Şimdi Ara

Piranha Web Cam (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu webcam'i akşam almaya gideceğim kadıköy'e iş çıkışı yazıcıoğlundan hangi yerden bulurum alan biriniz varsa yardımcı olursa çok iyi olur akşam akşam dolaşmayayım mağazaları teşekkürler...
    100YIL
  • arkadaşlar ben bu foruma daha yeni üye oldum daha çömezim bana yardım ederseniz sevinirim. wep cam alcaktım sonra bi internetten araştırayım dedim sizin forumunuzu buldum yorumlarınızı okudum ve bitane piranha ks 1211 almaya karar verdim ve aldım görüntü herşey çok süper ama bende video kaydı yapmıyo video kaydet dediğimdekarşıma şöyle yazı çıkıyo.... ERROR 80070003.CANNOT START GRAPH
    bana bunu nasıl çözeceğimi anlatırmısınız lütfen çok ihtiyacım var. şimdiden yardım ettiğiniz için sağolun.
  • yav arkadaşlar ben dün taktım camı kulandım süperdi kayıt ta yaptım ama bugün bilgisayarı açtığımda tekrar donanım bulundu dedi ve yükleme yapayım dedim ama bi türlü yüklemedi yani şu an kullanamıyorum bilgisi olan varsa bana yardım etsin herşeyi denedim ama olmuyor yardım lütfen...

Orjinalden alıntı: tankii

yav arkadaşlar ben dün taktım camı kulandım süperdi kayıt ta yaptım ama bugün bilgisayarı açtığımda tekrar donanım bulundu dedi ve yükleme yapayım dedim ama bi türlü yüklemedi yani şu an kullanamıyorum bilgisi olan varsa bana yardım etsin herşeyi denedim ama olmuyor yardım lütfen...

Yüklemeyi yapmış olduğun USB girişinden farklı bir USB girişine taktığın takdirde bu olabiliyor. Hangi USB girişine takıp yükleme yaptıysan tekrar ona tak ve öyle başlat bilgisayarını...

• PİRANHA pc1211 görünüş olarak güsel ama çözünürlük olarak gerçek 1.3mp değil!!! 500k yazıyor kutuda. Bunu dikkate alarak almanızı tavsiye ederim. Birde ışık sensörü yok o bakımdan eksik geldi bana, piyasadaki çoğu webcamde karanlıkta kendiliğinden yanan ledler bulunmakta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

ben yarın OLİVETTİ webcam alacam, piranha adana'da yok hepsiburada.com'a da güvenmiyorum olivetti'yle aynı özellikler hemen hemen.
    kullanan var mı olivetti'yi
     Piranha Web Cam

ben apache kullanıyorum apache çıktıktan sonra,apache ye benzer modeller çıktı ama bilemiyorum ne kadar güvenilir
    hatta birazdan apache den resimler koyacağım bakarsın.

• Ben prinha web cam i bir aydır kullanıyorum ve kesinlikle abartıldığını düşünüyorum.Ürün açıklamalarında
    1280*960 piksel foto çekiminden bahsediyor fakat mümkün deyil zaten kendi programında bile 800*600 en yüksek seçim ki bu ikselde bile foto çekemezsiniz.Bu durumu distribitörüne sormaya kalmayın size çokkomik nedenler sıralayabilir.Ayrıca görüntü kaliteside normal yani çok iyi deyil.Sadece düşük ışıkta bile görüntü alam durumu iyi diyebilirim.Herne kadar almadım ama codegen in bu prinhaya benzer bir modeli var ve ürün özelliklerinde usb 2.0 dan bahsediyor ve prinha ile aynı fiyata galiba.Keşke birine satabilseydim prinhayı.

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

ben yarın OLİVETTİ webcam alacam, piranha adana'da yok hepsiburada.com'a da güvenmiyorum olivetti'yle aynı özellikler hemen hemen.
    kullanan var mı olivetti'yi
     Piranha Web Cam

ben apache kullanıyorum apache çıktıktan sonra,apache ye benzer modeller çıktı ama bilemiyorum ne kadar güvenilir
    hatta birazdan apache den resimler koyacağım bakarsın.

• millet şu webcamlar konusunda yardıma ihtiyacım var.piranha hakkında bilgisi olanlar olivetti mi, apachi mi konusuna gelirse sevinirim.(donanım genel/sayfa 2)
  • arkadaşlar sizce apache mi iyi yoksa piranha mı?apache nin görüntü kalitesi daha yüksek diyolar ama piranha nın özellikleri daha fazla.mesela piranha da mikrofon, video, zoom, kapanabilir ışıklar varken apache de yok.bilen varsa lütfen en kısa zamanda yardım etsin.çünkü cuma günü olivetti aldım ama berbat buldum.pazartesi mutlaka değiştiricem.

YADRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
  • beyler piyasada genelde ayni web camlar var olivetti apache pegasus falan filan bu piranadaki awermedia sorununu merak ettim test e alicam kendime piranha web cami kullanip diger isikli cameralarin driverini kullanicam bakalim aynisini yapicakmi yalniz aygit yoneticisinden capture kapattinizmi...bu arada driverguideden piranha degilde camera ustunde mp312 gibi kod içerir onunla aratin bulursunuz...
    AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz + Corsair H100 Extreme Sıvı Soğutma - Asus Sabertooth 990FX - Corsair Vagance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 - 2x MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB - 2x OCZ 120GB Agility 3 Sata 3 SSD Raid0 - 2TB WD Green Sata3 - 850W Thermaltake Toughpower Grand 80+ Gold - Corsair GRAPHITE 600T + 3x Akasa s flow Silent 83cfm Fan - Asus DRW-24B3ST 24X ± DL Sata
  • ARKADAŞLAR, BU KAMERADAN (PİRANHA)ALMAK İSTEYENLER 30 YTL KARŞILIĞI DOĞUBANK'TA HEMEN

HEMEN HER DÜKKANDA BULABİLİRLER.

Orjinalden alıntı: ilk71

Ben prinha web cam i bir aydır kullanıyorum ve kesinlikle abartıldığını düşünüyorum.Ürün açıklamalarında
    1280*960 piksel foto çekiminden bahsediyor fakat mümkün deyil zaten kendi programında bile 800*600 en yüksek seçim ki bu ikselde bile foto çekemezsiniz.Bu durumu distribitörüne sormaya kalmayın size çokkomik nedenler sıralayabilir.Ayrıca görüntü kaliteside normal yani çok iyi deyil.Sadece düşük ışıkta bile görüntü alam durumu iyi diyebilirim.Herne kadar almadım ama codegen in bu prinhaya benzer bir modeli var ve ürün özelliklerinde usb 2.0 dan bahsediyor ve prinha ile aynı fiyata galiba.Keşke birine satabilseydim prinhayı.

Hakikaten arkadaş güzel bi noktaya değinmiş. Baştan sona topiği okuyorum örnekleri gördükçe kafamda bu soru belirdi. Herkes süper süper demiş ama süper bi görüntü yok ortada, hatta vasat bi görüntü bile yok, hele arkadaşın biri öve öve bitirememiş çektiği foto 320*240... Ne anladım ben o işten? 500K lar 800x600 de görüntü alıyo. Tamam renkler güzel kaliteli olabilirde çözünürlükten pek bi eser göremedik. 800x600 fotoğraf bile yok ortada? 22$ a apache nin kamerası var oda 500K ve adam gibi 800*600 çekiyo. Mükemmel diyenler?? 800*600 bile hatta çoğunda 640*480 bile görmeden ne açıdan mükemmel biraz açarmısınız? Tamam gördüğüm kadarıyla renkler hakikaten güzelde, geçtim 1,3MP yi 500K (800*600) görüntü bile yok ortada. En fazla 640*480 görebildim onda da çok fazla karelenme var sanki dijital zoom hatta photoshop ta zoom yapılmış gibi veya interpolasyon çekimi sanki. Yani gördüğüm tek 640*480 fotoğraf çözünürlük açısından tatmin edici değil 320*240 çek photoshop ta büyüt aynısı olmasada yakın bişey çıkar ortaya. Kaldiki söylenene göre Donanımsal 500K (800*600), interpolasyonla 1,3MP (1280*960) görüntü alabilmesi gerekiyor. 640*480 bile yalan yanlış. Şu anda görüğüm kadarıyla 0,3K olan bi web cam'in daha güzel renklere sahip olmasından başka bişey değil. 320*240 da çekimler hakikaten güzel. Aslında 1280*960 da görüntü veremiyorsa bunu bu etiketle satışa sokan adamı vericen mahkemeye ozaman güzel olacak. Şimdiye kadar görünen o ki 0,3K bir kameradan öte birşey yok ortada. Bende yorumları okuyup sipariş verecektim iyiki burayı okumuşum.

• bu piranha webcam ankarada varmı
  • Ben dün kullanmaya başladım hakkaten 640*480 foto çekiyoo nerde 1.3mp ? ışıkları hiç yeterli değil akşam odada ışıları kapadım sadece cam ışıkları var bişey gözükmüyoo desem yalan olmaz mikrofonda d hala sorun yaşıyorum bir türlü ses alamadımm, açıkcası beklediğim yani anlatılanlar kadar çıkmadı.
    AMD Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz + Corsair H100 Extreme Sıvı Soğutma - Asus Sabertooth 990FX - Corsair Vagance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 - 2x MSI HD6850 Cyclone Power Edition/OC GDDR5 1GB - 2x OCZ 120GB Agility 3 Sata 3 SSD Raid0 - 2TB WD Green Sata3 - 850W Thermaltake Toughpower Grand 80+ Gold - Corsair GRAPHITE 600T + 3x Akasa s flow Silent 83cfm Fan - Asus DRW-24B3ST 24X ± DL Sata
  • arkadaslar; piranha webcam ks 189 model cam aldım ancak yükleyince su msg yı verıyor
    "wındows ımage ıcın yükleyici yükleyemedi" bu nedemek ve bu sorundan nasıl kurtulabılırım

bılgı verırsenız sevınırım drkorayunsal@hotmail.com
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.