Şimdi Ara

||| PİRANHA ZEN ||| ROOT-CWM RECOVERY-ROM KURMA REHBERİ ||| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
15.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Flashtool cihazı görmediğinde bu hatayı veriyormuş.Çözüm yolu olarak, sürücüleri yeniden yüklemeyi ve farklı bir usb portu kullanmayı tavsiye ediyorlar.
  • slayer9800 S kullanıcısına yanıt
    Gerekli driverleri kurdunmucpc ye. Ozetle şoyle soyliyim. Flaslamadan once telefon acikken pc ye bagla pc nin telefonu taniyip dosya yoneticisi penceresi aciyr ya o islemi sikintisiz yaptigindan emin ol. Gani pc ye bagla donanimi taniyip depolama birimlerini gosterdiginde sana kapat onlari usb yi cikar ondan sonra flasla. Kisaca pcnin telefonu gordugunden emin olman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 14 Haziran 2014; 20:24:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu dahili hafıza olayı ne yaa. Dolu diye güncelleme yükleyemedim telefona. Ama Sd Kartta 3gb , Telefon belleginde 4,24 gb boş alan var. 500 mb de ram de boş alan var. Dahili hafıza dolu diye yükleme yapamıyorum olay ne ?
  • Ellerine sağlık güzel bir konu olmuş. Rom yüleyebilmek için çok araştırmam gerekmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakincoskun -- 15 Haziran 2014; 11:10:24 >
  • Ayarlardan uygulamalara girin, uygulamaları telefon belleğine taşıyın.Sorun çözülecektir.

sakincoskun,

Rica ederim hocam, insanlara yardımcı olabiliyorsak ne mutlu.

• Hocam yok olmuyor driverleride yükledim batarya çıkıkken takıyorum aygıt yükleniyor diyorum sonra aygıt çıkarılmış diyo açıkken takıncada algılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer9800 -- 16 Haziran 2014; 2:33:05 >
    Hocam o batarya mevzusu biraz degisik sorunlu bi asama. Ben 4-5 kere flasladim telefonu 3 kere bataryasiz halde usb ye takar takmaz flasladi kendisi batarya takmadan yani. Şöyle bi durum dikkatimi cekti. Telefonu usb ye takma seklini degistir. Usb tak pc ye ama telefona takma kabloyu. Flaslayacagin zaman ubdate firmware ye bastiktan sonra telefona giren ucu tak. Sanirim pc ye giren ucun cikarinca voltaj almiyor ben oyle gordum. Cunku usb den cikarip usbden takinca algilamiyor flaslama. Ancak usb takili ancak telefona giren kismi takili degilken undate diyorum ve telefona giren kismi takar takmaz anjnda algiliyor. Bi dene istersen o sekilde...

• Hocam şu linktekihttps://mega.co.nz/#!A8FmzBqB!L6Lk7METZem9cxTxPbcjFDq7oUZizOIwiQidIn51DsY Flash Tool programını dener misin ?

• Hocam sonunda hatanın çözümünü buldum flash tool programına sağ tıklayıp özellikler diyip uyumluluğu xp sp2 yaptıkmı sorun gideriliyor benle aynı hatayı alan arkadaşlar denesin ben sorunu böyle giderdim iyi sohbetler iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer9800 -- 16 Haziran 2014; 13:46:46 >
  • Hocam flashlamayıda öğrendiğimize göre artık rahatca rom kurabiliriz backupum vardı ama s5 romu logosunu flashladı bende ondan telefonu flashladım :D

(Rom tavsiye edebilirmisiniz ? )
  • Orjinal rom dosyasını daha hızlı indirme imkanı sağlayan bir siteye attım.İlk mesaja eklersen güzel olur hocam.

https://cloud.mail.ru/public/392fe78ceeef/ZEN_V8.rar
  • Mobilde düzenleme sıkıntılı oluyor, bilgisayarda da internet yok fırsat bulunca bir düzenleme yapacağım konuda.

Az önce miui ve purexperia z2 romlarını kurdum ikisinde de ekran titreme sorunu var.Ama xperia romu gerçekten harika, bug falan yok, ekran titremesi olmasa bunu kullanırdım.

• Ya biz bu orjinal rom û Cıstum rom yükler gibi Recover ya den yüklesek olmuyor mu ondan sonra orjinal Recovery iyi yükleSek?

• sakincoskun S kullanıcısına yanıt
    Orijinal romun zip dosyası yok elimizde.

• Arkadaşlar konuyu düzenledim, V8 yazılımı için hızlı alternatif link eklenmiştir, ayrıca orijinal boot logosunu geri getirmek için gerekli olan dosya yüklenmiştir.İyi günler.
  • Xda da s5 romu var arkadaslar şiddetle tavsiye ederim. Ekran kirpmasi cok nadir yaşaniyor. Rom kusursuz .. Romu kurduktan sonra ilk sayfadaki otg fix ve task manager fix dosyalarini cwm den girip install zip diyerek flashlayin telefon kusursuz calisiyor. Romu kurduktan sonra bu ikisini mutlaka flashlayin. İkisini flashlamazsaniz hata var. O yuzden o ikisini mutlaka flashlayin ..

http://forum.xda-developers.com/canvas-magnus/development/rom-samsung-s5-rom-canvas-magnus-a117-t2775436

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 26 Haziran 2014; 21:22:15 >
  • sayfada yazılanların tamamını teker teker 3-4 defa yaptım ama rotlama haricinde birşey yapamadım. romları kuramıyorum, instal aborted diyor, hata veriyor,wipe data|factory reset diyorum bekliyorum o bitiyor bu sefer wipe cache partition diyorum oda bitiyor ama olan birşey yok. gene aynı zip dosyasını seçpi yüklemeye çalıştığımda install aborted diyor. eksik yaptığım birşey de yok. cwm yi yükledim sorunsuz olarak, anlatılanların hepsini yaptım ama nafile.
  • hocam xda daki s5 romunun linki ölmüş bulabilen var mı başka bir yerde ?
  • Hocam link verecek yok mu ?
    Hocam link calisiyor ölmemis ki. Konunun hemn altindaki google drive link yaziyor ya iste ordan indiriyor simdi denedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benmetin16 -- 26 Temmuz 2014; 9:02:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.