsun kardeşim.
  • gokhan1997 G kullanıcısına yanıt
    Aradığınız dosya konuda mevcut.Onu indirip flaşlayın.Allah cümlemizden razı olsun.

Telefona orijinal ROM yüklemeye çalışırken Smart Phone Flash Tool hata veriyordu (USB driver'da sıkıntı olabileceğine dair felan hata mesajı veriyordu). Aynı srunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum, Flash Tool programını kapayın ve yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Bu bilgiyi programın hata vermesine karşın denenebilecek bir yöntem olarak ana mesajda kullanabilirsin, belki birilerinin işine yarar.
  • Piranha tüm Akıllı Cep Telefonu ve Tablet Modellerini Root'lama videosunu ve açıklamalarıhttp://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/ adresinden inceleyebilirsiniz.
  • Cwm kurmak için gerekli olan dosyaları bulamadım yardım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hytgs kullanıcısına yanıt
    Konuda olan şeyi nasıl bulamıyorsunuz hayret doğrusu.

https://yadi.sk/d/YwBjuhILTCNwg
  • koptur K kullanıcısına yanıt
    İlk sayfayı okuma zahmetinde bulunursanız orada her şey yazıyor.

• koptur K kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi çok iyi anlıyorum. Bende bu rom ve root işlerinden anlamıyordum hatta uzak duruyordum, çünkü bilmediğim bir sürü terim kullanılarak anlatılıyordu. Fakat bu konudaki işlemleri adım adım sadece bir sefer yaptıktan sonra işi kavrayacaksınız. Son derece basit bir işlem olduğunu göreceksiniz.
    Abi telefondan indirince gelmiyodu pcden indirip attım ama şimdi de root yapamıyorum pcden de telefondan framaroot falab olmuyo yardım lazım

• hytgs kullanıcısına yanıt
    Eğer kitkat yüklemiş iseniz ancak şu mesajda anlatıldığı şekilde root yapabilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96916162
  • quote:

Orijinalden alıntı: koptur

Cok zeki arkadasim yardimci olacaksan olursun olmuyorsun efe efe konusmayacaksin sanami soracagim ben nadil yorum yazacagimi ukelalik yapma biz bilmiyoruz sanki google denen seyi ileri zekali arkadasim cevap yazmazsin olur biter yardimci olamayacagim de kes konusma senin tavsiyen sana kalsin yorumda yapma daha fazla ukela ukela cevap veriyorsun sayfanin patronumusun nesin yani hayirdir

Adam daha nasıl yardımcı olsun. İlk sayfada her seyi ayrıntılı olarak en basit sekilde hiç üsenmemiş anlatmış sagolsun. Tekrar tesekkur ederim bu arada eke58 emeğin için. Bende hiç anlamıyordum ilk başta korkuyordum rom yuklemeye. Taki eke58 bu sayfayı hazırlayan kadar Sonra sorunsuz bir sekilde yaptım butun işlemleri. Evet sayfanın patronu sayılır konuyu açan arkadsımız olur kendisi. Forumda saygısızlık eden birisi varsa oda sensin. Tesekkur etmek yerine laf soyluyorsun. Zaten İlk sayfadakileri okuyup yapamadıysan sen o akıllı telefonu nasıl kullanıyorsun şaşırdım Sayın ÇOK AKILLI arkadaşımız. Biraz emeğe saygı göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jope -- 24 Eylül 2014; 16:15:36 >

• Kardesim bilmeyebiliriz biz sadece sorduk artislik yapmanin anlami yokki ilk basta anlattim daha fazlasini bilmiyorum kusra bakma desin eyvallah bana yok google yaz google denen birsey var bilmem ne diye ukela ukela konusuyor google yazmayi biz bilmiyoruz sanki yazdigimizda o foruma yonlendiriyor iste bizde sorduk yani kotu birsey mi dedik

• Arkadaşlar bu frame mi ne rootladm cwm yukledim ama ses+ powera basınca komut yok diyor yüklyemedim ben bu romu yav yardımcı olabilecek var mı ?
  • bende telefonuma bugün kitkat ı atarken flashtoolla %60 da hata verdi sonra telefon birdaha acılmadı recovery mod dahil hiçbirşekilde açılmıyor telefon ne yapmam gerekiyor servise göndermeden halledebilirmiyim. Servisede gönderirsem garanti kapsamına girermi çünkü stock romu kurarken oldu bu durum telefon rootlu bile değildi
  • note3 kurdum fakat garantiye göndermem icap ederse orjinal romu nasıl kurarım? bunun hakkında pek bir bilgi bulamadım
  • OnurCHE kullanıcısına yanıt
    Garantiye yollayın sorun olmaz hallederler.

• Sa beyler custom rom yuklesen telefon garanti disi kalirmi eger kaliyorsa yeniden orjinal romu yuklesen garantisi devam edermi ?

• note 3 romu kurdum sonra orjinal boot dosyasınıda flashladım ama önce piranha sonra samsung açılış ekranı geliyor
  • brhtn B kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız romdan kaynaklı, ortada bir sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.